Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 1/2/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 1/2/2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ  ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΦΩΛΙΑΖΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ Ή ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ; ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ; ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ; 2000-2500 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ 1000 ΓΡΑΦΕΙΩΝ. ΣΤΑ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1500 ΑΤΟΜΑ.

ΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ  ΤΑ ΠΑΣ; ΘΑ ΤΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ; ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.

Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ. ΜΟΝΟ ΣΕ 2-3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ.

ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Ή ΔΥΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ Κ ΙΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ.

Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΜΕΝΗ.

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΜ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΛΙ. ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ Η ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ.

ΑΡΑ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ Η ΨΗΦΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 7-8, 10-15 ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ.. ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΖΑΜΙΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ  ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ..

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΣΚΑΒΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΑΘΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑΚΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ..

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ  ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ.

Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΩΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΗΒΑ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ. ‘Η ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ..Δ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ.. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΥΤΟ… ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ…ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑΝΣΥ.. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΑ ΤΙ ΛΕΣ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑΝΣΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ.. ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΛΕΣ «ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..» ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΙΑ ΕΝΩΣΗ ΡΕ ΝΑΝΣΥ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ; Ή ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ;

ΜΑΛΙΣΤΑ..ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ.. ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ..ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΔΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ.. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ… ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΛΕΩ..ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΚΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ  ΚΑΤΣΩ.. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ  ΚΑΤΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ..ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ… ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ..ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕΤ Ο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ. ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟ, ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.. ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Μ ΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ, ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΑΞΙΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ..ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΙΧΕ Η ΒΙΚΥ….  ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ..

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΕΙΧΕ Η ΒΙΚΥ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ; ΧΡΩΣΤΑΓΕ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ. ΤΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ Η..ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ; ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ, ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ  ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ, ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ..ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΤΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ Η ΒΙΚΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ…ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Η ΒΙΚΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. ΘΑ ΠΕΙΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.. Ο,ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ, Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

ΕΣΥ ΡΕ ΜΙΜΙΔΗ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.. ΕΣΥ ΡΕ ΜΙΜΙΔΗ ΣΕ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ…ΑΠΛΥΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΤΩΝ 2000. ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ. ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ. ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΩΡΑΙΑ ΚΙ ΟΜΟΡΦΑ, ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΟΥΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Η ΓΑΤΑ. ΕΛΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΠΑΣ; ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ.. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΙΛΙΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΘΑ ΛΕΣ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, Η ΒΙΚΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ. Η ΒΙΚΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ. ΛΑΪΚΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΤΣΙ..

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ. ΕΧΕΙ Ο,ΤΙ ΕΜΑΘΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ή ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΟΝ ΣΥΝΕΠΑΙΡΝΕΙ Η ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΤΕ; ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ.. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΗΔΗ, ΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ; ΜΠΡΑΒΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΤΕ…

ΤΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ… ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ; ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ;  ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ Ο,ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΒΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ.. ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΖΩΑ.. ΤΡΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..ΓΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ..ΓΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.. ΓΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΑΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ.. Η ΒΙΚΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η ΒΙΚΥ; ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ; ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΒΙΚΥ; Η ΒΙΚΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ… ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΚΟΛΠΑ… ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ. ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΑΜΑΤΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ Ο,ΤΙ ΠΩ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ  Ή ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ..ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ  ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΒΙΚΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ. ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ; ΚΑΝΤΕ ΤΟ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ 5-10 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΣ. ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΤΕ. ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΓΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕΑ ΠΕΞΩ  ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΜΑΛΙΣΤΑ!

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΑΩ. ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΩΝΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΗΜΕΝΟΣ. Η ΒΙΚΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, Ο ΜΙΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ.. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.. ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΒΙΚΥ; ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ, ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ, ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΠΑΡΑ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ 4000 ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΕ.

ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ. ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ..ΑΥΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΒΗΜΑ 1 ΒΗΜΑ 2. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ.ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΙΚΥ; ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ; ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΗΣ..ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .,.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΒΙΚΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ  ΜΕΣΑ ΤΗΣ. ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ..ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ…ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ; ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.. ΧΑΡΕΣ, ΣΕ ΔΕΧΤΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΕΧΤΗΚΑΝ; ΕΙΧΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΙΝ; ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ; ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ; ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ; ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ; ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.. ΕΓΩ ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΛΛΗΣΕΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΔΕΧΤΗΚΑ… ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ.. ΑΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ; ΤΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ; ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΝΗΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ; ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ; ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ; ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ; ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ; ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ; Ο ΘΕΩΔΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ…ΚΑΙ Η ΒΙΚΥ Μ ΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΤΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ; ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ; ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ. ΑΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ; ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΩΔΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.. ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ; ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ; ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ; ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΖΗΣΕ. ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΡΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ! ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 150-200 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΤΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ, ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ… ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΛΟΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ; ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ! ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;

ΑΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ…ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ..ΩΡΑΙΑ…

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΘΕΙΤΕ… ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ… ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΜΑΣ.

 ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ 300 ΓΡΑΦΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1000 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ  ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.. ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ Ν Α ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ.. ΕΤΡΕΧΕ..ΛΕΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.. ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΩ. ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΟΝ. ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΙΓΛΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ…

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΗΡΑΝ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; Ε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ! ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ..ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΠΕΞΩ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΒΙΚΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛ ΑΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΒΡΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΚΥΠΡΟΣ. ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΩΘΗΣΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΞΩ. Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΘΕΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Η ΜΑΧΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!

ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ; ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ..ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ..ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ..

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ. Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΑΡΜΕΝΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

ΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ..

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.