ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ 5/1/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 5-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ.  ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΜΙΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ, ΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ, ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΗΝΕΣ, Ή ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΝΕΔΩΣΑΝ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΥΜΙΚΑ, ΕΠΑΡΣΗ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΟΗΣΙΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΙΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΑΝΑΜΕΙΚΤΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΠΛΟΚΩΝ, ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ., ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.  ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ, Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΣΦΙΓΓΟΜΕΤΡΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.  ΣΦΙΓΓΟΜΕΤΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΙΓΓΟΜΕΤΡΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ.  ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ.. ΓΙΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ.  ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ.

ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΑ ΜΕ ΖΟΡΙΣΕΤΕ ΠΟΛΥ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ, ΓΡΗΓΟΡΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟΣ.

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ,ΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.. ΕΛΗΞΕ!!  ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ΛΗΓΟΥΝ.  ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΗΞΗ.

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ, ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑ, ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ  ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ, ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΟΛΑ, ΦΥΣΙΚΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ 3-4 ΦΟΡΕΣ.. ΠΑΡΟΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ Σ’ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ, ΟΥΤΕ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ, ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ.  ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ.

ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ.  Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΚΑΤ’ΑΡΧΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΣΚΥΛΛΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.  ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟ, ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ε.ΣΥ.  ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ε.ΣΥ. ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ., ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΡΦΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΟΟΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ.  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200-300 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΞΕΡΩ ΓΩ 1200 ΠΟΣΕΣ ΠΗΓΑΜΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ 100ΧΙΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.. ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΠ’ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ή ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΨΕΙ, Ή ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑΤΕ.  ΝΑΙ.  ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.  ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

ΑΡΑ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η Ε.ΣΥ. ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

ΤΩΡΑ, ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΖΩΑΔΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.  ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ.  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ.  ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.  ΕΧΕΙΣ ΛΗΞΕΙ ΕΣΥ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.  ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΙΔΕΣ,Ο ΦΟΡΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ.

ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 6 ΜΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.  ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΕΙ ΕΠ΄ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.  ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΟΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.  ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ.

ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ:  ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;; ΛΕΩ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΒΟΥΜΕ.  ΕΤΣΙ ΕΙΠΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΧΙ.  ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ;  ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.   ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

ΦΥΣΙΚΑ, ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΛΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΒΙΚΥ ΚΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΚΗ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.  ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΔΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ.  ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.  ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΛΕΕΙ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.  ΕΝΑ ΘΡΑΣΥΜΙ ΕΙΝΑΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;;  ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.  ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

ΕΞΩΔΙΚΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ.  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ 48 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.  ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ.  ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΑΤΕ.  ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ..

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.  ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.  ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΦΟΡΕΑΣ  Ή ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ.  ΩΡΑΙΑ, ΑΦΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ..

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.  ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ;; ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.  ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ.

ΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΟΥΜΕ.  ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, Η ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.. ΟΤΑΝ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 6ΜΗΝΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.  ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΥ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.  ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟ, ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ.. ΝΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ.  ΕΦΘΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ.

ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.  ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

Σ’ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ, Ή Ο ΑΛΛΟΣ.  ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.  ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;; ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

ΑΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.  ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.  ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΘΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΗ.. ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΘΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΑΛΩ 4-5 ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΖΗΤΑΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.. ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 2-3-4-5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ,  ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 5 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 5 ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 5 ΤΑΜΙΕΣ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 5, 5, 5.. ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 15-20 ΟΝΟΜΑΤΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΠΛΑ, ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ 3, ΘΑ ΕΧΕΙ 15 ΑΤΟΜΑ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ;  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΜ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΣ, ΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Α, Β, Γ, Δ, Ε, ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Α,Β, Γ, Δ, Ε, ΓΙΑ ΤΑΜΙΑ, ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ, ΓΙΑ , ΓΙΑ, ΓΙΑ.  ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 20 ΩΡΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ, ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ, ΚΑΤΑΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΥΤΑ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ, ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ Σ’ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΙΚΥ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΡΟ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΑΪΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ.  ΜΕΤΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ.  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ.  Η ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.. ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΙΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ 5 ΖΑΒΑ, 3-4 ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.  ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ; ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ; ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ;  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.  ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.   ΑΑΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ.  Ε ΚΑΙ;  ΓΙΑΤΙ;  ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ; ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ.  ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΔΑΤΕ. ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.  ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.  ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.  ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Ή ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ.  ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΑΣ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ, ..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.. ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.  ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ.. <ΕΙΠΕ> ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ;; ΡΕ ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ.  ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΤΕ;  ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΓΡΑΠΤΩΣ.  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ; ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ; ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΤΟΥ ΕΙΠΑ, ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ.  ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ;  .. ΟΤΙ ΑΝ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΣ.  ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ;  ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.  ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ;; ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.  ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΧΘΗΚΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.  ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;  ΟΧΙ.  Ε, ΤΟΤΕ;

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, 2, 3 ΚΑΙ ΠΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ;  ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΡΕ;; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΜΑΙ, ΜΠΑΙΝΩ. ΝΑΙ.  ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ;. ΣΩΣΤΑ. ΜΠΕΙΤΕ.  ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.  ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

400 ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.  ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ; ΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 15 ΑΤΟΜΑ; 20; ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ;  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ;

ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.  ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝΟΙΞΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.  ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ.  ΛΕΩ, ΒΕΒΑΙΩΣ.  ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ. ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ.  ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.   ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;  ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΚΟΜΑ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ;  ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΥΡΙΟ.  ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.  ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.  ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ;; ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;  ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ;

ΚΟΙΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ.

ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ.  ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ.  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ, ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ, ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ, ΜΙΑΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ, ΕΝΟΣ ΠΑΛΙΑΛΟΓΟΥ, ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΕΝΟΣ ΜΙΜΜΙΔΗ, ΕΝΟΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΚΑΛΟΥ, ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥ, 5 ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΜΕΛΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ..

Ε ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!  ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΓΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ;  ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ;  ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ;  ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ;  ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ; ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;  ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ;  ΠΟΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΕΛΕΙΣ;  ΟΥΤΕ ΤΗ ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ.

ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΣ!! ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ;  ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;  ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ;  ΑΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΜΟΥΡΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!!  Ε, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ.  ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΑΡΧΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΑΛΑ, Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΙ, ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ.  ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ.

ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ.  ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.  ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΥΡΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ.  ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΑΒΟ, Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ!!

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ – ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ –  ΠΡΟΟΙΜΙΟ – ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ –  ΙΔΡΥΣΗ ..  ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ..

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 3, ΠΕΡΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ, ΟΛΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ .

ΜΑΛΙΣΤΑ.

«ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ» «ΠΡΟΟΙΜΙΟ»  ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ.

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ.  ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 29, ΠΑΡ. 1 Σ, ΟΠΟΥ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΕΣΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ‘ΕΚΛΕΓΕΙΝ’ ΚΑΙ ‘ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ’.  ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ..» ΕΔΩ ΚΟΙΤΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ‘ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ’.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ.  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ.  ΔΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ.  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΣΗ.  ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.  ΕΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ «..ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.»

«ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 29, ΠΑΡ. 1 Σ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΙΔΡΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΠΟΥ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.»

«ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΙΛΑΔΕΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (31/08/2015), ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ..» ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΤΣΙ; ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ.  «..ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ (ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 1) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:»

«ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α», «ΙΔΡΥΣΗ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’» «ΑΡΘΡΟΣ 1» «ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ»

«ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΕΦΕΞΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ Ο ‘ΦΟΡΕΑΣ’, ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.»

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ.

 «ΑΡΘΡΟ 2» «ΕΠΩΝΥΜΙΑ –ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ – ΕΔΡΑ- ΔΙΑΡΚΕΙΑ»

1.0 «Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ: ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ: ‘Ε.ΣΥ.’, ‘ΕΛ.ΕΥΣΙΣ’ ΚΑΙ ‘ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ’.

1.2 «Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ: ‘ELLINON SYNELEYSIS’, ‘E.SY.’  Ή ‘ELEFSIS’.»

1.3 «ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΑΦΝΗΣ, ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Λ. ΒΟΥΛΙΑΒΜΕΝΗΣ, ΑΡ. ΤΑΔΕ..»

1.4 «ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ.» ΠΡΟΣΕΞΤΕ.  ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ.  ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.  ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΑΡΑ, Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑΝΕ.

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΟΜΩΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ.. ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΜΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.  ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ, ΩΣ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΤΣΙ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.

5.0 «Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ.»

