ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 2/6/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ  ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 2/6/2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ, ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο,ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ!

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΟΜΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ!

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ: ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕΧΤΕΣ, ΟΠΏΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΙΑ ΘΥΛΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ  ΘΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 65. ΌΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ. ΦΤΩΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΣΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΑΦΟΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ, ΡΩΤΟΥΣΑ ΜΙΑ ΕΥΣΩΜΗ, ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΗΛΙΘΙΑ ΚΥΡΙΑ… « Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.. ΑΚΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ; ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ». ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΧΟΝΔΡΟΜΟΡΦΩΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ; ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ!

Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΟΝ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΙΤΕ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΙΤΕ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ… ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΡΑΧΝΗΣ, ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΨΑΡΙ, ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ, ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΖΩΟ, ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΙΔΙ, ΕΝΑ ΦΥΤΟ..

ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΘΕ ΥΒΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΜΑ, ΦΙΔΙΑ, ΕΡΠΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ  ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΧΑΟΣ. ΆΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ..ΘΕΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.. ΘΕΟΣ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ..

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΩΔΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ… ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ; ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ, Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΤΕΛΗ; ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΦΤΩΧΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΛΘΕΙ…ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΨΑΡΙΑ, ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΚΑΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΠΕΡΙ ΖΩΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ: ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΠΟΥ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ;

Ο,ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ! ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ, ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΩΜΕΣ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ; ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ; ΌΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,  ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΛΙΤ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ! ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ, ΑΣΤΑΘΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΌΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥ ΝΕΚΡΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!

ΆΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. ΈΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ.

ΟΜΩΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΞΗΣ: ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΞΙΑΚΟ. ΆΡΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ 2-3 ΧΩΡΕΣ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ.. ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΑ.

ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ… ΒΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.. ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΚΗΝΕΣ!

ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΤΕ Ο,ΤΙ ΖΩΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΗ. ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΤΕ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΡΕ; ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΖΩΑ!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ! ΆΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΛΑΤΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ! ΆΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ: «Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ…» ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ; ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ; ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ; ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ; ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ; ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΧΕΙ Η ΔΑΝΙΑ; ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΤΙ; ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ .. ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ-ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ! ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ!  ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΝΑΖΙΣΜΟ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ!

ΆΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ…

ΆΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΞΩ! Ο,ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΕΙΣ! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΛΟΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΜΑΤΑ, ΑΠΛΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΩΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΆΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ.. ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ! ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ; ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ή ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ Ή ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΤΩΧΟΙ;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε;

Α ΡΕ…. ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.. ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΔΑΡΕΤΕ!!! ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ Ο ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΠΟΥΛΗΣΕ 400 ΤΟΝΟΥΥΣ ΚΟΚΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ…ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΛΛΗΝΑ;       

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ; ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ… ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΚΚΑΛΑ 400 ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ… ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ» ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΘΑ ΛΕΤΕ… ΠΟΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕΣΑ; ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ; ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ; ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ;

ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ 400 ΤΟΝΟΥΣ ΚΟΚΚΑΛΑ Ε; ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΑΠΟΥΝΙ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΑΠΟΥΝΙ!!! ΠΟΣΟ ΜΩΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ; ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ; ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΘΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΘΑΒΟΥΝ! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΘΑΨΕΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ; Ή ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ; ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΩΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;     ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ!!

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ! ΆΡΑ ΑΞΙΑΚΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ! ΆΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ: «ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ!». ΜΠΡΑΒΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΟΓΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙ ΑΞΙΑΚΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ! ΠΟΙΟΣ  ΚΑΘΕΝΑΣ; ΑΝΤΕ ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ! ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ; ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! ΟΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ; ΕΝΤΑΞΕΙ, ΗΣΟΥΝ ΑΟΡΑΤΟΣ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ!!

ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΡΕΛΟ.. ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΦΩΝΗ.. ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ!

ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΝΟΜΟ; ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.. ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ 12 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ.

ΆΡΑ ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΛΛΟΓΑ ΟΝΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΖΩΑ! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ! ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ;

ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ… ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΛΑ.. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ.. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ. ΜΟΛΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ.. ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ, Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…

ΆΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ. ΠΕΡΝΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΈΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕΣ! ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.. ΒΓΑΛΤΟ.. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΕΣ 3 Ή 1, ΘΑ ΕΙΧΕΣ 70 ΟΣΑ ΕΧΕΙ Η ΜΥΓΑ.. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

ΆΡΑ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΆΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ «ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ! Ή ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!» ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

ΌΠΟΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ; ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ; ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ; ΣΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ: «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ».

ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ Ή ΑΥΤΗ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥ, ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΟΥ; Ή ΤΗΣ ΓΑΜΟΣΤΟΑΣ; ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ; Ή ΑΥΤΗ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΔΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΌΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ!  ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

ΤΡΙΤΟΝ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΣΑΚΙΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ! ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΟΜΟ ΕΣΥ ΒΡΕ ΖΩΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ; ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..

ΣΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ.. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΟΜΟ;

ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ!! ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΘΥΛΗ ΑΥΤΗ.. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.. ΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ.. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΕΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ!! ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ DNA ΕΦΟΣΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΆΡΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ!

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ!

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ! ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ; ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ! ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!!!

ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΟΜΟ! ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟ, ΕΚΟΠΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.. .ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΚΙ ΟΛΗ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙΤΑΙ! ΚΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΟΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ;

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΤΕ ΝΟΜΟΣ  ΕΙΤΕ ΘΕΣΜΟΣ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ! ΆΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ! ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! Ο ΝΟΜΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΧΑΡΑΞΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΜΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ! ΈΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ! ΕΙΣΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ! ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕ ΑΡΕΤΗ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΈΤΣΙ! ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΡΧΕΣ! ΚΙ Ο,ΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ..

ΕΔΩ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΡΑ.. ΑΣ ΜΕΙΝΩ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ; ΝΑΙ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ… Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ Η ΗΡΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΠΑΛΙ! ΈΤΣΙ;

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ. ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.

ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑ ΤΟΥ ΣΕΞ! ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ..ΤΟ ΣΕΞ.. ΔΗΛΑΔΗ, ΩΡΑΙΑ, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΕΞ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ; ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ; ΠΟΥ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ! ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 12 ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΑΙΣΘΗΣΕΙΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΆΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΣΠΕΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΜΕ ΒΙΔΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ «ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ». ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!!!

ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ… ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ «ΣΕΞ» ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΡΡΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝ-ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ; ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩ  ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ… ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ!!!

 ΜΑ Ο ΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΚΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ! Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ; ΜΑΛΙΣΤΑ!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΑ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΖΩΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΕΒΥΛΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ Η ΘΕΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΡΓΑΣΜΟΣ. ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΟΝΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΗΔΟΝΙΣΤΕΙΣ! ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.. ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΩΡΟ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΩΛΟ ΤΟ ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ… ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΖΩΟ!!!

ΘΑ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΩΝ, ΜΟΝΟ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ! ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ! ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ! ΑΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙ ΣΤΗΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ, Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ! ΣΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ STATUS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΟΤΟΖΩΑ..

ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ,… «ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…». ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ… ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ANDROIT ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ!!  ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ  600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΜΕ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΆΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….

ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ, ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΠ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ! ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ!

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟΥΣ!. Η ΒΟΥΛΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΗΘΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟ ΘΕΛΕΙΣ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ  ΜΑΣ!

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ. Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΞΥΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ;

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

 ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ! ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ!!

 ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.