Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ Δ.Ε.Η. 3/2/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ 3/2/2018

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Δ.Ε.Η. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε., ΤΗΝ Δ.Ε.Η. ΚΟΙΝΩΣ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΜΕ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΣΩΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟ 10%- ΜΕ 15 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ, ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ, ΠΑΝΕ ΣΠΑΝΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ. ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΝ/ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ «ΦΥΓΕ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ «ΠΛΑΚΑ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Σ ‘ΕΜΑΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΠΑΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ «ΟΠΑΔΟΙ» ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ –ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΞΩΔΙΚΩΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛOΙΟΤΗΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ! ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ! ΔΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ. ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ Σ’ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE, ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝΕ; ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ.

ΑΡΧΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ! ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ Δ.Ε.Η., ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ Δ.Ε.Υ.Α., ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ! ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ’ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ! ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ! ΕΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ! ΚΟΙΤΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΘΕΛΩ ΟΟΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ! ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ – ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ/ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ (ΕΞΩΔΙΚΟ), ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΑΡΧΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ, ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ! ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ -ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ- ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝΕ, ΘΥΜΩΝΟΥΝΕ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ..; Σ’ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ…; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…;;;!!! ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛOΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙΣ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

ΞΕΚΙΝΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ! ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΥΟUTUBE KAI TA SOCIAL MEDIA ΜΕ ΦΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ- ΚΤΗΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ «ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ». ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ! Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ! Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!!! ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

ΞΕΚΙΝΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ/ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ:

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ/ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ/ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ. ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ Δ.Ε.Η., ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ. ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ «ΕΛΙΤ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟ/ΕΒΡΑΙΟ/ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Δ.Ε.Η.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ, ΞΕΡΩ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ «ΕΛΙΤ»… ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΣΑΞΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΕΛΙΤ», ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ: ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ «ΕΛΙΤ»! ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟ ΕΙΝΑΙ …ΚΑΤΑ!

ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε., ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ Δ.Ε.Η. Α.Ε., ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ ΟΔΟΣ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ/ ΑΡΙΘΜΟ Γ.Ε.Μ.Υ./ Α.Φ.Μ./ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ/ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ/ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΑΘΗΝΑ, ΟΔΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ! ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣ Σ ‘ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΑΝΩ Η ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ: / ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ:  ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ, Η ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ, Η ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΕ ΠΑΡ’ ΗΜΩΝ, ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ Η ΜΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ. ΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ/ ΚΙ ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ, ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΘ’ ΥΠΕΡΒΑΣΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΕΙΑ/ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

            ΚΑΤ’ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ, ΚΑΤΕΣΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ,  ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΤΟ’ ΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΗΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΛΕΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ; ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ;;;;;

Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΕΔΡΑΙΩΜΕΝΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΩΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Ε ΒΕΒΑΙΑ! ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΤΣΙ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΕΡΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΑΣΑΝΣΕΡ, ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ, ΟΥΤΕ ΨΥΓΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΧΟΛΕΡΑ, ΤΥΦΟΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ! ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟ’ ΧΟΥΝΕ ΦΤΑΣΕΙ; ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟ’ ΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ; ΚΑΙ Σ’ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝΕ ΤΩΡΑ; ΩΡΑΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ! ΤΩΡΑ. ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΤΩΡΑ!

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΩΣ ΚΟΙΝΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ, ΑΝΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΑ, ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ. ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ. ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΧΤΕΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΟΟΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ.

ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Ο ΧΑΡΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ/ ΑΣΤΙΚΑ/ ΠΟΛΙΤΙΚΑ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ/ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ/ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ. ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ Α.Φ.Μ. ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ, Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;; ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ;; ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ;;; ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΜΩΣ ΧΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΚΑΙ Ν’ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΟΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ‘ΧΕΙΣ ΟΠΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ: ΝΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ!