6.0 «Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.»  ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΖΩΟ. «Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.»  ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;  ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΥ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

«ΑΡΘΡΟ 3» «ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ»

1.0 «ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΟ ‘ΕΨΙΛΟΝ’ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ‘ΩΜΕΓΑ’.»

«ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β» «ΑΡΘΡΟ 4» «ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ»

1.0 «ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ:»

1.1 Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ..» ΑΧΟΥ!!! ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΝΑΕΙ.  ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΩΡΕ, ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ; ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ; ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ; ΤΩΝ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ; ΤΟΥ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ;  ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΜΥΑΛΑ;

ΠΟΝΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ;  ΓΙΑΤΙ; ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ, ΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ;

ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ, ΡΕ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ, ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΑΔΙΚΟ ΕΠΑΝΩ Σ’ΕΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΡΕ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΕΑ; ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ;  Ν’ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΤΕ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΤΕ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ;  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;  ΗΛΙΘΙΑ; ΑΘΛΙΑ;  ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;  ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ;  ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ; ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ.. ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ;

ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ;  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ; ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ;  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΡΕ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΡΕ;  ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΑΤΕ;  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;  ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ, ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;; Ε ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ;  ΠΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ;  ΠΟΣΟ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΑ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ;

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ.  ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ:   «ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ:»

1.1 ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΚΟΥΤΙ.  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;  Ή ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΝΕ;;

ΑΛΛΑ ‘Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ’.  ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ;; ΕΦΥΓΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ.. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;; ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ 600.. ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΟΛΑ..  ΠΑΡΤΟΝ ΦΟΡΕΑ!!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ; ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.  ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΟΜΟΡΦΟ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΤΡΑΒΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΜΕ 10 ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ!! ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΣ;  ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ, ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ;

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΡΩΜΕΝΩΝ, ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΑΓΩΝΩΝ, 170-180 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ, ΚΥΝΗΓΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ.. ΤΙ ΕΙΡΘΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ;  ΤΙ ΕΙΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ;  ΤΙ ΕΙΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;  ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ;  ΜΑΛΙΣΤΑ.

1.1. ΛΟΙΠΟΝ,  «Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ή ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ  Ή ΕΦΑΜΙΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ..» ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΟΜΟΡΦΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ. ΟΜΟΡΦΑ.  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.  ΤΙ ΛΕΕΙ;  «Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ή ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ  Ή ΕΦΑΜΙΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ..»  ΩΡΑΙΑ.  ΕΛΑ ΒΡΕ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΦΑΜΙΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΠΟΣΑ.. ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΓΩ!!  ΑΛΛΑ ΕΓΩ, ΤΟ ΒΑΖΩ ΟΜΩΣ.  ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΜΙΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΜΗΝ ΜΟΝΟΠΩΛΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;  ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΡΧΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΟΝΑΡΧΗΣ;  ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΕΛΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΜΙΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ, ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ.  ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ!!  ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!  ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ.. ΚΑΙ ΛΕΕΙ: «..Ή ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ  Ή ΕΦΑΜΙΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.»  ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΕ, ΦΕΡΕ 600, ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ.  ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.

ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!! ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ!! ΝΑΡΘΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;  ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ!! ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΩ ΤΖΑΜΠΑ.  ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΠΑΡΤΑ.  ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ;  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ; ΠΑΡΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΜΕΝΑ;  ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

1.2 «Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.»

1.3 «Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.» ΜΑΛΙΣΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.  Ε ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ; ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ;

1.4 «Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.»

1.5 «Η ΔΙΑ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ) ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ.» ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ.. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ.  ΚΑΙ ΑΛΛΑ..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

1.6  «ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ.» ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.. ΑΜΑ Η ΒΙΚΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ;;  Η ΜΠΑΝΙΕΡΑ;; Ή Ο ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΛΟΓΟ;; Ή Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ, ΘΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;

ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΙΚΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ.  ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΩ.  ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ.  ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;; ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ, ΦΥΓΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ;; ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ;; ΝΤΑ ΝΤΑ;; Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΔΙΣΕΙΣ;; ΕΣΥ ΜΙΜΜΙΔΑΚΟ;; ΘΑΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΜΜΙΔΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ;; ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ!! ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ!! ΑΠΟ ΚΑΤΩ.. ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ ΜΑΓΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ Ε;; Ε, ΜΙΜΜΙΔΑΚΟ;; Ή ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ;; ΕΣΥ, Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ.. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΔΕΝ.. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.  ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

ΘΑΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ;; ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥ ΡΕ;; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ;; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΑΡΑ, ΕΤΣΙ ΤΗ ΛΕΝΕ ΑΝΑΚΑΡΑ, ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ, ΠΗΡΑΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΓΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ;; ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ.  ΖΩΝΤΑΝΑ!! ΖΩΝΤΑΝΑ!! Ε, ΖΩΝΤΑΝΑ!!

1.7  «ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ) ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΙΣΟΣΚΕΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ.» ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.

1.8  «ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.»

1.9  «ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ..» ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ!!  ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ;; ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ;; ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑΣ ΣΑΣ.  ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ.  ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

«ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΙΣΙΟΥ (ΤΑΙΠΕΔ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.» ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΤΟ!! ΘΑΡΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ!!  Ε, ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΥ;;

1.10 «ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ  Ή ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΠΩΣ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΕΣΠΑ Κ.Ο.Κ) ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.»

1.11 «ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΕΛΕΧΓΟΣ ΤΟΥ ‘ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ’..» ΕΔΩ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.  «..ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΩΣ ΥΠΕΓΓΥΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ.» ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!! Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ!! Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ!! ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ!! Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ, Ο ΜΠΙΧΛΑΣ!! Η ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ!! Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ!! Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ!! ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ;  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΣΤΕ;  ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΕΙΣΤΕ ΑΣΕΒΑΣΤΟΙ, ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ.  ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!! Ε ΝΑΝΣΥ;;  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!! ΒΕΒΑΙΑ.  ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΛΟΓΟ;; ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!!  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ…!! ΠΕΡΑΣΕ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΣΑΛΕΙΨΟΥΝ ΜΕ ΜΕΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.  ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.  ΖΩΑ.  ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ, ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ, ΗΛΙΘΙΑ.. ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.  ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕ.  ΒΡΕ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕ.  ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΦΤΑΙΕΙ!!  ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.

1.12 «ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..» ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΑΣ ΜΩΡΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΕ;; ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΡΕ;; ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΕΙΣΑΙ.  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ.  ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΤΣΙΑ.  ΖΩΟ, Ε ΖΩΟ.  «..ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  ΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.»

1.13 «ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΘΕΙ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΩΣ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ..» ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!!  ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ!!

ΩΩΩΩΩΩΩΧΧ…

ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ Ε;; Ε, ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;; ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΡΕ;; ΣΤΗ ΣΩΖΟΥ;; ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΗ ΣΩΖΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΟΙΟ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ;;

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΔΙΚΟ..  ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

1.14 «ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ  Ή/ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ  Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.»

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ..

ΕΝΤΑΞΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ.

ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΤΥΧΕΣ!! ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΔΩ ΕΤΣΙ!! ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ!! ΕΚΟΡΟΪΔΕΨΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 600!! ΕΠΗΡΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ!!  ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ.  ΚΟΡΟΪΔΕΨΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.. ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ.. ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.. ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΛΟΣ, ΠΟΥ ΤΑ 15 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΑ 20 ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΠΗΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ 670ΔΙΣ!!  Ε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΡΕ, ΤΟ 20ΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ 670ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟ 27ΔΙΣ!! ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!! ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΚΤΩ!! ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΖΩΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΕΜΕΝΑ;; ΡΕ ΠΟΣΟ ΠΙΤΟΥΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ;; ΡΕ ΤΙ ΠΙΤΟΥΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ;; ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ!!  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ;; ΜΕΓΑΛΕΣ!! Ε ΝΑΝΣΥ;; ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ LIQUINTATION ΝΑΝΣΥ!! ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΙΝΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ LIQUINTATION, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΝΟΜΙΚΗ!!  ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΝΟΜΙΚΗ;; ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.  ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑ.  ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ.  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ;  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ;  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ Τ’ ΑΔΕΡΦΙΑ!!  ΕΥΚΡΙΣΙΑ!!  ΕΥΚΡΙΣΙΑ!!  ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ;  ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΣ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΣ;  ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.

1.15 «ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ..» ΜΠΡΑΒΟ.  ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΚΥ ΤΩΡΑ ΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ, Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΑΠ’ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΙΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!  Ε ΒΙΚΥ; ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΟΥΜΕ;; ΒΙΚΥ;  Ή ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΜΜΙΔΗ;; Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΑΧΩΒΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!  ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ.  ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ.. ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ.. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ.  ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ.  ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ, ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ.  ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ  ΚΑΝΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ.  ΑΠΛΑ ΛΕΓΑΤΕ.  

