ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 6/3/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 6/3/2018

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ- ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΑΚΙΑΣ

ΣΤΑΚΙΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΚΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΙΙΚΗΣ ΤΟΝ ΣΤΑΚΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΒΥΡΩΝΑ ΜΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΓΕΜΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ.ΟΥ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ  ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗΝ Ελλάδα ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΟΡΙΑ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ Η ΕΥΔΑΠ. ΚΤΛ.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΦΕΚ. ΤΟ 3691 ΤΟΥ 2008.

ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Ή ΝΑ ΜΠΕΙ  ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΤΟ ΦΕΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ 3691 ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ …ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΟΤΙ «ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ΣΚΟΠΕΙΤΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΕΧΟΥΝ».

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ.

ΑΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΥΝΟΝΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΤΛ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΧΩ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ .. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ.

ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ‘ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ …ΠΡΑΞΕΙΣ»

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ»   ΔΗΛΑΔΗ «ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ, ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ή ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ, ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ. Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ή  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Η ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ  ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ  ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, Ή ΑΠΟ ΠΡΑΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ».

ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΚΙ Ο,ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 4

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΝΝΟΙΑ:

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΝΣΩΜΑΤΑ Ή ΑΣΩΜΑΤΑ, ΚΙΝΗΤΑ Ή ΑΚΙΝΗΤΑ ΥΛΙΚΑ Ή ΑΥΛΑ ΚΑΘΩΣ ΕΓΓΡΑΦΑ Ή ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΕΝΤΥΠΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉΣ Ή ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΤΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Ή ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ  ΤΑ  ΕΣΟΔΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΕΞΗΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΤΛ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΝΑ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ, ΕΝΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ …ΟΦΕΙΛΕΙ ΈΤΣΙ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΈΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΣΑΝ ΚΡΑΤΗ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΤΛ. ΕΛΕΓΧΟΥΝ… ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΑΤΗΣ, Ή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ή ΠΡΟΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΦΕΚ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΔΕΔ ΣΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ.

ΚΑΤΣΕ! ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΙΑ ΟΛΗ Η Ελλάδα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ Κ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ.

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΕΡΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ…

ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΕΣΈΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15-11-2017 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 28-6-2013 Η 67650 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ.

ΆΡΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο TAXIS HEAVEN ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ:

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ : «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΣΩΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΦΟΡΙΩΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕ, ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Δ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Δ. ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΥΨΟΥΣ 10.308 ΕΥΡΩ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΣΚΗΣΕ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ TAXIS NET.

Η Δ.Ε.Δ.  ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΜΠΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ…..»!!!!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ …… ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ…

ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΗΦΘΕΙ Η ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΗΤΑΝ… ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ TAXIS NET ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ…ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο  ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ TAXIS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΟΥ… ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ… ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ…

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΤΗΤΑΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ… ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ.. Ο ΕΦΟΡΑΣ  ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ Ή Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ….

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ TAXIS ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ.. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389 ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΆΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΦΕΚ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΙΣΩΣ.

ΕΔΩ ΛΕΕΙ: ΑΡΘΡΟ 1 ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ TAXIS ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ.

ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ: ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ…

ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΣΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ή ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ Ή ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ Ή ΦΑΝΤΑΣΜΑ; ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΝΑΙ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..

ΕΜΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ,… ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΑΛΛΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ 2017 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 2018 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 563.  ΔΙΣ 055 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ .315.000 ΕΥΡΩ

ΚΑΙ ΤΟ 2018  ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 552 ΔΙΣ 338 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩ, ΑΝ ΤΑ ΑΝΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ –ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΕΔΩ ΛΕΕΙ 14-12-2016 ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ 2018 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 16-11-2017 ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ-ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ, «ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΤΩΝΤΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΤΛ. ΚΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΑΡΘΡΟ 5

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

 Η ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ Ή ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗ ΣΑΡΧΗΣ  ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ ΤΗΝ  ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ  ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ»

ΆΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ  ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΩΣ ΘΕΜΑ Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

ΆΡΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.. «ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ  ΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΗΣ».

ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟ. ΝΑΙ, ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΛΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.

ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, Ή ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΗ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.  ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΊΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΙΣΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ.

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ.

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ; ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ. ΜΗΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ;

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ;

Θ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΣΑΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ..

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ.. ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ… ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ;

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

ΕΔΩ ΣΤΟ TAXIS HEAVEN ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.

«Ο ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ 10.305, 53 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ TAXIS ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΑΔΕ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ».

ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 63 ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΠΩΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ.. ΚΤΛ

ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡ. 8 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 63 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ Ή ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΡΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ..ΚΤΛ  Ο ΥΠΟΧΡΕΟΣ  ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 63 ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ. ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

«Ο ΝΟΜΟΣ….»

ΕΔΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ 4174/2013 ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 45 ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ: «Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ:

ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΕΔΩ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΦΟΡΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ; Ή ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ;  ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ…

Α. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΜΕΣΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΕΒΓΑΛΕΣ, ΤΟΣΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΦΟΡΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΧΡΗΜΑ.  ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ ΠΡΑΞΗ.

Β. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ, Η ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ

Γ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ Η ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ

Δ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ, Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ.

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙ Ο ΕΦΟΡΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: «ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΟΣΟ. ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΌΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΛΕΦΤΑ..» ΑΝΑΛΟΓΑ.

Ε. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ, Η ΠΡ ΑΞΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΤΟ 2018 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ…

Η ΙΔΙΑ  ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ.

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

ΣΤ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΗΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΆΡΑ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ  ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ 6368/2017 ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ … ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΔΕ… 21-12- 2009 ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Δ.Ο.Υ. ΤΑΔΕ…ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ…. ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘ’ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΟΣ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2134 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΝΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΕΥΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΥΨΟΥΣ 149 ΕΥΡΩ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ ….. ΤΟΥ 2017».

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΦΟΡΑΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΦΟΡΑΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ, ΟΡΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ «ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡ. 6368 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ. «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΑΔΕ…ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΙΣΤΩΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ» ΔΗΛΑΔΗ «ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ» ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ… ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ…ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ  ΚΑΠΟΥ… ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΘΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ …ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ..

ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠ’ΕΞΩ.. ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:

«ΣΤΗΝ  ΥΠΟ ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΣΟΥ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ‘RED PANTHER” ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΕ 6 ΔΙΕΘΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ – ΠΡΟΣΕΞΤΕ…ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ «ΔΙΕΘΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ’-

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ… ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ; ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ –ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ- ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ …. ΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΤΟ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ! ΈΤΣΙ;

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…ΈΤΣΙ; ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ…ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ:

«ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ  ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ… ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ  Ή Η ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ».

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ. ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ.. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΆΡΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟ, ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 4174/2013  ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ.

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ…

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩ… ΕΚΕΙΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ.

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΩΣ:

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΤΑΚΙΑΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ.. .ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΙ ΟΛΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ, ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟ.

ΆΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΤΟΣΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΝΕΝΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΑΦΜ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ… .ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ!!!

ΆΡΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ… ΗΔΗ ΕΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ… ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΑ  ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ 2000 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ..

ΌΠΟΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ: «Ο ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ 600 ΔΙΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ 5000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ Κ. ΣΤΑΚΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ» ΆΡΑ, «ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΔΕ..ΤΟΣΑ ΚΙ ΆΡΑ ΠΙΣΤΩΝΩ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΚΑΙ ΆΡΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΠΡΑΞΗΣ»

ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ Ή ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΕΦΟΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ. ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ: «ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ 23/11/.2012 ΤΗΣ ΠΟΛ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ…. ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ 2012, ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ, ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: «ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΣΔΟΕ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΙ Ο ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ» ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: «ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ TAXIS NET ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΑ ΤΟ ΤΑΔΕ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΤΗΤΑΣ».