ΛΟΙΠΟΝ.. Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΟΡΕΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ, (Ο Ο.Η.Ε. ΔΗΛΑΔΗ/ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ο.Η.Ε.) ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΔΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ  ΔΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΒΛ. ΑΡΘΡΟ ICESCR ΑΡΘΡΟ 11 & 12) ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΘΡΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ: ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑ ΕΠΑΡΚΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΣ, ΑΠΟΔΕΚΤΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ, ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΕΙΣ. Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΖΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΠΟΙΟΝ… ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ;;; ΤΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..;

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΙΑ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΗ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣΤΕΡΑ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, Κ.Ο.Κ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΜΕΣΗ Η ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΑΘΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ). ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ -ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΡΑ- ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩ;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!! ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η Δ.Ε.Η. ΕΞΩ;;; ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ;;; ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ! Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΕΩΝΕΤΕ! ΧΡΕΩΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;;; ΚΑΙ ΘΑ ‘ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;;; Ν’ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ;; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΙ;; ΚΑΛΥΤΕΡΑ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ! ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ, ΝΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΟΟΟΣΟ ΧΡΗΜΑ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ..! ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΥΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΧΑΖΑΡΟΣ, ΜΑΣΩΝΟΣΠΟΡΟΣ, ΔΟΓΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ‘ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ…… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Μ’ ΕΣΕΝΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ’ ΡΘΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.. ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ: ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ, ΜΕ ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΥ, ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΠΙΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ‘ΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝΕ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΣΟ ΣΙΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΒΛΑΒΕΣ. ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΟΥ, ΠΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ: ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ… ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΔΙΑ ΜΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΓΙΗ ΖΩΗ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΜΕΙΣ ΕΚΧΩΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ (ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ) ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡ’ ΗΜΩΝ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ- ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.

ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ «ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ», ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ Ε.Φ.Κ. + Φ.Π.Α., ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ 5% ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2093/92 ΑΡΘΡΟ 9 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5, 6, 7 ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 25/75, ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 429/76, ΤΟΥ Ν. 2130/93 ΚΑΙ ΤΟΥ Ν.3979/201. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ 200.000 ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ!!!!… ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ..ΕΙΝΑΙ «ΝΟΜΟΣ»!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ! ΤΟΥ Ν.1080/80, ΤΟΥ Ν.3979/201, Η Δ.Ε.Η. ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ (ΔΤ), ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ (ΔΦ), ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΤΑΠ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. Η ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΗΜΟ. ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΤ’ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΔΗΜΩΝ.

Η ΕΡΤ.. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΡΤ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΩΡΕ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΡΑ’Ι’ΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΡΤ ΤΟΣΑ  ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ‘ΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η ΕΡΤ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! + ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΑΝΕ, ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑ’Ι’ΛΑ! ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΑΤΕ, ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ: ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν. 4021/2011 ΑΡΘΡΟ 53 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Η ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ».

Ε ΒΕΒΑΙΑ! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ 100 ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙΣ 200 ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΜΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΜΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ.. ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ! ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ 50/ 60/ 70 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΙ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΜΕΙΑ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ! ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ! ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΟ-ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΧΑΖΑΡΙΚΗ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥ ΛΕΩ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕΓΑΑΑΛΗ! ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΔΙΩΞΗΣ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΚΤΛ.). ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ  ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ, ΚΑΙΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΣ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Ν.Π.Ι.Δ.), ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η Δ.Ε.Η., ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣ «ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ». ΑΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ 700 ΦΟΡΟΥΣ, ΝΑ ‘ΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΝΑ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ! ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ…;;; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ…. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΙΣΕΙ , ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ; ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ;;; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠ’ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΤΑΞΕΙ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΩΡΑ. Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ! ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ! Ε.ΣΥ ΧΑΛΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ Σ’ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝΕ! ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝΕ!!!! ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Σ’ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝΕ!! ΚΙ Ε.ΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ! ..ΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝΕ;;.. ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝΕ;;; ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ;; ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ; ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ!!!

ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝΕ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΔΕ!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ! ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ: ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ, ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ. Ε ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ; ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΤΕ, ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ! ΑΑΑ… ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ , ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΙ ΔΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΟΠΤΕΙΑ Η ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΠΡΑΞΕΙΣ.. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ.. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ. ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΑΝΩΠΡΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ! ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΠΛΑΚΑ»…;;; ΚΑΙ ΔΕ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;;;!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ:

(ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ 399/1986 ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 3.6.1986/ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ 1987 ΣΕΛ.38/ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ. Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΔΔΔ 1991 ΣΕΛ.175 ΕΠ.ΠΡΒΛ. ΑΕΔ 33/1982). ΗΤΟΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ/ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ…;;; ΚΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ Δ.Ε.Η.! Η ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΟΥ, ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.!!! ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΛΑΚΑ! ΜΑΛΙΣΤΑ.. ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΤΕ! ΜΜΜ… ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΓΡΗΓΟΡΑ. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝΕ ΣΑΣ ΛΕΩ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ…!!!