«..ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΑΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ..» ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ; ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΟΝ ΣΩΖΟ ΡΕ!! ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΑΦΑ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ!! ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ, Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ, ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!!  ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!! ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!! ΛΟΙΠΟΝ.. «..ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΕ ΜΕ ΔΟΛΟ, ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.» ΜΑΛΙΣΤΑ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΑΤΣΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ., ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ!  ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΝΤΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΩΡΕ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ; ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΔΩ;

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

1.16 «ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ  ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.  ΘΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, Π.Χ. ΑΕΡΑΣ, ΓΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΗΛΙΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ..»  ΝΑΙ.  ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ; ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ;  ΑΠΟ ΠΟΥ;;  ΝΑΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.  ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ;  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ!! ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ;; ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;  «..ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ..» ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ.

1.17  «ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΕΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΑΠΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.»

1.18  «ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.  ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.  ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ Π.Χ. ΦΠΑ, ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.»

1.19 «ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ Ο ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ..» ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ.  ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΙΜΜΙΔΗ, ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΙΑΧΩΒΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΙΑΧΩΒΑΔΩΝ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΣΠΟΤΗ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ ΕΙΝΑΙ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΞΕΦΥΓΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!! ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΓΛΩΣΣΑ!!

ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΑΛΦΑΩΜΕΓΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΖΩΑ, ΓΙΑΤΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ; ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΦΑΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, Ή ΑΔΙΚΟ, Ή ΟΤΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.  ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ..  ΦΑΓΑΜΕ ΕΙΠΙΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΑΣΧΗΜΑ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.  ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ.  ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.  «..ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.  ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΔΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.»

1.20  «ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.»

1.21 «ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΠΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.  ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.»

1.22 «ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΕΩΣ ΣΤΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΠΙΠΕΔΑ.  ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΠΙΠΕΔΑ.»

1.23 «ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΗΣ ΓΑΙΑΣ.»

1.24 «Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΤΙΚΩΝ.» ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ.  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ.. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.  ΑΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ; ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;

ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ;  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;  ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ. Ή ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ, Ή ΥΠΟΥΡΓΟΣ.  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ.  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΑΞΙΟΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.  ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ.  ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ, ΤΡΕΧΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΜΕ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ.

ΑΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΜΕ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.  ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ Μ’ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ, ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.  ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

ΠΑΝΤΩΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.  ΓΙΑ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ.  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΣ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ. ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΞΙΟΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!! ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ, ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟΣ!! Ή ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ;  ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΥΝΑΡΙ. ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΑΝΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΡΟΤΗ, ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.  ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΕΡΟ.  ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΑΜΕ;  ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΡΑ;  Ή ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ; ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ; ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ.  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ; ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.. ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΙΚΟ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ.  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.  ΛΟΙΠΟΝ..

ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ.  ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΛΟΙΠΟΝ..

1.25 «Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.» ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΛΛΗ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.  ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ. ΟΧΙ ΜΕ ΝΤΑΪΛΛΙΚΙ.  ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.

1.26 «ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Ο ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ / ΤΑΜΕΙΩΝ / ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥΣ.» ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.  «..ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ / ΤΑΜΕΙΩΝ / ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ» ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΔΩ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.  ΘΕΛΕΙ ΝΑΝΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ.  ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΛΑΔΙ, ΤΟ ΖΩΟ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ;; Ή Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ;; ΤΟ ΣΦΟΛΙΑΤΟΕΙΔΕΣ;; Ή Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ Ο ΞΕΚΑΡΦΩΤΟΣ;; ΒΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ;; Ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΣΑΤΡΑ-ΠΑΤΡΑ.. ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝΕ;  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ!! ΜΠΑ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ!!  ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ;; ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ.  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;; ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ.

1.27 «Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΙΔΡΥΣΗΣ.»

1.28 «Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΡΑΣΗΣ.»

1.29 «ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..» ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. «.. ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΑΝΤΑΞΙΟΥ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ..»  ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.  ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΜΕ.  ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.  ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ.  ΘΑ ΤΑ .. ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΛΑΩ.  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΘΑ ΒΕΛΑΞΟΥΝΕ.  «..ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ, ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΟΔΟ.»

2.0  «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ.»

3.0 «ΕΠΙΣΗΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΥΝΑΤΑΙ, ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ  Ή ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ  Ή ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ  Ή ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ.» ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.

4.0 «Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.  ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΙΘΑΝΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΦΩΝΙΩΝ – ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.»

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ;;

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

«ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ» «ΑΡΘΡΟ 5» «ΜΕΛΗ»

1.0  «ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ»

1.1  «ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ..» Ε ΝΑΙ.  ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ!  «..ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ..» ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ.  Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ.. ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ… ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ,ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΑ, ΜΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΩΣΟΥΝ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝΕ;; «..ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 18Ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ.»

1.2  «ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ  Ή ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.»

1.3  «ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ..» ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ.  ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.. ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΛΙΓΟ.  ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.  ΜΠΑΙΝΟΥΝ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.  ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2, ΜΠΑΙΝΕΙ. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΣΤΕ ΩΣ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.  ΑΑΑΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!  «ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.»  ΦΥΣΙΚΑ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ.  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.  «..Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ – ΜΕΛΟΥΣ.» ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.  ΜΑΛΙΣΤΑ.

1.4  «ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’» ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ 1.4 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑ ΒΙΚΥ, ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗ, ΓΙΑ ΚΑΖΑΜΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.  ΓΙΑ ΣΩΖΟ, ΓΙΑ ΣΩΖΕΝΕΣ, ΓΙΑ ΠΙΠΟΓΛΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΠΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ.  ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ.  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΟΡΕΑ;;

«ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’» ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.  ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.  ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΟΡΚΟΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ Σ’ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Σ’ ΕΜΕΝΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

2.0  «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ»

2.1  «ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.  ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ.»

2.2  «ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΘΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ..»  ΑΑΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ.   «ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΘΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.  ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΗΤΡΩΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.»  ΔΗΛΑΔΗ.  ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, Ή ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.  ΑΡΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΣΗ!  Ε, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.  ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

2.3  «ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.    ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.» ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ.

3.0  «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ»

3.1  «ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ:»

3.1.1. «ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ..» ΜΠΑ ΕΧΕΙ ΔΡΩΜΕΝΑ Ο ΦΟΡΕΑΣ «..ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ..» ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ.  ΒΛΕΠΕΤΕ; «ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.» ΑΛΛΟ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΑΛΛΟ ΤΑ ΑΛΛΑ.  ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ.  ΝΑΙ.  ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΡΩΜΕΝΑ!! ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.

3.1.2 «ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ..» ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΕΤΕ.  «..ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.  ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ.»  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.

3.1.3 «ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑ ΟΜΟΝΟΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ.» ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!! ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ, ΤΑ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ!! ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ!! ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ.  ΒΕΒΑΙΑ.

3.1.4 «ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Ή ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ/ΜΕΛΩΝ, Ή ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.»

3.2  «ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ:»

3.2.1 «ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ..» ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΔΩ.  ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΜΕΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ Ε;; ΜΑΛΙΣΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!! ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, Η ΒΙΚΥ, Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ, Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!!  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ!! ΡΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ.  ΡΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ.

3.2.1 «ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.» ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ Ε;; ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ!! ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ!!

3.2.2. «ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.»  ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;  ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ. «ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.»  ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ.  ΓΙΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ;; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.  ΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.  ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.  ΤΗΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ;; ΕΙΣΑΙ ΜΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ;; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΕΙΣΤΕ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ;; ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;; Ή ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ, ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΕ, ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ ΕΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ;  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΚΟ.  ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ!!

3.2.3 «ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΝΑ ΣΥΜΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’.» ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!  ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ; ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ.  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ;  ΤΗΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ.  ΑΛΛΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΥΡΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.  Ή Η ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΙΚΟΣ.  ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.

3.2.4 «ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.» ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!! ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ!!  ΚΑΙ ΣΤΟ FACE BOOK  ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!

3.2.5 «ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΑ/ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.  ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ.» ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ;  ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.  ΟΥΤΕ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΑΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΟΥΡΛΟΓΙΑΝΝΗΣ!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΟΥΡΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ!! ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ!!  ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΣΩΖΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΕΙΛΕΙ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ.. ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.  ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ!!  ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!!  ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ!!  ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ; ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ!! ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΙ.  ΚΑΙ ΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!  ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ!!  ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!!  ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ!!

ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, Η ΝΟΜΙΚΟΣ Η ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ, ΚΑΙ 5 ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ 10, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;; ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;; ΡΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ;  ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ;  ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ;  ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.  ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

3.2.6 «ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ  Ή ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ/ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ, ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΛΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ.»

3.2.7 «ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.»

3.2.8 «ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.»

4.0  «ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ»

«ΜΟΜΦΗ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΟΥΣ  Ή ΚΑΙ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ.»

4.1  «ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Ή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΟΜΦΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΥΣΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ.  ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ.  Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ.»

4.2  «ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  Ή ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΥΡΟΣ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.»

4.3  «Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.»

4.4  «ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΘΑΙΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑ  Ή/ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ..»  ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.

4.5  «ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ..» ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.

ΠΑΜΕ ΣΤΟ «ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ’» – «ΔΟΜΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.» – «ΑΡΘΡΟ 6  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ»

«Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΝΕΛΕΥΣΙΣ’ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ.»

«Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, Η ΘΗΤΕΙΑ, ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ/ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΤΛ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΝΝΕΑΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.»

«ΑΡΘΡΟ 7» – «ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ»

1.0  «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ..» ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.  ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.  ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.  ΤΙ;  ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΦΟΡΕΑΣ ΑΛΛΟΥΣ;; ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ;

1.0  «ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΕΛΗ-ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ»

1.1  «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΜΕΛΗ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.»

1.2  «ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.» ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΕΣ.  ΝΑ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΟΥ, ΝΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.  ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΒΙΚΥΣ, ΜΙΜΜΙΔΗ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥ.  ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΜΕ.  ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ FACILITIES ΕΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ.

1.3  «Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.»

1.4  «Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΕΞΙ (6) ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (2) ΔΙΑ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ (1)..» ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.

«ΑΡΘΡΟ 8» – «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑ» – «ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

1.1  «ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.»

1.2  «Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..»  ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.  Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.  Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.  ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΨΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.  ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.   «Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.»

1.3  «Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ (360) ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ..» ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΩΡΑ.   «..ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑ ΚΛΗΡΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ (144) ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ‘ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ 144 ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ’.»  ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΕΙ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.  ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΟΤΙ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑ ΚΛΗΡΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ.  ΟΧΙ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΚΛΗΡΟΥ ΟΙ 360 ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ.  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ 144.  ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 144, ΟΙ 72, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, 72 ΝΑΙ.  ΟΙ 72 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 72 ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ.  ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ.  ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ 360 ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ 144 ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ.

ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.  ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

ΑΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 144 ΜΕΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ.

«ΑΡΘΡΟ 9» – «ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ» – «ΤΡΙΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΕΡΑ (144) ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ.»

1.1  «ΤΑ 144 ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ.»

1.2 «ΤΑ 144 ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ..»  ΕΔΩ ΤΗ ΛΕΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ.  ΤΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ;  «..ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ.» ΝΑΙ.  ΕΔΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.  ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.  ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.  ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ.

ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ GENERALE ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ.  ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ.  ΤΙ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ;  ΟΙ 144 ΤΙ; ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΝΟΜΟ ΤΙ;

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ.  ΑΛΛΑ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΤΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙΣ; ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ;  ΑΝΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ.  ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ.  ΕΝΤΑΞΕΙ.  ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΛΑ, ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΩΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

1.3  «ΤΑ 144 ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.»  ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.  ΜΑΛΙΣΤΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΩΣ ΕΔΩ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ; ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΡΧΙΚΟ;

ΑΑΑ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΛΙ.  ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.  ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

«ΑΡΘΡΟ 10» – «ΓΕΡΟΥΣΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ» – «ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: ΓΕΡΟΥΣΙΑ»

1.1  «Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.»

1.2  «Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ.  ΤΟ 50% ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ.»

1.3  «Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ.»  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ.  ΤΟ 50%  ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ.  ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ.

ΛΟΙΠΟΝ.

1.4  «ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ: ΦΙΛΟΓΟΛΟΓΟΙ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΦΥΣΙΚΟΙ, ΧΗΜΙΚΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΝΟΜΙΚΟΙ..» ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙΣ.  «..ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΙΑΤΡΟΙ, Κ.Α.» ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

1.5  «ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ..»  ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.  ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ.  ΤΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ;  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.  ΜΕΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ.

ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ.  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΑΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ.

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΜΠΩΝΟΥΝ.  ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ, ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ. ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ.  ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ,  Ή ΣΚΑΛΩΝΕΙ ΣΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.. ΑΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ.

ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΡΟΘΤΣΙΑΙΛΤ, Ή Η ΚΑΘΕ ΣΤΟΑ, ‘Η ΤΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.  ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΟΜΟΣ. 

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΛΩΝΕΙ.  ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΜΕΛΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ,  Ή ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.  ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ!!

ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΟΔΙΑ.  ΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ; Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟ;  ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ;  ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ; ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΒΙΚΥ; ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΡΕ;;  ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.  ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

ΑΡΑ ΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,  ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.  ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ.  ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΩ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.  ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΗΜΙΜΕΤΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.  ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΗΜΙΜΕΤΡΑ, ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΜΙΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.. ΑΔΕΡΦΕ ΣΗΚΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.  ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ. 

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΕΤΗ, ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ.. ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΕΣΑ.  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.  ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗΣ.. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ. 

ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.  ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΜΙΣΕΙ.  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΝΟΜΟΙ.  ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.  ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. 

ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ;  ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ.  ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ.  ΑΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΓΙΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ.  

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ. 

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.  ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ. 

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΡΟΚΑΝΑΕΙ, ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ, ΜΕ ΛΟΙΔΩΡΕΙ, ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ.  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ.  ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.. ΜΙΚΡΑ, ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 

«..ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΣΟ ΑΠΟ ΑΞΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΙ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ.»

«ΑΡΘΡΟ 11» – «ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ (9)» – «ΠΕΜΠΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: 9 ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ.»

1.1  «ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ..» ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΓΕΙΟ.  ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΝΝΕΑ, ΘΕΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ.  ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.  ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ ΜΕΓΑΛΟ.  ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ, ΒΑΛΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΣΤΟ ΕΝΝΕΑ, ΒΑΛΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΝΝΕΑ, ΒΑΛΤΟΝ ΜΙΜΜΙΔΗ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΒΛΑΚΑ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.

ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ;  ΕΝΕΚΡΙΝΕΣ ΝΟΜΟ;; ΤΙ ΝΟΜΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕΣ;  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ.  ΜΠΡΑΒΟ.  ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΝΝΕΑ.  ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΝΕΑ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΡΟΚΑΝΑΕΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΖΩΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.  ΟΠΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ;  ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ.  ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΝΕΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ, Ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ, Ή ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ.  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.  ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.  ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.  ΩΡΑΙΑ.  ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.  ΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ. ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΑΪ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ; ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ;  ΕΝΑ ΒΟΔΙ; ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΜΟΚΑΡΕΚΛΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ;  ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ, ΜΙΑ ΡΟΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΤΗΣΗΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟ ΖΑΒΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΕΙΜΟΥΝΑ, ΤΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΙΜΟΥΝΑ.  ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ.

ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΘΑ ΤΟ ΣΦΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ, ΘΑ ΤΑ ΣΚΙΣΕΙ ΟΛΑ.  ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΕΝΝΕΑ, ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.. ΡΕ ΤΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΡΕ;  ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟ;  ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ;  ΟΥΤΕ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΟ ΕΙΔΕ;  ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ;  ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΙΔΕ;  Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ.  Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΕΝΝΕΑ, ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ.. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Ε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ. ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΟ ΘΕΛΕΤΕ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΙΣΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΟΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

«ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ , ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.  Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΩΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΣ ΚΚΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.»

1.2  «ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΝΕΑ (9) ΜΕΛΗ.  ΑΡΑ ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.

1.3  «ΤΟ ΕΝΝΕΑΜΕΛΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ Η ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.»

1.4  «ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ.»

1.5  «ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.»  ΣΩΣΤΑ.  ΛΕΜΕ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ.  ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΕΑ.

«ΑΡΘΡΟ 12» – «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ» ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑΑΑ!! ΜΑΛΙΣΤΑ.

1.1  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ.»

1.2  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.» ΑΑΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ 50 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ.  ΕΠΙΛΕΓΕΙ 50 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ.  ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.  ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50 ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ 50 ΦΟΡΕΣ.  ΆΪ ΠΙΑΣΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΡΑ!!! ΚΑΙ ΕΧΕΙ 50 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.  ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ.  ΆΪ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ!!  ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΟΝ.

ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΡΓΩ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ, ΟΙ 50.

ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΘΕΙ 50 ΦΟΡΕΣ.  ΕΧΟΥΝΕ 50 ΑΞΙΩΜΑΤΑ 50 ΑΝΘΡΩΠΟΙ, 50 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΞΙΩΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.  ΔΗΛΗΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ 50 ΦΟΡΕΣ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ. ΠΑΕΙ. ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΧΕΙ.  ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ 50 ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.  ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ 50 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΕΙ;  ΟΧΙ.  ΜΑΛΙΣΤΑ.  Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ!  ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ; Η ΒΙΚΥ; Ο ΒΑΣΙΛΗΣ; Ο ΓΙΑΝΝΗΣ;  ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠ’ ΤΑ ΖΩΑ;  ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΡΟ.  ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.   ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ!!  ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ 50 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ!!  ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.  ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;  ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ.  ΕΧΩ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ 50 ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ 50 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;;  ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΠΟΙΟΣ;;  ΕΧΩ 50 ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΤΟΥ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ.  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.  ΕΙΝΑΙ 50.  Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;  ΟΛΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ;  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΑΚ, ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ.  ΦΥΓΕ ΕΣΥ, ΕΛΑ ΕΣΥ.  ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.  ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ 50 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ 50 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ 2-3 ΧΩΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.  ΜΙΛΑ.  ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ.  ΕΛΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

1.3  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.»  ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 50 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΡΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΗΣ.  ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.  ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.  ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΑΥΤΟΣ.  ΑΥΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ.  ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ;  50.  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;  ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.  ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ.  ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.  ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.  ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

1.4   «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ 50 ΑΥΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ.» ΑΑΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.  ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ.  «..ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ..» ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;  ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 50 ΚΛΩΝΟΥΣ.  (ΚΛΩΝΟΥΣ)  ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΛΩΝΟΙ.  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ 50 ΦΟΡΕΣ.  ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.  ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ 50 ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Σ’ ΕΚΟΨΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.. Ε ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ;; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

«.. ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΕ ΧΩΡΕΣ, ΣΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΟΠΩΣ:  ΓΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΚΑΣΦΗ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΟ ΓΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΕΧΝΗ, ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.» ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.  ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ 50;  ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ;  ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΡΕ;  ΡΕ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΒΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ; ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ; ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙΣ.  ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ;  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.  ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ;  Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ;

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.

ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!! ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ.  ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;

 «..ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΤΛ.»

«ΑΡΘΡΟ 13» – «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ» – «ΓΕΝΙΚΑ» 

1.1  «ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.»

1.2  «ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ (5) ΤΑΚΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ 2 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ (ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Κ.Α.»

1.3  «ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΑ.»

1.4  «ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ.»

1.5  «ΘΗΤΕΙΑ:  ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΤΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ.»

1.6  «ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (144) ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ (9).» ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.

«ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε» – «ΑΡΘΡΟ 14» – «ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΚΛΟΓΗ, ΑΝΑΘΕΣΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ» ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ.

 «ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ»

1.1  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΩΣ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ..» ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.. ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ.  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΩΣ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΚΗΡΥΞΗ.» ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;

1.2  «ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.» ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.

1.3 «ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.»

1.4  «ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ, Κ.Ο.Κ.) ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.»  ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ;  ΩΡΑΙΑ.

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.

1.5  «ΟΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΙ, ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΧΡΕΑΣΤΕΙ.  ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ.»

1.6  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΑ ΔΙΟΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.»

1.7  «ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΘΑΓΕΝΕΙΑ (ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ DNA) ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (‘ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ’) ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ (‘ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ’) ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.»

1.8  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΝΗΣΙΚΥΡΙΑΣ (VETO)..»  ΑΑΑΑΑ..!! ΝΑΤΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΕΤΟ.  ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΒΕΤΟ; ΠΑΛΙ ΒΕΤΟ ΕΔΩ;  ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!! ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΝΗΣΙΚΥΡΙΑΣ (VETO), ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ, ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ, ΤΩΝ 144 ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.» ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΕΓΩ ΕΔΩ.  ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΡΕ;; ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ;; ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΕΤΟ Ε;; ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

«Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΝΗΣΙΚΥΡΙΑΣ (VETO), ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ, ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ, ΤΩΝ 144 ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.»  ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ;  ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

1.9  «ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΘΕΣΗ  Ή ΕΡΓΟ.»  ΛΟΓΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ή ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;  ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΣΙΚΥΡΙΑ.  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΕΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΤΟ.  ΜΑΛΙΣΤΑ.

Ε ΒΕΒΑΙΑ.

ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΤΟ, ΟΙ 50 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ, ΟΙ 144 ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΒΑΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙ 9 ΜΕΤΡΑ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ,  ΟΠΟΤΕ; ΣΦΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ.

ΑΛΛΟ ΑΞΙΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ.  ΑΞΙΩΜΑ-ΘΕΣΗ-ΕΡΓΟ.  ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΤΟ ΖΩΟ.  ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;  ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΑΥΤΟ ΜΩΡΕ;  ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΜΩΡΕ; ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΧΘΕΣ.

«ΑΡΘΡΟ 15» – «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ»

1.1  «ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.»

1.2  «ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.»

1.3  «ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ  Ή ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 9, ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 50, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ.»

1.4  «ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.»

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ 1.2

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ.

1.2  «ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.

1.3  «ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ  Ή ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 9, ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 50, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ.»

1.4  «ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.» ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.  ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ;  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ.  ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ;  Ε ΚΑΙ;

1.5  «ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.»

1.6  «ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΤΑ 15 ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.»

1.7  «ΕΠΙΛΕΓΕΙ, ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.»

1.8  «ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, Ή ΕΚΤΑΚΤΩΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΤΛ.  ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ  Ή ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.»

«ΑΡΘΡΟ 16» – ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ»

1.1  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ.»

1.2  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.»

1.3  «Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ.»

1.4  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ DNA

1.5  «Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ.»

1.6  «Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ.»

1.7  «ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΨΗΦΙΑΣ, Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΣΟΨΗΦΗΣΑΝΤΩΝ.  ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ.»

1.8  «ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28 ΠΑΡ. 2, ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.  Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.»

1.9  «ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΝΝΕΑΜΕΛΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.  ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 9, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.»  ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ.. «ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..»  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ, ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  Ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙ.. ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΡΕ, ΠΕΘΑΝΕΙ ΡΕ, ΦΥΓΕΙ ΡΕ, ΣΒΗΣΕΙ, ΠΑΕΙ.. ΕΚΛΕΙΨΕΙ.. ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.  ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ.  ΤΟ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΕΥΓΕΙ.  ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ.. ΠΑΕΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ  ΕΦΥΓΕ.  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ.  «..ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28 ΠΑΡ. 2, ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.  Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.»  ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ;; ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ; ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ.  ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ;  ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΠΕΙ;;  ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ;  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;  «..ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΝΝΕΑΜΕΛΕΣ..»  ΣΩΣΤΑ.  ΑΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.. ΚΑΡΔΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ, ΤΡΑΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.. ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ.. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΛΗ.  «..ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΝΝΕΑΜΕΛΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.  ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 9, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.»  ΜΙΑ ΧΑΡΑ.  ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;  ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΛΑ!! ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.  ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.

«ΑΡΘΡΟ 16» – «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ»

1.1  «ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ, ΘΑΝΑΤΟΥ..» ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!  «.. Ή ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ..»  ΝΑΙ.  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ.  ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;  Ε, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕΣΑ, ΤΙΣ ΒΑΛΑΜΕ. «.. Ή ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..» ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.  ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.  ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ!!  ΕΣΕΙΣ.. ΖΩΑ, ΖΩΑ ΓΕΛΟΙΑ!! ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ!!

Ο «..ΝΕΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..» ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.  «..Ο ΟΠΟΙΟΣ (Α) ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ..»  ΑΑΑΑΑ!!!  «..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ..» ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ;  ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ;  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ;  ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  Ε;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!  ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ;!!   «..ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ,  ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.»

1.2  «Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ/ΑΝΑΘΕΣΗ/ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..» ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ «..ΠΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙ  Ή ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΑ Ή ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ..»  ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΣ, «..ΕΝΕΡΓΕΙ  Ή ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΑ Ή ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’ Ή/ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ Ή/ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ/ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  Ή ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.» ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ;; ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.  ΑΝ.. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.  ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.