ΚΙ ΆΡΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣ ΑΣΚΗΘΕΙΣΑ.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ  ΜΑΖΙ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ;

ΟΠΩΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΦΜ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ.. ΤΙ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ…

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ… ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ Δ.Ο.Υ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΚΙΑ Ή ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΤΛ. ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ… ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ.. ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ…

ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ: ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΗ Ή ΜΗ.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΛΕΣ: ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Ή ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.. . ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΧΡΩΣΤΑΩ.. 500 ΕΥΡΩ…ΣΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ…

ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.. ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ… ΕΔΩ ΛΕΕΙ «ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ».

Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΕΜΕΝΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΦΕΙΑ ΚΑΙ Μ ΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ.. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ…

ΩΡΑΙΑ…ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΕΓΩ -ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ  ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-

ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ..ΕΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 49000 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ… ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ….

ΑΝ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΩΣΤΑΩ 49.000, ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΗΡΘΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΕΚΧΩΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ 15/11/2017 Η 107376 ΘΑ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΤΛΟΣ. ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!!

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΣ  ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ: «ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ.»

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΡΗΣΗ.

ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ.

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ..

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΆΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΜΚΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ..  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΤΟΠΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΗ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΩΣ GLOBAL DEBT FACILITY ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ BIS ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ FEDERAL RESERVE ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 48 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ.

 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ 17 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ. 16 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ..

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΚΑΙ 48 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: 48 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, Ο ΑΡΧΗΤΟΣ ΤΗΣ INTERPOL ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ.. ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ….

ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΤΟ 2009.

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ:  ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ…ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ 115,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  ΣΕ 10 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 115, 5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΜΑΣΙΤΑ.. ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ…

ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 115, 5 ΤΡΙΣ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ… ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΚΑ..

ΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο 3691/2008 ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΤΟΣ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ. ΕΔΩ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ: «ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ Ή ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΤΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Ή ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.»

ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ…  ΜΑ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙΣΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ.

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ; ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ, Ο ΤΑΜΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΙ ΕΙΠΕ: «ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ  ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ:»

ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ; ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ INBAN ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ 97972541114 ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΣΤΟ ΚΙΣΕ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε ΚΑΙ  Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ. Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ  ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΑ…ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

ΕΔΩ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ 52 ΤΡΙΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΣΕ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΟΔΑ 0.90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 5,10 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ 7 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2017 ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ.

ΤΥΠΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ 52 ΤΡΙΣ. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ;

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ!

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΕ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ «ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ …ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΩΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ.

ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΛΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ. ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ;

ΑΦΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΩ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΤΛΟ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ 5,5 ΤΡΙΣ.

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΚΑΛΑΓΙΑ – ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ- ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ Η 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΕΚΑΝΑΝ 5,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΚΑΙ ΟΙ 8 ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ Κ. ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ 6341 ΤΟΥ 2012 Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΩΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ 7% ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ . ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ.

ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΤΈΘΣΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ- ΕΙΠΕ «ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ»

ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ  ΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΚΥΡΙΟΙ …

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ..

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ..ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΥΝ ΤΟ GSIS ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΩΣΤΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ.

ΆΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ, «ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ».

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΆΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ  600 ΔΙΣ, ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΟΝ…

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ  ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ..ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.. ΘΕΛΩ  ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ..

ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΕΩ: ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ; ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ. ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ,  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ… ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ…

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: Ε, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΌ Ή ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Η Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΥΠΟΘΕΤΩ!

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ.. « ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΠΑΡΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ..»

ΤΟΥ ΛΕΝΕ:  « ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ..»

ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ.. ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ … ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ…  ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!  ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ!

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ  ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΟ  ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ.

ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ… ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ: «ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΠΗΡΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΣΗ. ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ «ΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΤΛ». ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ  ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ…  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΟΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΞΙΑ.. ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ. ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ. ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ.

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΞΕΡΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ…

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ.

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ;

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ… ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΟΡΟ..»

ΆΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙΣΑ ΑΞΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ.

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΆΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ..

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΕΝΤΑΞΕΙ…ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΤΛ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ, ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ.

ΙΣΩΣ …ΔΕΝ ΞΕΡΩ…ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ: ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ»; ΚΑΠΩΣ ΈΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ..ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ..

