ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑΣ 14/6/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 14-6-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ,  Ή ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΔΙΑ.  ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ή ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.  ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ «ΕΛΛΗΝ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ…  ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ «ΕΛΛΑΣ», ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΑ!  ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΗ!  Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΙΑ!  ΜΑ ΓΑΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.  ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΙΑ.  ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ… «ΜΕΓΑΣ» ΟΥΣΙΑΣΤΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!  ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ, ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.  ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ!

ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΚΥΘΡΩΠΟ, ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ Σ’ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, Σ’ΕΝΑΝ ΟΙΚΟ, ΓΡΑΦΕΙ;; ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ;; ΜΠΟΡΕΙ Ν’ ΑΝΑΠΑΡΑΞΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ, Ή ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.  ΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.  ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΒΙΩΝΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΑΡΑ, ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ;; Ν’ ΑΝΑΠΑΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ, Ή ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ, Ή ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ.  ΜΟΝΟ Ν’ΑΝΑΠΑΡΑΞΕΙ.  Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ.  ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.

Ο ΜΙΚΡΟΣ.. ΛΕΩ.. ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.  ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΛΙΓΟ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ, ΣΕ ΜΗΚΟΣ, ΣΕ ΥΨΟΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ, ’ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ’, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ.

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ.  Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΛΕΕΙ, ΗΠΙΕ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ ΤΟΤΕ, ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΤΕ.. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ!!  ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΑ!!! ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΟΥΝ!! ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ Ν’ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.  ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑ..  ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.. ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ.. ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.. ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ Ν’ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.  ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ;!! ΝΑΙ.  ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΙΑΣ;; ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ;; ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ;; ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;; ΜΑ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ;;

ΒΕΒΑΙΑ.. ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΠΟΥ.. ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΠΟΥ ΨΗΛΑ.. ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΕΙ:  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ;; ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΜΑΘΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ;; ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ;; Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΝΕ!! ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ!! Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΖΑΡΙΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ!! ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΛΑ!!

ΕΙΠΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ.. ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ.. ΕΙΠΕ!!  ΤΟΠΕ;; ΝΑΙ.  ΠΟΥΝΤΟ;; ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;; ΝΑ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ!! ΜΑ Ο ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.  ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ;; ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! ΜΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ, ΜΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟ, ΜΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.. ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ… ‘ΕΙΠΕ’!!! ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ;; ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ, Ο ΚΑΘΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ, ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ;; ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΜΩΡΕ;; ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ;; ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ;; <ΘΕΟΥ>…ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ;;

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;; ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;  Θ’ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ;; ΝΑΙ.  ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ;;; ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;;; ΠΟΥ; ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ!! Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΝΥΤΗ..  ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.. ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ..   ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΗΔΗ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΟΟΟΛΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑΣ!! ΗΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ Η ΑΘΗΝΑ.   ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑ.  ΘΑ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ;;

ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ.. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ!  ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΙΟΥΣ;; ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΝΟΜΟΥΣ!!! ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΩΝ!! ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ, ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ.  ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!! ΠΟΥ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΓΑΡΙΛΑ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.  Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.. ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.. ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΣΕΣ, ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ.  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ.  ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΔΕΝ.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.  ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ.  ΕΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝΕ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΘΑ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ.. ΘΑ ΠΙΕΙ… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΣ… ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ.  ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΞΕΝΟΣ!!  ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!  ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.. ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ.. ‘ΠΑΠΠΟΥΣ’  Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΗΓΑΝΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ!! ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ΄ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ.. ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ.. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΡΙΕΨΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.  ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ‘ΜΕΓΑΣ’ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ.  ΟΧΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ. 

Ο ΜΙΚΡΟΣ…;; ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.  ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ, ΠΟΔΙΑ.. ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΠΟΧΕΣ.  Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ!  ΔΗΛΑΔΗ, Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ.. ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ.  ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΩΓΕΙΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.  ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.. ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.  ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΨΕΙ!!

ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΗΤΑΝ.  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ;;!!  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

Ο ΜΙΚΡΟΣ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ!  ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ!!  ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.  ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.. ΕΙΜΑΙ 52 ΧΡΟΝΩΝ.. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.  Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ.. ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.. ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!  ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;  ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ.. ΩΡΑΙΑ. ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.. ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;  ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ!  ΕΧΤΙΖΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!  ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΜΙΣΘΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ.  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ!  ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΛΕΝΕ 3ΟΟ ΧΙΛ!!! ΝΑΙ,  ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ!!  ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:  ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ.. ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ!! ΕΦΤΙΑΞΕ 625 ΠΟΛΕΙΣ, 123 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΕΣ.  ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑ.  ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ;; ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.. ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΑ ΖΩΑ.. ΤΑ ‘ΣΦΑΖΕ ΤΑ ΖΩΑ.  ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ.

ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ!  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ;; ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ;; ..ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ; ΜΟΛΙΣ ΕΣΦΑΖΕ ΤΑ ΖΩΑ, Ή ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ.. ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΑΜΕΣΩΣ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.  ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΙΝΕ.. ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΘΕΑΤΡΑ, ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ.. ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕ!

ΑΡΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΩΡΕ;;  ΤΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ;; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΝ!

ΤΩΡΑ Μ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;; ‘Η, ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ;;  ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ!  ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ;; ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ;; ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΗΡΕ.. ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.. ΝΑΙ.  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ;; ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟ;; ΤΙ ΣΟΥ ‘ΚΑΝΕ;;  Σ’ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕ;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟΤΕ.

ΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΚΤΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΠΛΟΥΤΟ.. ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ, ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ!  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΩΡΕ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ;;

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΙΣΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.  ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΖΩΑ..  ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ.  ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ.  ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ..  72 ΓΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.. ΤΑ ΕΚΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΟΡΝΟ ΠΕΤΡΑ.  ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΟΡΝΟ ΠΕΤΡΑ;; ΜΕ ΧΡΥΣΟ!  ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!  ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.  ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.  ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΑΛΚΟ.  ΜΕ ΧΡΥΣΟ.  ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.  ΚΑΠΟΙΟΙ.. ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ.  ΟΙ ΑΛΛΟΙ;; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.. ΚΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΤΙΣΤΕΙ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ.  ΣΑΦΩΣ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΡΩΜΗ.  ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΑΛΙ.. ΟΙ ‘ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ’ ΤΟΥ .. ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΓΙΝΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΑΝ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.  ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ.  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.. ΤΑ ΖΩΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ.. ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ, ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ. 

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ;  ΝΑΙ.  ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ Σ’ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ.  ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

Ο ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ.. ΔΗΘΕΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.  ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.  ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΟΥ.  ΑΦΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ!! ΜΕ ΟΛΟΥΣ!  ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!  ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ. 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ.. ΔΕΥΤΕΡΑ.  ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ.  ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΣ ΜΑΖΙ!  ΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!  ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΨΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ.. ΟΠΟΤΕ.. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΣ.. ΜΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ!!  ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!  ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Σ’ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ.. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!  ΓΙΑΤΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ.  ΑΡΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ ΜΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.  ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ Σ’ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ ΜΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.  

ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!  ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ!  ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ.. ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΠΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ!!   ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΟΛΟΝ.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΙΔΑΞΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ.  ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ.  ΤΣΑΚΚΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ.

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ.. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ.. ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.  ΝΑΙ.  ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ.  ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.

ΕΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.  ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.  ΟΠΟΤΕ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.  ΕΠΡΑΞΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.  ΟΚΑΥ.  ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.   

ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.  ΠΡΟΔΩΣΑΝ.  ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ.  ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,  Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.. ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.  ΜΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.. ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.  ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.. ΤΑ ΟΠΟΙΑ.. ΤΑΧΑΜΕ ΟΛΑ!  ΠΟΛΕΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ;  ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΩΡΑΙΑ.  ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΣΑΝ.  ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ.

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ. 

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ..

ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.  ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΪΚΟ.  ΔΗΛΑΔΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!! ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ, Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΕΥΤΟΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.  ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.  ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.  ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΪΚΗ.  ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΪΚΗ!  ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΣ.

ΑΡΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, Ο ΚΑΝΕΝΑΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!  ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΦΥΛΗ.. ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΕΙΝΑΙ «ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΚΑΙ «ΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».  ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ;; ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,  Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! 

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ.  ΤΣΑΚΚΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ.. ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ, ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΚΤΙΣΕ.  ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΕΝ ΜΕΡΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙΣ!

ΖΗΣΕ ΡΕ ΑΝΡΘΩΠΕ!  ΤΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ;; ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ;;

..ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.  ΩΡΑΙΑ.  ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΝΑΙ. ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.  ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;; ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!  ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΣΥΖΗΤΑΕΙ, ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ!!  ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙ;;

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΕΩ.  ΛΕΩ: ‘ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ’, ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΛΛΗΝΑ;  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ.. Ο ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ!  ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.  ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

ΑΡΑ, ΠΩΣ ΤΙΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ;;  ΤΟΝ ΤΙΜΑΣ ΠΩΣ;; ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ;;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ!! ..Ο ΟΠΟΙΟΣ.. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΗ!

Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ, Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.  ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΘΕΟΥ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.  ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ;; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;;  ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ..!!  ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΞΟΡΚΙ;;

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΜΩΡΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;;

ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΙΟΙ;;  ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ;; ΟΙ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;;

..ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ;;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ;; ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;

ΟΠΟΤΕ.. ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!  ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΙΑ;; ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;; ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.  ΑΛΛΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.  ΜΕ ΤΙ ΠΑΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;; ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ;; ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΟΥ;; ΜΕ ΤΙ;; ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ;; ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΣ;;

ΑΑΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!  ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.  Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. ΤΟΚΑΝΕΣ;;; …ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ;;

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ;; ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥ Ο Ο.Η.Ε. ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙ ΩΣ Η  Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.. ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.. ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!  ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ!!

ΡΕ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;; ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ! ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ;;  ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ, ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.  ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ;; ΣΕ ΠΟΙΟΝ;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ;;  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΜΑΛΙΣΤΑ!  ..ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΥΡΟΥΣ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ.  ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ;;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ.  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ.  ΟΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ ΓΡΑΦΗ!  ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Ε;  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ!  ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΟΠΛΑ;;

ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ.  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΘΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ.

ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ.  ΝΑΙ, ΝΑΙ. .. ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ… ΒΟΥΝΑ… ΡΑΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ.. ΝΑΙ.  ..ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ… (ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ ΣΗΚΩΝΕΙ 200 ΚΙΛΑ) ..ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ..  ΜΑ ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΜΕ 5 ΧΙΛ. ΑΤΟΜΑ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΑΝΕ!  ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ.  ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ.  ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!  ΟΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΤΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.  ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ! ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.  Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.  ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΑΜΙ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ.  ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.  ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.  ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΔΑΡΕΙΟ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΕΙΤΕ, ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ, ΜΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.  ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.. ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΩ.  ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.  ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ.  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΔΟΓΜΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.  ..ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΟΥΤΕ ΩΣ ΚΟΜΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΣΤΕ, ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.  ΤΟ DNA, Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ.  ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!  ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ. 

ΑΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ. 

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ Τ’ ΑΡΝΗΘΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ… ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ… ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΘΕΙ.. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΧΑΖΑΡΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΖΩΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.  ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΤΕ.  ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.  ΟΤΑΝ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ.    ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ.  ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΩΝ.. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ!! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.  Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.  ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ.. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.  ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ.  ΕΣΥ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,  Ή ΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ,  Ή ΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ,  Ή ΩΣ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.  ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ.  ΑΗ ΤΣΑΚΚΙΣΟΥ, ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ!  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. 

ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ.  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.  ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. 

ΤΙΜΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! 

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ;; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;;

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ!  ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ;; ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ;;

ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ; ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ;; ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;;

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!  ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ!  Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΣ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

……………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.