1.3  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΕΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΠΡΙΝ  Ή ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ/ΔΗΜΟΥΣ  Ή/ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  Ή/ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ) ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ‘Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’ (ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ).»  ΓΙΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΔΩ, ΞΕΡΕΤΕ;;  ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ.  ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ, ΤΙ ΜΙΛΑΕΙ;; ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ «..Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΕΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΠΡΙΝ  Ή ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ..»  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ!  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ, ΜΙΛΑΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΙ 3 ΔΗΜΑΡΧΟΙ, 4 ΠΟΣΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΩ ΕΡΓΑ «..ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ..»  ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΞΕΡΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΑΥΤΟ;;  Η ΒΙΚΥ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ;;  ΟΥΤΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;; ΟΧΙ Ε;; ΜΜ  ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

ΚΑΙ ΛΕΕΙ, «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΕΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ..»  ΕΥΘΥΝΗ.  ΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΝ ΠΙΤΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΤΕ ΑΠΑΝΩ. ΤΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ;; ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ;; ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;; ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ;; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;; ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;; ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ;; ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ;; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ.

ΟΠΟΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ;; ΒΙΚΥ, ΓΙΑΝΝΗ, ΠΕΤΡΟ, ΒΑΓΓΕΛΗ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ; ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ, ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.  ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ;; «..Ή ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ..»  ΠΡΙΝ.. ΠΡΙΝ.  ΑΠΟ ΠΡΙΝ Η ΘΗΤΕΙΑ «..Ή ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ..»  ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ;;  ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.  ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ;; ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ;; ΔΕΝ ΕΧΕΙ.  ΩΡΑΙΑ.  ΤΟΤΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;  ΤΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΩΡΕ;  ΤΙ ΕΡΓΑ;;  ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ;  ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ;  Ή ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΔΩ;;

ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ.  «..ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ..»  ΑΑΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΗΔΗ ΔΗΛΑΔΗ.  ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΛΑΚΑ.  ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ. «..ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ/ΔΗΜΟΥΣ..»  ΑΝΤΕ ΡΕ!!  ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ!!  ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ;; ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;; ΜΜΜ  ΑΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΙ 4 ΔΗΜΟΙ;; ΜΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΟ;; ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΜΜΙΔΗ;  Ή ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ;; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ;; ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.  ΜΑΛΙΣΤΑ.

Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΓΑΤΕ;; ΤΙ Ν’ ΑΝΑΤΕΘΕΙ;; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ;; ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ;  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;  ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ;; ΒΛΑΜΕΝΑ!! ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΣΙΧΑΜΕΝΑ.  ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ε;; ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ!! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ..»  ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!! ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ.  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

1.3 «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΕΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΠΡΙΝ  Ή ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ/ΔΗΜΟΥΣ  Ή/ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  Ή/ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ..»  ΑΑ ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ;  ΕΓΩ ΡΕ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΩΡΕ.  ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΒΑΖΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ.  ΕΣΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ.  «..ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ) ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ‘Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’.»  ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ;; Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ;; ΤΟ ΤΣΙΠΙΚΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ;;  ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;;

ΠΑΡΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ.  ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΕΜΕΝΑ, ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ; ΚΟΙΤΑ.. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.  ΑΛΛΙΩΣ..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ.  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΣΑ ΑΠΑΝΩ ΣΑΣ.  ΟΥΤΕ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ.

1.4  «ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ, ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  Ή ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ  Ή ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ, ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ..»  ΑΑΑΑ!!!  ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ!! ΜΑΛΙΣΤΑ.  «..ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ.  ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ  Ή/ΚΑΙ ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν’ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ  Ή Ν’ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΤΈΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΣΤΟΧΟΙ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.»  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ.  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;  ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΜΑΙ!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠ’ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, Ή ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.. Ε ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.  Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ;;  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ;  ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ;  ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ;  ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ;  ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟ ΚΩΛΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ;  ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ.. ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ;  ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ;

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΜΩΣ.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ Ε;  ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!  ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ;  ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΥΤΟ!!  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

«ΑΡΘΡΟ 17» – «ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ-ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ» – «ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ»

1.1  «ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ..»  ΒΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ;  ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.  ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΡΑ.  ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ.. ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

«ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ»

1.1  «ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’ –ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ (9), ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗ,  Ή ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ (ΔΗΜΟΣΙΟ/ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ  Ή/ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΧΩΡΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ..» ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ;  ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΜΕ;; ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΜΕ;; ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ..  ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΦΟΡΕΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ.. ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ.. ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ;; ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!! ΑΝΤΕ ΡΕ, ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΙΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ.  ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΡΕ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ.  «.. Ή ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ), ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ , Κ.Ο.Κ. ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.»  ΕΔΩ, ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕ!! ΕΔΩ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!! ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΡΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΑΥΤΑ;  ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ; ΠΟΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ;  ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ;  ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΛΟΓΟ; Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ;  Ή ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΖΩΝΤΑΝΟ; ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ; ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ;  ΗΡΘΑ;  ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;; ΒΡΕ, ΑΪ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.  ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.  ΑΪ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

1.2  «ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ..» Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΤΣΙ;  ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΑΝΑΘΕΣΗ.  ΤΕΛΟΣ. ΝΑΙ.  ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΝΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.  ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ.  «ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ  Ή ΟΛΙΚΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ..» ΝΑΙ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΥΘΥΝΗ.  ΤΟ ΒΟΔΙ ΑΥΤΟ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ!!  ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ!!  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ!!  «.. ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΙΚΥΡΙΑΣ (ΒΕΤΟ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ – ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.»

1.3  «ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ..» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΡΑ.  «..ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ), ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΘΕΩΡΗΜΕΝΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΩΝ, ΕΚΔΟΘΕΙΣΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ/ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ (ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ, ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ/ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ), ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ, ΠΙΣΤΩΤΩΝ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΔΙΕΘΝΩΝ  Ή ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΩΝ (Ε.Ε., U.N., UNESCO, NATO, IMF, WORLD BANK, ΚΤΛ.).  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.»  ΕΧΕΤΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ!! ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΑ ΠΑΕΙ… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!  ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!  ΘΑ ΧΕΣΤΕΙ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ’ ΑΛΩΝΙ.  ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!!

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ;; ΡΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ;; ΕΛΑ ΕΔΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ!! ΑΣΤΟ ΑΛΛΟ ΖΩΟ.  ΕΛΑ ΕΔΩ ΡΕ!! ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΛΟΓΟ!! ΣΑΠΙΟ ΔΟΝΤΙ.  ΕΛΑ ΕΔΩ ΡΕ.  ΕΛΑ ΕΔΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ.  ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΡΕ;;  ΡΕ ΖΩΟ!!  ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΖΩΟ, ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΖΩΟ ΡΕ. ΕΙΣΤΕ 3 ΖΩΑ.. ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΙΣΤΕ ΤΡΙΦΑΣΙΚΑ ΖΩΑ.  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ;;  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΡΕ,  ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ;  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.  ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΡΕ;  ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;;  ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ;;  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΝΘΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΕΡΝΑΣ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΜΟΡΦΟ, ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΚΕΡΝΑΣ ΠΟΤΟ, ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΜΟΡΦΟ.  ΖΩΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ.  ΖΩΟ.  ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΡΕ;;  ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΑ;; ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ. -ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.

ΟΠΟΙΟ ΖΩΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΝΟΜΙΖΕΙ <ΝΟΜΙΖΕΙ>  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.  ΟΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΡΣΗ.  ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ!!  ΑΠ’ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, 50 ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.  ΑΝ, ΨΗΦΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΩ!!  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΡΘΕΙ, ΝΑ ΧΑΣΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!  ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ.  ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ.  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ;  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ;  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ;  ΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ;  ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.

ΣΥΝΕΧΙΣΩ.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΟΟ ΜΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΑΑΝΟΜΑ!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ε;  ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΖΩΑ.

1.4  «Η ΙΔΙΑ ΕΝΤΟΛΗ..» ΠΑΛΙ!  Η ΙΔΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΚΕΙ.   «Η ΙΔΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΝΕΩΝ  Ή ΠΑΛΑΙΩΝ..» ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.  ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;  «..ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. (ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ), ΤΟΥ Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. (ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ), ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΑΛΛΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ  Ή ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ) ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΤΑΜΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Κ.Ο.Κ.).»  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ 100 ΑΚΟΜΑ.  ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!  ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ!!  ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ!!

1.5  «ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ..»  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΤΣΙ;  ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.  ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ;;  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΖΑΒΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ FACE BOOK ΚΑΜΙΑ ΛΟΥΤΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ, ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ;; ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΥΛΩΣΕΙΣ.  ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΞΥΛΩΝΕΙΣ.  ΤΙ ΝΑ ΞΥΛΩΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;;  ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΥΛΩΣΕΙΣ.  ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΞΥΛΩΣΕΙΣ;; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ;  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ;; ΕΧΕΤΕ ΤΑΞΕΙ ΑΤΟΜΑ..  «ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ/ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,  Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΚΡΑΤΙΚΟΥ/ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.»

