ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ. 21/6/2902(2018) ΩΡΑ 11.00 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
21-6-2018 ΩΡΑ 11.00 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ !!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

……………………………………….

……………………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΔΕΡΦΙΑ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ, ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. (ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)… (βίντεο, δελτία τύπου)