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.. ΣΥΝΕΧΙΖΩ: Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ Η ΑΛΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΤΣΙ;

Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΑΜΩΣ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΝΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥ, ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ Δ.Ε.Η., ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ! ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ: ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ, ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΙΓΟΡΟΙ. ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ. ΕΜ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΘΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΠΩΩΩΩΩ, ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ, ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΤΟ ΧΑΡΤΙ… ΣΥΝΕΧΙΖΩ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΕΙΣΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΠΑΕΙ, ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΛΟΙΠΟΝ.. ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ.. ΦΟΒΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ! Ε ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ’Ι’ΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΗΔΑΕΙ ΑΠ’ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ‘ΡΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ.. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΜΩΣ, ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ Τ’ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ/ ΔΕΝ ΤΟ ‘ΞΕΡΑ.. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ.

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 1. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ, ΑΠΟ 28/9/2012, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($600.000.000.000,00) ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΕΑ, ΚΑΤΟΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΟ ΔΝΤ, ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΙΘΕΣΗ Η ΑΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΥΤΟ, ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ/ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ 350 ΣΕΛΙΔΕΣ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ! ΤΟΥ ΛΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΔΩΣΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΝΩ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ, ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΕΤΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ, ΚΙ ΩΡΑΙΑ! ΝΟΜΙΚΕΣ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΡΓΑ ΕΙΝΑΙ Η Δ.Ε.Η. ΚΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ. ΤΑ ‘ΧΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ: ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ, ΟΥΣΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ, ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ- ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΑΑ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΩΣ ΕΝΟΧΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΕΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΩΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΗΤΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΡΙΤΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ Η ΑΛΛΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΗΠΤΗ. ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ UCC1, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (FEDERAL RESERVE) ΤΩΝ ΗΠΑ, ΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΥΤΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΞΙΩΣΗ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ “TITLE 31 USC 3123- SUBTITLE III, CHAPTER 31, SUBCHAPTER II, SEC. 3123” ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.

ΠΑΡΟΛΟ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡ. 09927/3-11-2012 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΣΧΕΤΙΚΟ 2), ΣΤΟ ‘ΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ, ΣΟΥ ‘ΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΙ ΛΕΕΙ. ΚΑΙΤΟΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΝΟΜΙΜΩΣ- ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΜΕΝΑ- ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΤΟΣΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΑΠΟ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΣΙΩΠΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΑ, ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΞΩΔΙΚΩΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΑΞΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 2 ΚΑΙ 3, ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ, ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ. ΕΤΣΙ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΓΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ», «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ» ΚΑΙ «ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ».

ΤΕΛΟΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 67650/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Η’ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΧΕΤΙΚΟ 1) ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΤΑ 600 ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ!!!! ..Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ; ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΟΡΙΑ, Δ.Ε.Η. , Δ.Ε.Υ.Α., ΤΑΜΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ! ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑΑΑΑ ΧΡΩΣΤΑΩ, ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ! ΛΟΙΠΟΝ.. «ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, (ΗΤΟΙ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ) ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ($600.000.000.000,00). ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΕ ΕΞΙ (6) ΔΙΕΘΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΚΑΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ (100.000.000.000,00), ΛΗΞΕΩΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.» (ΒΛ. ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΠ. ΑΡ. 1). ΠΡΟΣΑΡΤΑΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΑΡΘΡΟ 2. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 2. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΓΗΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΗ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ, ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ , ΩΣ «Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ» (GLOBAL DEBT FACILITY). TA KΛHΡONOMIKA AYTA KEΦΑΛAIA, ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ «ΥΠΕΡΚΑΛΥΜΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ» (OVER BALANCED) Η/ΚΑΙ «ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTSGMC & CA) Η/ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ» (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS) ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ/ΜΑΥΡΩΝ ΟΘΟΝΩΝ (ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) Η/ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ IMLS Η ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ Η/ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ: ΤΗΣ FEDERAL RESERVE, TO DEBT FACILITY, OΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (ΒΙSBANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS), THN ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠEZA (WORLD BANK), ΤΗ FEDERAL RESERVE ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΘΑ ‘ΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ! ΑΛΛΑ… ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ! …ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 48 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ: ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300, ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ 48 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Φ.Ε.Κ. 315/27-12-1945 ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ.