1.6   «ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΝΟΕΙΤΑΙ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ.»

1.6.1  «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ: ΑΦΟΡΑ ΤΟ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ/ΓΡΑΦΕΣ/ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ/ΣΟΦΩΝ/ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ, ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΜΥΣΤΙΚΑ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ/ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ, Κ.Ο.Κ.» ΚΑΙ ΑΛΛΑ 150.  ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΕΣΥ ΤΟΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ;;  Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ;; Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ;; ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ!! ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ Ε;; ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ;;  ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΡΕ Τ’ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΓΔΑΡΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΡΕ;;    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;;  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ!!  ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ!!  Ε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ;

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!! ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ!!  ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;  ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ!!  ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!! ΕΣΕΙΣ!!  Ή Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ!!  ΜΜ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ;;  Η ΒΙΚΥ;;  ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ;;  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ;; ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ, Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ!! ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΟΥ!!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ.  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΑ ΠΟΤΕ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΖΑΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ;;  ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ, ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ;  ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ;; ΕΤΣΙ Ε;

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΚΑΦΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΫΠΝΟΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ, ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ.  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.  ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.  ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΙΣΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ.  ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.  ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΗ. ΡΙΞΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ. ΔΩΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΕΣ.  ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ.  ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!  ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ!  10 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ;; ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ;;  ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.. ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ Ν’ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ.  Ή ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ..

1.6.2  «ΥΛΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ (ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ): ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ, ΤΙΤΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΥΠΕΡΓΕΙΟ, ΥΠΟΓΕΙΟ, ΕΝΑΕΡΙΟ, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ/ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΚΤΛ), ΚΡΑΤΙΚΕΣ  Ή ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ (ΔΡΟΜΟΙ, ΓΕΦΥΡΕΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΤΛ.) ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΙ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΜΕΤΟΧΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ/ΕΡΓΑΛΕΙΑ (ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ, ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ, ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΩΝ ΚΤΛ), ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ – ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΘΟΙ, ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΘΥΡΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, ΚΩΔΙΚΟΙ, ΚΛΕΙΔΙΑ Κ.Ο.Κ.»  ..ΑΛΛΑ 1000 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1.6.2.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΟΣΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ.  ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ;  ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.. ΚΑΠΟΙΟΣ;;

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ.

1.7  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ..»  ΟΛΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΤΣΙ;  ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ.  ΒΕΒΑΙΑ!  ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!!.  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΗΣΗΣ..»  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!  ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ.. ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΛΙΓΟ.. ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ;  ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΟΥΛΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ:  Ε ΠΑΙΔΙΑ ΘΑΑΑΑ… ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ Θ’ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ.  ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ!! Η ΒΙΚΥ!! Ο ΒΑΣΙΛΗΣ!! ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΑΥΤΑ!!

ΜΑΖΕΥΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ.  ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ…

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ!!  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 50!!  ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΓΡΗΓΟΡΑ Ν’ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΗΝΙΑ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΜΕΡΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΛΟΙΠΟΝ..

«..ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ (ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΤΤΕ), ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (BISBANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENT), ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (WORLD BANK), ΤΗΝ FEDERAL RESERVE SYSTEM, ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (THE COMMITTEE OF THREE HUNDRED)..»  ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ, ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ;;  ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ CONSOLIDATION CREDIT BANK LTD; ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΕΕΣΑ  ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE, Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ALFA OMEGA STATION, ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ «.. ITC (INTERNATIONAL TREASURY CONTROL) ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ  Ή ΝΕΟΪΔΡΥΘΕΝΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΤΛ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.»  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΤΕ!!  ΚΥΡΙΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!  ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!.   ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!! ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ!! ΔΕΕΕΕΝ!! ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΚΤΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ!!   ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.  ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ.. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΡΕ;; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ;;  ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ;; ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!! ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;;  ΠΟΙΟΝ;; ΤΟΝ ΜΙΜΜΙΔΗ; ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΑΥΤΟ;  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.  ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΗΘΕΛΕ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΕΛΕΓΕ,  ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΝ PIGGY ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΛΟΓΟ, ΜΑΖΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ.  ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΔΑΥΤΑ;; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ, ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.  ΤΕΛΟΣ.  ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΛΑ.  ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ.  ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ., ΕΤΣΙ;  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ; ΚΑΙ ΤΙ;  ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΜΙΚΟΤΗΤΑ; ΜΕ ΤΙ;  ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ;

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑΝΕ.. ΤΟ ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ, ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ 4-5-20-30-50-100-200 ΑΤΟΜΑ, ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, 65 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ ΕΙΝΑΙ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΔΙ.. ΘΑ ΠΑΧΥΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΘΑ ΠΡΗΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ.  Η ΒΙΚΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΑ 50 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΠΑΕΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ.. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΕΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕΞΙΜΟ.. ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΥΛΗ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.  ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΔΩ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ;;  ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ε, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΗΜΑ, ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΑΒΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;  ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΔΩ ΡΕ;  ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ;;

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΟΜΑ.  ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΟΜΑ.

ΟΛΗ.. ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ! ΠΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΑΝΑΘΕΣΗ.  ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΩ.  ΡΕ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.  ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΡΕ ΜΠΑΚΑΣΗΔΕΣ.  ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;;  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΡΕ;  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;  ΓΙΑΤΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;  ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ;

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

1.8  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΩΝ (ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ)  Ή/ΚΑΙ ΑΫΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ/ΠΛΟΥΤΟΥ/ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ  Ή/ΚΑΙ ΔΩΡΙΘΕΙ..»  ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ;; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ.  ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.  ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΛΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ.  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΛΛΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΧΑΖΑΡΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠ’ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!! ΗΗΗΗΗΗ!! Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ, Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΤΕΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.. ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ.  ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.  ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.  ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΕΝΑ.  ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΗΘΕΛΑ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ;;

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ.   «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ..»  ΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΡΕ; «..ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ..»  ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!! ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ Ν’ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.  ΚΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ;; ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;; ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;  ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!  ΕΜΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΑΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ!! ΕΕΕΕ;;; ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;;  ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ.  ΛΟΙΠΟΝ..  ΚΑΙ Ν’ ΑΚΥΡΩΣΕΙ «..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΩΝ (ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ)  Ή/ΚΑΙ ΑΫΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ..» ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΕΕΙ.  «../ΠΛΟΥΤΟΥ/ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ  Ή/ΚΑΙ ΔΩΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ  Ή ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ  Ή ΑΛΛΟ.  ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.»  ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.  ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΛΟΙΠΟΝ..

1.9  «ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ..» ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ.. 1.9  «ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΩΣ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 9, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ  Ή΄/ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΩΝ 144 ΜΕΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ..»  ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ.  «..ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ (ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ  Ή ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.»

1.10 «ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΤΟΛΩΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΕΙ/ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΟ  Ή ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΡΑΤΙΚΟ  Ή ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ.» ΜΑΛΙΣΤΑ.

1.11 «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ (*)..»  ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ.  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ (*)..»  ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ;;  «..ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ  (*)..» (ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ)  «..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΩΣ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.»  ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!  ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Η ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ!!! ΟΧΙ!! Ε;;; ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΖΩΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.  ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΑΤΙΚΟ, ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.  ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

(*)  «ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΙ:»  ΑΑΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ, ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ.

ΣΩΣΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;  Ή ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΛΑΘΟΣ;  ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ;; ΑΡΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΛΕΠΟΥΝ;; ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ;; ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ;;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΤΟΝ ΣΤΕΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ..!! ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΝΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.  ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΙ.

(1) «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  Ή ΑΠΟ ΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΟΥ.»  ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!  ΑΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ «..ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  Ή ΑΠΟ ΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ.»  ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.  ΣΩΣΤΑ; ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΕΧΕΤΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!  ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠ’ ΤΑ ΖΩΑ.  ΘΕΛΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ 4, ΤΑ 5 ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.  ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΟΗ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝ ΓΕΝΗ.

 (2) «ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ..»  ΑΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!!  ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!   «ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΙΤΗΘΕΙ.»  ΡΕ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ!!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ «..ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΙΤΗΘΕΙ.»  ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.  ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ, ΕΤΟΙΜΑ.  ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.  ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΕΧΕΤΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΝ!!  ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ 2-3 ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3, ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ!!  ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;  ΑΑΑ ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΛΟΓΟ.  ΑΑΑ ΡΕ ΖΩΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ;

(3) «ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ  Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ..»  ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΑΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!  Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.  ΜΜΜ.. ΑΡΑ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ!! ΚΑΙ..