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ  ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ. ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΛΙΓΟ- ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΤΑΣΑΜΕ… ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ.. ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ… ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ, Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ.. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΠΟΥ; ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ: «ΚΥΡΙΟΙ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΗΡΘΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ… -ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ-  ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ Δ. Ο. Υ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ…

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΠΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΟΥ. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Μ ΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΠΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ Η ALPHA BANK ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ:

 «Η ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ… ΕΚΕΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ.. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ… ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ

ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΥΠΟΨΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΠΤΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΡΙΘΕΝΤΟΣ ΩΣ ΑΚΥΡΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΚΥΡΩΤΕΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ. ΚΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ  Ο ΩΣ  ΑΝΩ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ  ΕΝΔΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ  ΩΣ ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑΝ ΑΒΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΠΟΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΤΛ.» ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΩ».

ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΦΕΚ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΝΤΕ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΕΝΤΑΚΙΣ.

ΚΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ TAXIS. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΩΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ.

ΕΝΤΑΞΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ..ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ:

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑΝ, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΜΜΕΣΑ ΘΕΣΗ. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ, ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ, ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΜΟΤΗΤΑ… ΕΔΩ ΙΣΩΣ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ..

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΞΥΠΝΗΣΩ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΤΛ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ… ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΩ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. ΆΡΑ ΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ, Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΕΒΕ Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ…

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟ…ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΖΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΚΕΙ ΠΙΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ… ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΑ «ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΩ ΈΤΣΙ…». ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ.

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΦΥΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ, ΣΒΗΣΑΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΣ ΤΟ! ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΕΝ Μ Ε ΝΟΙΑΖΕΙ.  ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.  ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΑ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΟΠΩΣ ΑΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΓΩ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΩ, ΝΙΚΟ, ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ. ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ. ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙΝΗΣΟΥ ΝΟΜΙΚΑ. ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ: ‘ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ». ΕΙΤΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ. ΜΕΤΡΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ. ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΟ…ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ. Ο,ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΘΕΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΓΝΩΣΗ = ΔΥΝΑΜΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ. ΑΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΕ..ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ. ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.. ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.. Ο ΙΔΙΟΣ Ο Χ ΕΦΟΡΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,  ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ;  ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ.. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΕΝΝΟΩ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ… ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟΡΩ.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ; ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ..

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΚΚΕ…

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ …

Λ. ΣΤΑΚΙΑΣ: ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Θ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ….ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ.

ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!!

ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ… ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ‘ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ …. ΠΟΤΕ! ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ «ΠΑΡΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ» ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ..ΤΗΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ.  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΙΜΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ: ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ Ή ΣΤΗΝ  ΓΛΥΦΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙ ΕΚΕΙ.. ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΙ; ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ, ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΕΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΑ ΟΛΑ, ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΣΟΥ, ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ, ΕΤΟΙΜΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΤΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ «ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ»

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!

Η Δ.Ε.Δ. (Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών) ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. ΣΕ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ TAXISnet ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ & ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΩΣ ”ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ”

ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗΝ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ …..ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΤΗΤΑΣ .

1ο ΕΡΩΤΗΜΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΩΣ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ”ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ” ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ??

2ο ΕΡΩΤΗΜΑ

ΑΝ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΘΕΣΩ ΩΣ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ”ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ” ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ”ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ” ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ TAXISnet ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ δεν εμπίπτει στο στάδιο προσδιορισμού του φόρου, δεν είναι εκτελεστή διοικητική πράξη, έχει πληροφοριακό χαρακτήρα και ως εκ τούτου στερείται εκτελεστότητας??

3ο ΕΡΩΤΗΜΑ

ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ Ή ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΙSnet Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ δεν εμπίπτει στο στάδιο προσδιορισμού του φόρου, δεν είναι εκτελεστή διοικητική πράξη, έχει πληροφοριακό χαρακτήρα και ως εκ τούτου στερείται εκτελεστότητας ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ”ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ” ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ?

ΟΣΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ” ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ”

ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Α.Α.Δ.Ε. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ”ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ” .

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΛΕΝΑ: ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.