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕΣ. ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ‘ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ; ΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗ Δ.Ε.Η. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ! ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ, ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ ΚΑΙ.. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠ’ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΘΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΗ, ΘΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΩ: ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ, -ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝΕ!- ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ, Π.Χ. ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΑΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο Κ. ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο Κ. ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΩΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε., ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣ ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ: Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2007, ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ :- ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (115.500.000.000.000,00) ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ! 115 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ 4% ΤΟΚΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ/ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ‘ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΤΟ ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ. ΕΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΩ! ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ/ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΦΕΚ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠ’ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ!

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Μ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,  ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 9832554711  ΕΙΝΑΙ 500 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΤΕ BANK ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 3597772412  11 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΡΙΣ ΜΙΛΑΜΕ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΕΘΝΙΚΗ, ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ  ‘ΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ! ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΩ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 54477738142  ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΣ 800, ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΑ, ΑΛΛΟ Η ΑΘΗΝΩΝ BANK OF ATHENS, AΛΛΟ H BANK OF ATTIKA, ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 28277754132 ΜΕ 11 ΤΡΙΣ, ΤΡΙΣ ΕΤΣΙ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΣ. ΤΡΙΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΟΤΙ ΤΟ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ (ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ) ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 4% ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ;! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ, ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ! ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ; ΕΙΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΙΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ; ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ! ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΕΣ! ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ!!! Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ 52 ΤΡΙΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 97772541114. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΣΑ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 48 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Σ’ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ Σ’ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ‘ΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ! ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΜΟΣ ΜΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ/ ΔΟΓΜΑ/ ΧΡΩΜΑ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ! ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ …ΠΑΙΔΙΑ… ΕΙΤΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΧΙ ΕΣΥ ΝΑ ‘ΣΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟ ΚΚ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ! Η ΝΑ ‘ΣΑΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΟΓΜΑ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ Σ’ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΟΓΜΑ, ΣΤΟΥΣ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;; ΚΑΙ..;;; ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΙΠΟΤΑ! ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ!

 ΕΝΑ ΜΕΝΕΙ! ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΗΝ  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ/ ΔΟΓΜΑ/ ΧΡΩΜΑ! ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ! ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΗΣΟΥΝΑ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΔΟΓΜΑ ΗΣΟΥΝΑ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΔΟΓΜΑ ΕΙΣΑΙ! ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ! ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ… ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 115,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ- ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ– ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΩΡΑ! ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ! Ο ΔΗΜΟΣ, ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Ν.Π.Δ.Δ.), ΤΟ ‘ΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ν.Π.Δ.Δ., ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΥΤΩΝ! Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ! ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ! ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ! ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ/ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ, ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ! ΠΡΟΣΕΧΤΕ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ! ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΦΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!

..ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 6.157/09-12-2013), ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ, ΥΠΕΒΑΛΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΗΤΟΙ: Α) “ALPHA OMEGA STATIONWHITE HOUSE PROTOCOL NO 558-22821” EXOYME KAI ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ Ο,ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 558-22821 ΣΤΟ ITCINTERNATIONAL TREASURY CONTROL, ΣΤO FEDERAL RESERVE SYSTEM(FRS), ΣΤHN FEDERAL RESERVE BANK ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ “THE WORLD BANK GROUP”, THE BOARD OF GOVERNORS MEMBERS OF THE F.R.S., ΣΤΗΝ CONSOLIDATED CREDIT BANK. H CONSOLIDATED EINAI H TΡAΠEZA, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE KAI AYTH KANEI KOYMANTO- NA MHN ΞEXAΣTOYME- ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ, Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, Η ΠΡΑΞΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙΣΑ. ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΥΣ 39 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (2.300.000.000.000,00) ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ‘ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ; ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ Σ’ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!

