ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΦΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ 11/1/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΦΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 11-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..  ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.  ‘ΑΓΓΕΛΑΚΟ’ ΤΟΝ ΛΕΝΕ!!  ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ».

ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ: ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ‘ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΗ’ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ‘ΚΑΛΟ’, ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ..  ΤΟ ‘ΚΑΛΟ’ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΚΑΚΟ’ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ.  ‘ΚΑΛΟ’ ΚΑΙ ‘ΚΑΚΟ’ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ.. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ.. ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ‘ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΄ΚΑΚΟ’.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΚΑΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ.

ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ‘ΔΙΚΑΙΟ’ ΚΑΙ ΓΙΑ ‘ΑΔΙΚΟ’!  ΓΙΑ ‘ΔΙΚΑΙΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ‘ΑΔΙΚΟ’.. ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.  ‘ΚΑΛΟ’ ΚΑΙ ‘ΚΑΚΟ’.. ΑΥΤΗ Η ΤΑΜΠΕΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ:  ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ «ΓΛΥΠΤΗ».. ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.  ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ»!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ‘ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΗ’ ΚΑΙ ‘ΚΑΚΗ ΤΕΧΝΗ’.  ΥΠΑΡΧΕΙ ‘ΔΙΚΑΙΑ ΤΕΧΝΗ’ ΚΑΙ ‘ΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΗ’.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, Ή ΔΟΛΙΟ, Ή ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.  ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ:  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ… ΘΑ ΠΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΟΤΙ ΕΣΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ.

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ;;; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΕΣ ΜΑΣ…  ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ: ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ;;

ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!!! ΟΧΙ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ.. ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ… ΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΒΑΘΙΕΣ ΣΤΟΕΣ.. ΥΠΟΓΕΙΑ.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΩΣ ΤΕΧΝΗ!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ.. ΣΤΟΑΣ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ… ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΥΧΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ, ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΦΡΙΚΤΑ.. ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΙΚΤΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ.. ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ.. ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΟΥ!!!

ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΜΩΣ: ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ!!  ΜΜΜ, ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ;;;

ΑΡΑ:  ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ!!!  ΤΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ… ΤΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ.. ΜΟΡΦΩΜΑ!! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΝΑΙ!

ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΙ;; ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ;;; ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΤΙ;;; ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;; ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;;; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ‘ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ’ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!  ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ!!  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.  ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ;;; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ;;; ΤΙ ΘΕΛΕΙ;; ΤΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;

ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΤΙ!!

ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!!  ΜΜΜ… ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑΚΟΥ!!  ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ… ΒΕΒΑΙΩΣ!

ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.  ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΜΙΑ.. ΓΑΜΟΜΕΤΑΛΛΑΞΗ… ΜΙΑ ΓΑΜΟΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, ΜΙΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΩΜΑ.. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΜΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΠΕΤΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΗΚΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ!! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!

ΑΛΛΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!!  ΣΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗ ΛΕΞΗ.  ΕΞΗΓΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ;;; ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ;;  ΝΑΙ.

Η ΤΕΧΝΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.  ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;;;

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ;; ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ;;

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ..  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ!!  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΕΣ.. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΜΑΣ…!! Μ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ!!

ΕΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.. ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ!!!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ;; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ;; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΔΑΞΕΙ;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;; ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.. ΝΑΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΤΕΧΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΞΙΑ.

ΤΩΡΑ, ΑΝ ΣΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΑΞΩΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΔΑΛΟΣ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΥΒΡΙΔΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΚΟΠΡΙΑ, ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟ.. ΠΑΠΑΡΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΑΣ.., ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞ’ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ!!!

ΕΔΩ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ;;;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.  ΤΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙΣ;; ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.  ΓΙΑΤΙ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;; ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!  ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;;;

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ.  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΙΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΟΙΕΙ ΗΘΟΣ;; ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ;;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΙΑ ΠΟΥ ΠΟΙΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΞΕΙ.. ΟΤΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.. ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.

ΟΠΟΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ.. ΓΚΕΫ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ.. ΜΠΑΪ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ.. ΟΤΙ ΜΟΡΦΩΜΑ ΘΕΛΕΙΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!  ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ;;!!

ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ;;  ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ… ΠΑΡΑ ΠΟΙΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.. ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ..  ΟΤΙ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΜΑΣ!!  ..ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ!! ..ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ!!  ..ΕΙΝΑΙ ΑΠ’ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!  ..ΕΛΛΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ‘ΦΤΙΑΞΕΣ.. ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ;;; ΑΠΟ ΤΙ ΕΘΕΘΙΣΤΗΚΕΣ;; ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ;; ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΗ;; ΣΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ;; ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;; ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!  ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ;; ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!! ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ!!  ΟΧΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.. ΑΛΛΑ ΔΕΙΞ’ ΤΗΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..  ΕΣΥ!!  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ!!  ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΕΘΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΡΦΩΜΑ!!  ΤΟ ΧΡΩΜΑ;; ΓΙΑΤΙ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ;; ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.  ΕΣΥ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.  ΑΝ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ;;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.  Μ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, Μ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.. ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

ΟΛΟΙ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.. ΔΗΘΕΝ ΘΕΟΙ ΣΑΣ.. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΞΕΝΙΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΑΛΛΙΩΣ.. ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΣΟ ΑΛΛΟΚΟΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ‘ΑΓΓΕΛΟΥΣ’ ΚΑΙ ‘ΔΑΙΜΟΝΕΣ’ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ, ΟΙ ‘ΑΓΓΕΛΟΙ’ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ‘ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ’ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ.  ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ!  ..ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.  ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.. ΟΧΙ, «ΕΝΝΟΙΑ» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ, ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ.

ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ.. ‘Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ!!

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ.  ΄

ΜΜΜ.. ΠΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ;;  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟ ‘ΚΑΛΟΣ’ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΚΑΚΟΣ’;;

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ, ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ;;; ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ;; ..ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ;; ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!  ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ!  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!

..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΑΓΓΕΛΟΙ, ΟΥΤΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ‘ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ’, ‘ΚΑΚΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ’.  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ!  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Ή ΑΔΙΚΟΣ;; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

‘ΚΑΛΟΣ’ ΚΑΙ ‘ΚΑΚΟΣ’.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΓΛΥΠΤΗ… ΓΛΥΠΤΗ.. ΓΛΥΦΤΗ!!  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!! ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!! ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠ’ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.

ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.  ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΒΑΣΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ, ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ!!! ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;; ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;; ΤΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ;; ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

……………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.