ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ.(ΝΟΜΟΣ) ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ 21/5/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ.(ΝΟΜΟΣ) ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 21-5-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΝΟΜΟ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΤΩΡΑ… ΑΛΛΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ Φ.Ε.Κ. …ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ: ΨΑΞΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΘΕΛΕΤΕ.  ΨΑΞΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!  ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ… ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ, ΝΕΕΣ… ΜΕ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ… ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ… ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΝΟΜΟ…  ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ!  

ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ… ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ… ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΠΟΛΙΤΗΣ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΤΕ… ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ…  ΓΙΝΑΜΕ ΟΠΑΔΟΙ, ΓΙΝΑΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ… ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΣΤΟΕΣ, ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ…  ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ:  Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ… ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

ΕΚΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! … ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ.

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ… ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;  ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ, ΒΓΑΖΟΥΝ Φ.Ε.Κ. ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!! 

ΜΑ, ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ Φ.Ε.Κ. ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ;;; 

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ…  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.  ΑΡΑ ΜΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ, ΨΕΥΤΟ-ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΒΟΥΛΗ!!!  ΠΡΟΣΕΞΤΕ:  ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ, ΑΡΑ, Η ΔΙΑΛΥΣΗ… ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΥΛΗ!!… Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ!!

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!  ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!

…ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ.  ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ Π.Α.Σ.Ο.Κ., ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΤΟΥ Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α., ΤΟΥ Κ.Κ., ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.  ΩΡΑΙΑ! ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ! ΝΑΙ!  ΤΕΛΙΚΑ;;  ΝΑΙ. ΩΡΑΙΑ.  ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΝΑΙ.  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;..ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;…. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ;;;

…ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ;

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ….   Ή ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ…  ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΙΑΖΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ.  ΕΚΕΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΑΝΕ.  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.  ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ… ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΣΑΚΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ… ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ…

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΟΛΟΙ!!  ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!!  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!  ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!… ΚΑΙ ΔΗ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!

… ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΘΩΝΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ:  ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.  ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;;;  ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;  ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΤΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;  

ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ!!  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; 

ΚΟΙΝΟΒΟΛΕΥΤΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ… ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΕ!  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΝΟΜΟ  ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!  ΑΝΤΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ!!!  ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ… ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΙΖΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙΞΕΤΕ.

ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ…

… ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…  ΓΙΑΑΑ!  ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ, ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ!  ΤΕΛΙΚΑ, ΞΕΡΕΙΣ, ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ;;  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.  ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.

Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΟΥ…  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ…  ΕΣΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ…  ΕΚ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ…  ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ, Ή ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.  Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ… ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ… ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!!… Ή ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

ΕΣΕΙΣ, ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΟΜΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;;;  

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΟΜΟ. 

ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ:  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ… ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ… ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ… ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.., ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ:  ΠΑΙΔΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.., Ή ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΩΣ ΝΟΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ… ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΩΡΕ, ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!  ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!  ΤΟ 90% ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ, ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ.  ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ, ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΟ;;  ΩΡΑΙΑ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΕΣ, Ή ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ… ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;; 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ή ΔΥΟ, Ή ΔΕΚΑ, Ή 180, 170 ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝΕ… ΟΤΙ ΕΙΔΑΝΕ… ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΘΗΛΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ… ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ… ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ… ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΗ ΟΛΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ… ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙΣ.  ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΡΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ… ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ… ΕΙΝΑΙ… Η ΠΑΡΘΕΝΑ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΝΗ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΡΝΙΔΙΑ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΙΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!… Η ΟΠΟΙΑ… ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ!!… ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ. 

ΟΠΟΤΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΡΩΕΙ!!… ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΝΗΣΤΙΚΟΙ!!…  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ.  Ε, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝ ΤΗ ΛΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ.  

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΟΥ…  Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΔΑΝΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ:  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΧΙΟΥΧΟΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΨΟΥΜΕ.  ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;;  ΟΠΟΤΕ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ, ΟΠΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;; 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ… ΤΟ ΠΩΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. 

ΝΑ!! Η ΑΟΡΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!  ΝΑ!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.  

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ… ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ… ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 10ΗΜΕΡΟ… ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ…  Ή ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, Ή ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ, Ή ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, Ή ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ… ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ… ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΛΕΕΙ: ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ.   ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.

ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;; ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;;  ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟ;;

ΠΙΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ: ΤΙ ΝΟΜΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΣΥ;;  ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ… ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ… ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ…  Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;; ΜΑΛΙΣΤΑ!  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ;;  ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ;;  ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ;;;…  ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΛΕΝΕ;; ΠΟΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ;; ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ;; ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ… ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;; ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ;;

…ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ… ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Φ.Ε.Κ.;; 

ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ;;  

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ… ΜΕ ΝΟΜΟ…  ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ… Ή ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Ή ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;;; ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.. ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ;; ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΓΗ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟ… ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ… ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ… ΣΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ!!!…  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΑ!!

ΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗΣ;;  ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ, Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ;;

ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ… ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ… ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ… ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΡΟΛΕΣ… ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ… ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ…  ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣ 50-100 ΕΙΔΙΚΟΥΣ…  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΗΓΟΡΙΑ!… ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!… ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.  ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΙ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ. 

ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;;  …ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ… ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…

ΑΡΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ!…  ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ!  ΕΑΝ ΟΧΙ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ…  ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ;  ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ;;  ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;;

ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ, ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ… ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ Φ.Ε.Κ.  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ… ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΕΥΔΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΕΪ… ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ;;  ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;; …ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ!

ΠΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ;; ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ… ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ… ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΝ, ΟΙ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, 190… ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ… ΚΑΙ ΕΙΠΕ:  ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ… ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ;

ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ… ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;;;

ΟΠΟΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΑΡΗΚΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ 185 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, 190, ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ;… ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 180 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!… ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!

ΕΝΩ ΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ: ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;;; ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;;

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ…  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΑ ΟΠΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΝΕΡΟ… ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ!!

ΠΟΙΑ;;; ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ!!… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ!

ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΩΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;;  ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ, ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ… ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ!!!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;; ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΠΑ…  ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ!!…  ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ!!!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.  ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ!!…  Ή ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ 10 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ…  ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ,  ΑΠ’ ΕΞΩ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΡΕΙΣ.  ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.  ΑΠΛΑ… ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑ:  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!!  ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ;;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.  ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ…  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.   ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΟΥ.  ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ.  ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΕΣ. 

ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ;;;  ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙ;;  ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ‘ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ… ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!!  ΟΠΟΤΕ… ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…  ΠΩΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;;; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΠΩΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΤΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ;;…  ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ… ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΟΜΩΣ, ΕΤΣΙ;; ΠΡΟΣΕΞΤΕ:  ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ Φ.Ε.Κ…  ΒΕΒΑΙΩΣ!  ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ.  ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ!! 

ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΡΕ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΛΑ, ΒΡΕ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΡΝΕΣ ΦΤΗΝΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ, ΠΟΥ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!!  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, ΠΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΚΑΤΩ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΖΑΝΤΑ:  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ… ΥΠΟΥΡΓΟΣ…

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ.. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΦΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ;;  ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ… Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ!! ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ… ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ!!  …ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!.  ΜΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;  ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, Ή Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!  ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!… ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!! ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ!!  ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ Φ.Ε.Κ. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!! 

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;;;  ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;;  ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ,  Ο,ΤΙ ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ… ΚΑΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ, ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΑΚΡΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ, Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ;;;

…ΚΑΙ ΑΝ  ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!!… ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;;; ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;; ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ;;; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΟ;; ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ;;

ΨΕΥΤΕΣ!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ.  ΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ;;; ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ;;;

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ. 

ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ… ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ… ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ… ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ… ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!!

…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ… ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.  ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ.  ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ.  ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ… ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ… ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ… ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΜΑ…  Η ΖΩΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ… ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΚΕΪ… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ… ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΣΟ.  ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!…  ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ!…  ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΙΟ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΤΥΛΑΝΑΦΤΗ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΩΡΕ ΤΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΝΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ;; ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;; ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ;;  ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΝΑΤΑ! ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ… ΕΣΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ.  ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.  ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ… ΜΑ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ… Η ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!  ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…  ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ!

ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΚΑΤΙ!   ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ‘Η Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ… ΒΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!! ΒΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣ’ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΙ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ!! ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ… ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ… ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!!  ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΗΕ… ΒΡΕ… ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ… ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΟΥ!… ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Σ΄ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ… ΝΑΙ.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΣ’ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!.. ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!;; 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ;;  ΤΙ;;  ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ… ΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ!  ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ…  ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΥΣΟΔΕΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ… ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ…  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!… ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.  ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.  

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ… ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΕ ΜΙΣΘΟ… ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ, ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ!!…  ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!

ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;;; ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ;; ΕΙΣΑΙ ΜΕΣ’ ΤΗ ΒΟΥΛΗ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;; ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ;;

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΔΡΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ.  ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ Φ.Ε.Κ.!!!

ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!  ΠΟΣΕΣ ΕΔΡΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ;; ΤΟΣΕΣ.  ΩΡΑΙΑ.  ΠΟΙΟΙ;; …ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ Φ.Ε.Κ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ…  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ Φ.Ε.Κ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  

…ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;; ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;  ΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ;;  ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ;;; ΝΑΙ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;; 

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΙΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ… ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.  ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!  ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ!!.. ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ.

ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ… ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ… ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.  ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΤΕ.  ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ!! ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;; ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΨΗΦΟ!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ;;; ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΟ;;; ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΔΩΣΑ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ;;; ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΟ…ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΕΙΣΑΙ;;; ΝