Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 20/1/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 20-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. 

ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ: «ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΛΑΔΗ!!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ!  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΛΟΙ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Ε.ΣΥ. ΜΑΣ.  ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ!

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ!  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ Φ.Ε.Κ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ.. ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ!

ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΗΜΑΤΑ.  ΑΡΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ:  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!  ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ!!  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠ’ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ’ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ.  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ!  ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! 

ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ:  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, «ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» Η ΤΡΙΑΔΑ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!

ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, Η ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.  ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.  ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠ’ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ’ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ.  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ.. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ! ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!

ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;; ΠΩΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;;

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΕΖΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ.. ΕΝΑΝ;  ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΙΝΔΟΥΣ.. ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΤΕ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ.  ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ.  ΩΡΑΙΑ!  ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ;;  ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ, ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ;;  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;; Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΠ’ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΝΟΣ.

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ DNA!  ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ!  ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ!

ΑΡΑ, ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ.

ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ 6 ΑΔΕΡΦΙΑ, 7.. Ο ΕΝΑΣ ΣΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΓΙΝΕ ΙΑΧΩΒΑΣ! ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! ΤΟΝ ΕΨΗΣΕ ΕΝΑΣ ΙΑΧΩΒΑΣ, ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΙΑΧΩΒΟΥ, ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΟΝΤΑ.. Ο ΙΑΧΩΒΑΣ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΙΑΧΩΒΑ.  ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΣΟΝΟ, ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ.. ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΓΕ ΠΟΛΥ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ.  ΩΡΑΙΑ.  ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΑ ΤΩΡΑ;; ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ!!

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ.  Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ;;;

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΙΑΧΩΒΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΠΟΥ;;; ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ;;;  ΕΙΣΤΕ.

ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ;;; «ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!

ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.. ΚΑΙ ΠΩΣ  ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ;;  ΑΡΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!! ΠΑΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΣΤΕ!  ΑΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ DNA;;; ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ;; ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟ. 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.  Η ΠΑΤΡΙΔΑ;; ΝΑΙ.  ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.  ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΟΙΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ.   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;

ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΡΑΞΕΙ.  ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.  ΑΡΑ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ «ΠΑΤΡΙΔΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!

ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ.. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.  ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ.  «ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΠΑΤΡΙΔΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».  ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.  ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ;; ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ;;; ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!  ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ!  ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ;;

ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ, ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟ.  ΕΝΑ ΘΕΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ.  ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ.  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΥ, ΚΑΘΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ. 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ.

ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΙ ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΟΙΚΟΣ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ  ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΔΕΡΦΟΥΣ.  ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ. 

ΘΡΗΣΚΕΙΑ;;; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ ΕΧΟΥΜΕ.  ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ;  ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ, ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΛΑ, ΓΕΜΑΤΟ ΤΑΓΜΑΤΑ, ΓΕΜΑΤΟ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΟΡΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΙΑΡΟ, ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.  ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ.  ΑΡΑ;;; 

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ;; ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ, ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ;; ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.  ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞ’ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΜΕ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΣΤΗ ΓΗ, ΣΤΟ ΝΕΡΟ…ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΡΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ;;

ΑΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ; Ε ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.  ΜΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

ΑΡΑ ΚΑΛΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ! 

ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ! 

ΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ;; ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ.  ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.  ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ,  Ή ΧΟΜΠΥ,  Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.  ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ.  ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ COPY PASTE ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΟΛΟΙ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑΜΑΣΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑΜΑΣΤΑΝ!  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΙΣΤΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ.  Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΤΟ.  ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. 

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.  ΧΙΛΙΑΣΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.  ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΘΑ ΠΑΕΙ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.  ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ Τ’ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. 

ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ!  ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.  Σ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ!  ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, CLUB, ΣΤΟΑ, ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

……………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.