ΛΟΙΠΟΝ… ΑΥΤΟ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ, ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟ, ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΕΡΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ, ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ (ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΟ 4 ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΤΟ ΑΠΟ 10-03-2015 ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,  ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ,  ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟ’Ι’ΚΑΣ ΚΛΠ.) ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΓΗΣΕΙ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΕΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑ, ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΝΑ ΜΗ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ Μ’ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.. AΡΘΡΟ 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ. ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΤΙ, ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Η ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝΕ, ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ; ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΠΑΡΕ, ΣΤΥΛ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΥΦΑ ΔΗΛΑΔΗ.. ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ , ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΑΔΕ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΑΔΕ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΑΔΕ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΨΩ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΩ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΛΟΙΠΟΝ.. Ο,ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΩ. ΧΡΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΙΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΛΟΙΠΟΝ.. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ.. ΠΑΙΔΙΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΕΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ Σ’ ΕΣΑΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ, ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ; ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ.. ΑΡΘΡΟ 3. ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ, ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ (2) ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΗΜΩΝ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΟΥ, ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΗΔΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΝΤΩΝ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 12.650/09-05-2016 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ-ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ (ΣΧΕΤΙΚΟ 6), ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΤΕ, ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟ’Ι’ΚΑΣ) ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 17 ΔΗΛΩΝΕΙ: «ΕΠΕΙΔΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ –ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ. ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΡΟ’Ι’ΚΑ-ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΛΩ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΝ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗΝ, ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΛΕΩ «ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΒΑΡΩΝ ΜΟΥ- ΒΑΡΩΝ/ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΟΥ»- ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΑ 27 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΤΣΙ; ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ, ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ. ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΒΟΥΛΗ «ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ Κ. ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΦΟΡΟ 27 ΔΙΣ ΚΑΙ ΛΕΩ: ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ‘ΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ‘ΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΑΦΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΚΑΝΕΙ 670 ΔΙΣ. Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ 670 ΔΙΣ. Η ΒΟΥΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΞΙΑ 670 ΔΙΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ 670 ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΦΟΡΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Α’ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. 27 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΦΡΑΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ; Ε ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΕΔΩ «ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΣ- ΝΑΙ, ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΕΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ: …ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑΝΤΑΙ: Α) ΣΕ – ΕΠΙΤΑΓΗ/ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 1) ΚΑΙ Β) ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ- ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 2). ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ‘ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, Η ΤΡΟ’Ι’ΚΑ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΤΣΙ; ΚΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΛΟΙΠΟΝ… ΕΠΕΙΔΗ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΛΗΨΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΟΥ, Η ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΟΥ), ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΙΝΗΤΗΣ Η ΑΚΙΝΗΤΗΣ, ΕΝΩ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ/ ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΟΥ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ– ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ/ ΜΕ 4 ΔΗΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΑΘΑΡΑ. ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΩ/ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΡΑΝΗ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΩΣ ΦΟΡΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ. Δ2863/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 10-05-2016 ΕΓΓΡΑΦΟ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ/ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΘ’ ΥΛΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ,  ΔΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΙΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ (ΣΧΕΤΙΚΟ 7). ΣΤΟ ‘ΧΩ ΜΕΣΑ, ΣΟΥ ‘ΧΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Μ’ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΕΝΑ, ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.. ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ Σ’ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ «ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ.. ΤΟ ‘ΧΩ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ Ν’ ΑΚΟΥΤΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΥΣ, ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ. ΕΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΕΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ…! ΕΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.. ΕΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΦΤΑΝΕΙ!

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Α) «ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑ’Ι’ΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ» ΚΑΙ Β) «ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ» (ΑΡΘΡΟ 1/ ΠΑΡ. 2 & 3) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΕΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΥΠΕΙΣΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ, ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΛΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΕΞ’ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.! ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΤΗΣΗ ΣΟΥ!; ..ΚΑΙ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ, ΕΓΩ, ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΑ! ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ, ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΔΗΛΟ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΣΑ, ΔΙΑ Ν’ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΕΗ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Ν’ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ‘ΧΩ ΒΑΛΕΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ. ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ..!!