(4)  ΚΑΙ «ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΥΣΙΩΣ  Ή ΕΚΟΥΣΙΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.»  ΔΗΛΑΔΗ:  ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΠΛΑ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ.. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ, «ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΥΣΙΩΣ  Ή ΕΚΟΥΣΙΩΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ..» ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ  «..ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.»  ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ.  ΑΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΑΝ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ, ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΑΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ!!

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ 500 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΚΟΝΗ, ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ.  ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ΟΥΤΕ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ!   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ!!  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΩΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;;   ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ;;;

ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ.  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΕΤΗ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΣΟ.. ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ.. ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ..  ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ Τ’ ΑΚΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;; ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ;; ΜΑ ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.  Ή ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ, Ή ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΝΕΙ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ.  ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ;; ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΝΕΝΑΝ;; ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;; ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ;;

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.  ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.. ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ.

1.12 «Η ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΘΡΩΤΙΚΟΥ..»  ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΡΘΩΠΟ.. ΑΥΤΟΝ.  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ.  ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ, ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.  ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ!!  ΟΛΟΙ ΣΑΣ.  ΤΟΣΗ ΠΛΑΚΑ, ΟΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

«..Η ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΘΡΩΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ, ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ, ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ, ΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΧΡΕΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ (MUTATIS MUTANDIS).» ΜΑΛΙΣΤΑ.

1.13 «ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ..»  ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΤΣΙ;; ΞΕΚΑΘΑΡΟ.  «ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΣΟΥ..»  ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΜΕ!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ 2-3 ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ!!  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ!!  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ, ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ PRESS CONFERENCE ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ!!

1.13 ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ.   «ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ..»  ΑΠ’ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ. ΑΠ’ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.  ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.   «..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΣΟΥ  Ή/ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΧΕΘΟΥΝ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (GLOBAL & INTERNATIONAL MONETARY & FUNDING SYSTEMS) ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.»

1.14 «ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ YΛΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.»  ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;  ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ.  ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!!  ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ!!  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!

ΝΙΩΘΩ ΤΟΟΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ Σ’ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ, ΒΑΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ.  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑΔΙΑ ΜΙΚΡΑ, ΒΡΙΖΟΥΝ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!!  ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!!  ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΜΠΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.  ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.  ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΑΖΙ.  ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ, ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

«ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ» – «ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ» – «ΑΡΘΡΟ 19» – «ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ»

1.1  «Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (Γ.Σ.) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ.  ΟΙ ΔΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΠΟΝΤΑ  Ή ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.»

1.2  «ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΕΧΟΥΝ Α. ΤΑ ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ (144 ΜΕΛΗ), Β. ΓΕΡΟΥΣΙΑ, Γ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ (9) ΔΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ  ‘Η ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΟΥΣ.  ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 50 ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ.  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 144.  Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.»

1.3  «ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Γ.Σ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ.  ΣΥΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΕΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ½ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.  Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ Γ.Σ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ (10) ΗΜΕΡΕΣ..»  ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.

1.4  «ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΗΣ Γ.Σ. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΙΑ.»

1.5  «ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ.»

1.6  «Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΕΡΙ:»

1.6.1  «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.»

1.6.2  «ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.»

1.6.3 «ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.»

1.7  «ΛΗΨΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ..»  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ.

1.8  «ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΛΥΣΗ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.»

«ΑΡΘΡΟ 20» – «ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ»

«ΑΡΘΡΟ 21» – ΑΠΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ»

1.0  «Η Γ.Σ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΑΡΤΙΑ..»  … ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΠΩΣ ΛΥΝΕΤΑΙ…

4.0  «ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ (70%) ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ..»

6.0  «ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ..»

7.0  «ΚΑΘΕ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ..»  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.  ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ.  ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ;;  «ΚΑΘΕ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑ ΜΕΛΗ. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Γ.Σ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.»

8.0  «ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΛΛΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, Ή ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  Ή ΑΛΛΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ.»

9.0  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Σ. ΔΥΝΑΤΑΙ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.  ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.»

10.0 «ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, Ή/ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ.»

11.0 «ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ.»

12.0 «ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ.»

«ΑΡΘΡΟ 22» – «ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΑΡΤΙΑ»

1.0  «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΕΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΙΜΟ, Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΤΩΝ (2/3) ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΩΘΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ:»

1.1  «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.»

1.2  «ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.»

1.3  «ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ  Ή/ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Η ΑΡΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ.»

1.4  «Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ» 

ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ.  ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.  «Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ»  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ; ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 22.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

 «ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ» – «ΠΟΡΟΙ-ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ-ΒΙΒΛΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» – «ΑΡΘΡΟ 23» – «ΠΟΡΟΙ-ΕΣΟΔΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ»

2.0  «ΔΩΡΕΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΞΟΔΑ ΙΔΡΥΣΗΣ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ.»

ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΕΣ.  ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.  ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΡΗ.

«ΑΡΘΡΟ 24» – «ΔΑΠΑΝΕΣ»

«ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ  ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.  ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΟΔΑ (Π.Χ. ΕΝΟΙΚΙΩΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΚΛΠ)  .. ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ.»  ΜΑΛΙΣΤΑ..

«ΑΡΘΡΟ 25» – «ΒΙΒΛΙΑ ΦΟΡΕΑ»

1.0  «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:»

1.1 «ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ»

1.2  «ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ»

1.3  «ΒΙΒΛΙΟ ΤΕΜΕΙΟΥ ΚΑΙ»

1.4  «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ»

2.0  «ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΑΜΕΣΩΣ Ή ΜΕ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.»

«ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η» – «ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ» – «ΑΡΘΡΟ 26» – «ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ»  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.  Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.  ΑΝ ΠΟΤΕ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.  ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.  ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ.  ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Ν’ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ.  ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

1.0  «Ο ΦΟΡΕΑΣ ΛΥΕΤΑΙ: ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ..» ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.  ΑΡΑ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Τ΄ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΥΤΑ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ.  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. «..ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.» 

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ;

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥ;

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.  ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.  ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΔΑ ΜΟΥ;

3.0  «Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ.  ΤΟ ΜΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΦΟΡΕΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.»  ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.  ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΛΥΝΩ, ΚΑΝΩ, ΡΑΝΩ, ΔΕΙΧΝΩ.. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.  ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

«ΑΡΘΡΟ 27» – «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ»

1.0  «Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ»

2.0  «ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ, ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΣΤΕΡ, ΤΑΜΠΕΛΑ, ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..» ΑΑΑΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.  «Ο ΦΟΡΕΑΣ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ..»  «..ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ, ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΣΤΕΡ, ΤΑΜΠΕΛΑ, ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.» ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;; ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;; ΤΑ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΕΨΙΛΟΝ;;; ΠΟΙΑ;; ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ;; ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ;; ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ;;; ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ;;;  ΖΩΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΑΣΧΗΜΑ.  ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.  ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

3.0  «ΧΡΕΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ  ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ..»  ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ..

4.0  « ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ..» ΜΑΛΙΣΤΑ.. ΩΡΑΙΑ..

«ΑΡΘΡΟ 28» – «ΕΥΘΥΝΕΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ»

«ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ (ΛΟΓΩ ΖΗΜΙΩΝ Ή ΔΑΠΑΝΩΝ) ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΥΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.»

«ΑΡΘΡΟ 29» – «ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ»

«ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  Ή ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ.»  ΤΡΙΧΕΣ.

«ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.»

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟΙ.

ΕΔΩ ΛΕΕΙ..

«ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ» – «ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» – «ΑΡΘΡΟ 30» – «ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ»

«ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΦΟΡΕΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ  Ή ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ.»

«ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑ (3) ΑΤΟΜΑ,  ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΕ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΗ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΚΑΣΤΟΣ.»

«ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ»

ΑΥΤΟ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.  ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ;; ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ;;  ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ;;  ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ;; ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ;;

ΘΑΘΕΛΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.  ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟΙ.

ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.  ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ.  ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ.  ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝΕ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;;

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.  ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.  ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.  ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.  ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ.

ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.  Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.  ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.. ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΡΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.  ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.  ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..  ΤΟΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.  ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.  ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.  ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΘΕΛΕΙ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.  ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.  ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΜΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

ΑΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΜΙΣΕΤΕ, ΓΚΡΕΜΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.  ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ.   ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΝΟΗΣΗ- ΔΥΝΑΜΗ-ΦΩΣ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ-ΛΟΓΙΚΗ.

ΟΛΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

……………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