Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 11/1/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 11-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΗΤΑΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.  ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ.. ΑΠ’ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ 10 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ.  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 1824 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ.  ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.  Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΕΝΩ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΕΝΑΜΙΣΙ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ, ΠΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΒΟΥΛΗ.

ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ,  Ή ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΝΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.  ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.  Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.  ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ.

ΕΙΔΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΣΩ.  ΑΝΕΒΗΚΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.  ΞΕΚΑΘΑΘΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΙΟ ΑΞΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ, ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ, ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΙΔΑΜΕ ΔΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ.  ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ.

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.  ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,  ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ,  ΜΑΣ ΑΤΣΑΛΩΝΕΙ, ΜΑΣ ΣΦΥΡΗΛΑΤΕΙ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ.  ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ;;  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΜΕ 350-400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΝΤΑ;  ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.  ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ.  ΕΝΩ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ.

ΕΔΩ ΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ, ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ.. ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ, ΜΕ ΕΚΑΝΕ.. ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΤΣΙ.  Α ΝΑΙ;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ; ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ 180 ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ‘ΑΝΤΙΦΑ’ ΠΟΥ ΑΝΤΙΦΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ,  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ.  ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ.  ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑ ΕΙΝΑΙ: ‘ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ’, ‘ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΙΣΡΑΗΛ’.. ΒΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ;; ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ;; ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ;;

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.  Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.. ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ.

ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ.. ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ.  ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.  ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ, Ε ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΣΟΝΟΠΑΙΔΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΣΠΟΡΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΖΟΥΝΕ.  ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ;; ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;; ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ;; ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΜΕ, ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΙΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.  ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ, ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.

ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΚΑΠΟΥ.  ΔΑΝΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.  ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΑΡΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΓΜΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ.  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ.

ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΦΥΓΕ.  Ή ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, Ή ΕΝΑΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΤΙΑΝΟΣ.

ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ.  ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ.  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.  ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.  ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΟΜΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ, ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠ’ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ EKΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΡΟΣ ΑΒΡΑΑΜ, ΣΠΟΡΟΣ ΙΣΑΑΚ, Ή ΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ, Ή ΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ.. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ.  ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΑΡΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ, ΧΑΖΟΥΣ, ΖΑΒΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.  ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ.. ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΛΑΝΟ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.  Ε ΕΝΤΑΞΕΙ.  ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ, ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.  ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;  Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ.  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.  ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.  ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.  Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.  ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤ.  ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  ΕΧΕΤΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ 600ΔΙΣ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ.  ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.  ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ.  ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ.  ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.  ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ.. ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.  Ο ΚΑΘΕ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ, ΤΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΗ.  ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ.

ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ.  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΦΟΥΝΤΩΣΤΕ.  ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΙ.  ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΑΝΟΙΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.  ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΤ.  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤ.  ΤΟ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ.

ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.  ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.  ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΞΕΝΟ FUNDS, ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ, ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ.  ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ, ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ, ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΕΣΩΣ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.  ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ.  ΑΠΛΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.  ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝΕ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟΣΠΙΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΩΓΛΕΣ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.  ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ.  ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.  ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ.  ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ; ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΕΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ!!   ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΩΡΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΝΕ.  ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ.  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ..  ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΡΚΙΟ ΠΑΕΙ,  ΠΕΘΑΝΕ.  ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΙΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.  ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΚΕΙΝΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ, ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΟΔΙΑ, ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ.

ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.  ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΕΣΑ.  ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;  ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ, ΕΙΣΤΕ Τ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.  ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ.  ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.

ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.  ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ Τ’ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ.  ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ.  ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΞΕΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.  ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ.  20.000 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.  ΑΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΣ, ΝΑ ΠΙΕΙΣ, ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ, ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Ν’ ΑΝΑΣΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.. (ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ)

ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ 48.000 ΕΡΓΑ.  ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ.  ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΤΩΡΑ, 50 ΕΤΩΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.  ΤΙΣ ΠΗΞΑΝΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;; ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.  ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.  ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.  ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΛΑ.  ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ.  ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ.

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΦΩΤΙΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.  ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,  ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.  ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.  ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ.  ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.  ΕΛΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ.  ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΕ

ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΕΛΑ Ν’ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ, ΕΛΑ Ν’ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.  ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΕΝΑ.  ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΡΓΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.