ΕΠΕΙΔΗ, ΥΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙΣΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΣ, ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ. ΣΩΣΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ  ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. ΕΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ! ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΛΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΝ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ! ΟΧΙ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»… ΒΡΕ ΤΩΡΑ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΣΑΣ! ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ! ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ! ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΝ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΥΜΑΣ.. ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ! ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ… ΜΙΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΧΩ ΘΕΜΑ! ΤΙ «ΥΜΑΣ».. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΥΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑΝΤΑΙ: Α) ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ- ΕΠΙΤΑΓΗ/ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 1) ΚΑΙ Β) ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 2). ΕΠΕΙΔΗ, ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΠΕΔΩΣΑ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΥΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ- ΚΟΙΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΗ ΝΟΜΗ, ΚΑΤΟΧΗ, ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ, ΜΟΝΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΟΣ, Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΟΠΟΥ,  ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ,  ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΣΙ! ΜΕΡΙΔΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΣΜΕΥΣΑ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΠΟΣΟ, ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ, ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ/ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΕΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΑΠΟ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΕΣ. ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΣΠΡΑΧΤΕ! ΕΠΕΙΔΗ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΛΑΒΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η/ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΙΤΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ, ΚΑΛΠΙΚΟ Η ΚΛΑΠΕΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΠΙΚΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ‘ΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ! ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΓΙ ‘ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΝΑΙ! ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ! ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

ΕΠΕΙΔΗ, ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ (ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ) ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ, ΠΑΡΗΛΘΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ –ΑΝΑΚΟΠΗΣ –ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ, ΝΟΜΕΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΥΤΩΝ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ο ΝΕΟΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ- ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΩ, ΩΣ Ο ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΕΙ ΕΚΔΟΧΕΑΣ, ΑΞΙΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡ’ ΥΜΩΝ, ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΔΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ, ΕΚ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ/ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΜΕΙΣ ΕΧΕΤΕ, Η ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΩ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΙΤΩΝ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΜΩΝ ΚΤΛ), ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ, ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΕΕΣ  ΕΠΙΤΑΓΕΣ, ΠΛΗΡΩΤΕΩΝ ΑΜΑ ΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 1), Η ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 2). ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΠΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ Η ΑΛΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΚΤΛ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΒΙΟΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ, Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ- ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΥΜΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΡΟΧΟΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΓΑΘΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΥΜΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΕΙ -ΥΜΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ.. ΤΟ ΛΕΕΙ «ΥΜΕΙΣ» ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ «ΕΣΕΙΣ» ΔΗΛΑΔΗ, ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΜΕ.. ΟΤΑΝ ΥΜΕΙΣ – ΠΟΙΟΙ ΥΜΕΙΣ- ΟΤΑΝ ΥΜΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ..= ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ, ΤΟ ‘ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ «ΥΜΕΙΣ». ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΝΕΚΚΛΗΤΩΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΩΣΕΙ, Η ΘΑ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ (ΑΡΘΡΑ 93 ΠΑΡ.4 & 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ).

ΕΠΕΙΔΗ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ: «ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑ’Ι’ΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ». ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΟΤΙ: «Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» (ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ).

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 21 (4) ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ: « Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ Η ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΩΣ», ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΑΥΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

ΕΠΕΙΔΗ, Η ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΡΘΡΟ 5 (2), ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 17 (1) & (2) ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (ΑΡΘΡΟ 21. 1), ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (ΑΡΘΡΟ 21. 2 & 3), ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΑΡΘΡΟ 22. 1) Κ.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ..

ΕΠΕΙΔΗ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ 25 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,  ΩΣ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Ε ΒΕΒΑΙΑ! Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ), ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ;  ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟ, ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ‘ΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ! ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΡΕ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙ…;;; ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…! ΠΛΑΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..! ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ . ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..;;;!!!

ΕΠΕΙΔΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΙΣ ΥΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΑΠΕΥΘΥΝΤΕΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΞΕΝΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΙΣΟΠΟΣΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΕΣΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ, ΚΑΘΕ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΗΣ Η ΜΗ ΕΙΣΕΤΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΟΥ, ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΙΤΕΡΩ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΠΑΡ’ ΥΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΤΑ ‘ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ Η ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, Η ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ, Η ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΡΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΕΜΟΥ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΟΥ Η ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΟΥ), ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ Η ΑΚΙΝΗΤΗΣ, Η ΤΩΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΔΩΝ ΜΟΥ ΕΚ ΤΡΙΤΩΝ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ «ΔΕΙΡΕΙΣ» ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ! ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΕΛΕΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 187 Α Π.Κ., ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 386 Π.Κ. ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΟΛΑΣΜΟ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ. ΝΑΙ ΛΕΕΙ ΚΟΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΘΡΩΝ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΡΩΣ, ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ‘ΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ- ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ- ΛΟΙΠΟΝ.. ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 187Α ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΗ ΚΑΤΑ ΑΡΘΡΟ 385 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 386 Π.Κ. ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΟΛΑΣΜΟ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ.  «ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΛΑΣΜΟ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ» ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ. ΝΑΙ ΚΟΛΑΣΜΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.

 ΕΠΕΙΔΗ, ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 263 Α Π.Κ., ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ- ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΝΕΡΟ, ΦΩΤΙΣΜΟ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, Η ΜΕΣΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΤΕΚΜΑΙΡΟΜΕΝΗΣ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΤΗΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡ’ ΥΜΩΝ, ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΩΝ Η ΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡ ΥΜΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΣΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ Η ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ (ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΜΟΥΣ, ΝΕΡΙΤ, ΚΤΛ), ΝΕΡΙΤ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΤ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΥΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 259 Π.Κ., ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 256 Π.Κ., ΕΚΒΙΑΣΗ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 385 Π.Κ. ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 386, ΑΦΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΩΣ ΣΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΜΕΝ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ, ΤΗΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΕ. ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΟΣΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΛΕΣ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, ΗΘΕΛΕ ΕΓΚΑΛΕΣΩ ΥΜΑΣ, ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΤΟΥΣ: ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΧΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ, «ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ» ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΙΖΕΙΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ! ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ» ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ;;; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΣΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ! ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ; «ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ; ΒΡΕ ΑΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ, ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΔΕΙΡΩ! ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ;;; ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Ε ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ! ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΑ! ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΕΣΑ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ! ΠΑΡΤΕ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ , ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ; ΝΑ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ;; ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ , ΘΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ; ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ. ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΛΑΞΕ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! ΤΡΑΒΑΤΕ ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ‘ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΑ ΔΕΗ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΨΕΙ ΡΟΛΟ’Ι’, ΕΝΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΘΑ ‘ΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.! ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟΥΣ ΣΑΣ… Ο ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ! ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΗ, ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ…ΕΠΕΙΔΗ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.. Η ΕΝΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΩΣ ΘΥΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΒΕΒΑΙΑ, ΑΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΣ! ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ! ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ; Η ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ, Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, Η ΒΙΑΙΗ ΕΚΤΟΠΙΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, Η ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΒΙΑΙΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΟ, ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ ΥΓΕΙΑΣ (ΨΥΧΙΚΗΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ), Η ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΑΤΟΜΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ, Η ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΥΤΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡ’ ΕΜΟΥ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 299 Π.Κ. ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ Μ’ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Σ’ ΟΟΛΑ. Σ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ.. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΩΝ 2 ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΩΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΘΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ- ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΑΡΘΡΟ 299 Π.Κ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ! ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΝΕ 15-20 ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΚΑΤΣΑΝΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ! Μ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ. ΑΡΑ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ‘ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙΣ. ΝΑ ‘ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΝΑ ‘ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ, ΝΑ ‘ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ..!!! ΕΛΑ ΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..!!

ΕΠΕΙΔΗ, Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ, ΠΛΗΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ (333 Π.Κ.) ΓΙΑΤΙ Σ’ ΑΠΕΙΛΕΙ «ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ» ΑΠΕΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ! ..ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ (385 Π.Κ.) ΑΦΟΥ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, Η ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, Η ΑΠΕΙΛΗ, ΕΧΟΥΝΕ 3-4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑΚΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΣΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ..

ΛΟΙΠΟΝ..ΕΠΕΙΔΗ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΑ 104-106 ΕΙΣ. Ν.Α.Κ., ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ Ν’ ΑΞΙΩΣΩ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 914, ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΥΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΜΟΥ Η ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ (9/12/1948), ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ Ν.Δ. 3091/54, ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΕΩΣ,  ΔΥΝΑΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ Η ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ‘ΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!

