Ένα Gazillion. Πόσο είναι ένα Gazillion; ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ…

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

Χωλίδης Κωνσταντίνος

ΗΜΕΡΑ 199η
ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007 ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 3 ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ…!!!
ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΤΟΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, ΑΚΟΠΤΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΠΛΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ…!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΙΣ
ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ
ΤΣΙΡΑΚΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΥΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ.
ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. USD ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (INTERNATIONAL BANK OF RECONSTRUCTION AND DEVELOPMENT) ΚΟΙΝΩΣ WORLD BANK.

……………………

Δημητρης Καρσινός Ένα Gazillion
Πόσο είναι ένα Gazillion; Ας καταρρίψουμε πρώτα τη λέξη Gazillion. Ετυμολογία llion Από εκατομμύρια, από το λατίνο mille, χιλιάδες, συν επεκτατική επίθεση -ion ή -on (κυριολεκτικά μεγάλες χιλιάδες)

Το εκατομμύριο έχει 6 μηδενικά
Το δισεκατομμύριο έχει 9 μηδενικά
Τα τρισεκατομμύρια έχουν 12 μηδενικά
Το Quadrillion έχει 15 μηδενικά
Το Quintillion έχει 18 μηδενικά
Το Sextillion έχει 21 μηδενικά
Το Septillion έχει 24 μηδενικά
Το Octillion έχει 27 μηδενικά
Το Nonillion έχει 30 μηδενικά
Το Decillion έχει 33 μηδενικά
Το Undecillion έχει 36 μηδενικά
Το Duodecillion έχει 39 μηδενικά
Το Tredecillion έχει 42 μηδενικά
Το Quattuordecillion έχει 45 μηδενικά
Quindecillion έχει 48 μηδενικά
Το Sexdecillion έχει 51 μηδενικά
Το Septendecillion έχει 54 μηδενικά
Το Octodecillion έχει 57 μηδενικά
Το Novemdecillion έχει 60 μηδενικά
Το Vigintillion έχει 63 μηδενικά
Η Googol έχει 100 μηδενικά.
Το Centillion έχει 303 μηδενικά (εκτός από τη Βρετανία, όπου έχει 600 μηδενικά)
Το Googolplex έχει ένα γκογκόλι από μηδενικά

Ετυμολογία του Gaz
Ο Gazzen, από τα λατινικά earthly edge, ή το τέλος της γης, συντομεύτηκε σε αέριο (κυριολεκτικά 28.819 αρχαία ελληνικά μίλια 1 2 , ήταν μια πλήρη επανάσταση του πλανήτη). Επομένως ένα Gazillion έχει (28819 x 3) μηδενικά.

……………………..

……………….

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

Χωλίδης Κωνσταντίνος ΚΑΙ ΟΙ 198 ΧΩΡΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ…!!! ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ, ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ E-MAILS ΚΑΙ ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…!!!
ΔΙΑ-ΛΥΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑ-ΒΙΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑ-ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ…!!! ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΗΡΚΗΣΕ 6,5 ΜΗΝΕΣ…!!! ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΗ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!! ΔΥΝΑΜΗ-ΦΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…!!!

…………………………………………………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΣΗΜΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ! ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ…

ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ! ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !!! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

United NATION Organization!!! ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ & ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ Α-Ω ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜ & ΤΟΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥ!!!