ΕΠΕΙΔΗ, ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΑΘΡΟΥ 3 ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕ ΤΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΑΝΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΝ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΙΤΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΗΣ, ΩΣ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΙΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΕΙΣ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, Η ΤΥΧΟΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΟΥ (ΒΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ) ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΥΜΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΛΗΨΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΟΥ, Η ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΟΥ), ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ Η ΑΚΙΝΗΤΗΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΝΤ’ ΕΜΟΥ, ΕΠ’ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΥΜΑΣ, ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΗΣ Η ΜΗ ΟΦΕΙΛΗΣ, ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ 2 ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ.

ΑΡΘΡΟ 5. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ, ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ… ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ. ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΤΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΧΑΡΤΙ, ΜΕΛΑΝΙ, ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΑΣ. ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Σ’ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΝΑΙ. ΘΑ ‘ΣΑΙ ΛΙΓΟΣ, ΘΑ ‘ΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΝΕ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ! ΒΡΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ! ΣΥΝΕΧΙΖΩ… ΑΡΘΡΟ 5. ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΗΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΛΕΣ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ. ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ: ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ- ΠΛΗΡΩΜΗΣ- ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΕΤΣΙ; ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗ! ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΤΕΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ: ΕΙΣ ΠΛΗΡΗΝ – ΟΛΟΟΣΧΕΡΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ, ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΩΝ ΗΝ ΜΗ, ΩΣ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝΤ’ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΩΝ, ΔΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ, ΠΑΡ’ ΥΜΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΗΤΟΙ: ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ «1» : ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ (ΙΒΟΕ), ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (UCC1) ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 19/3/2015 ΕΞΩΔΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ- ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠ.ΑΡ. 12315/ 26.03.2015 ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΑΘΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΣΧΕΤΙΚΑ 2 & 3) (ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ), ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Η’ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΥΠ. ΑΡ. 67650/2013 (ΣΧΕΤΙΚΟ 1), ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣΗΣ, ΜΗ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΗΣ ΤΕΛΙΚΩΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ «2» : ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΣΟΥ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (2.300.000.000.000,00) ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΙΘΕΙ ΔΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΩΣ ΕΡΓΟΥ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ PROJECT ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ! ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ! ..ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ (Δ.Ε.Η., Ε.Υ.Δ.Α.Π., Ε.Υ.ΔΑ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,  ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ (GLOBAL DEBT FACILITY), ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 19/03/2015 ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ- ΑΙΤΗΜΑ- ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ (ΣΧΕΤΙΚΟ 4 & 5). ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ 300 ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ, 385. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΛΕΩ», ΥΠΑΡΧΕΙ «ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ»! ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ!

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΔΕ ΟΤΙ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΕΙΣ ΥΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ- ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΟΥ, ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΔΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΩΡΙΝΗ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ, ΕΑΝ ΥΜΕΙΣ ΠΡΟΩΘΕΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ, Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΥΤΗΣ, Η ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΟΥ, Η ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΟΥ, Η ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, Η ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΦΟΡΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΦΟΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ (ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΑ 242 & 243 ΠΑΡ.2 Κ. ΠΟΙΝ.Δ.) ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΞΙΩΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 914, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΜΟΥ Η ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ; ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ; ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ; ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΜΜΜ ΕΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ! ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ΕΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΚΙ ΕΦΥΓΕΣ! ΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ! ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΗΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΑΡ. 10 ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΑΡΑ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΚΟΨΟΥΝΕ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΟΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝΕ ΟΛΕΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΕΡΑΤΑΔΕΣ! ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ! ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΩ. ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΚΑΝΑΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ. ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΝΑΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ! ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ! ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΕΡΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ! ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ, ΟΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ν’ ΑΦΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ Σ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ Θ’ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΟΛΟΥΣ! ΘΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΘΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ’ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ‘ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ. ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙ, ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΑΝΩ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..!! ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ.

ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!  ΣΥΝΤΑΞΟΥ Μ’ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟΣ, Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑ, Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ…! ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΛΥΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…!!!

ΤΩΡΑ… ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ! ΣΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ. ΕΛΑ Ν’ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.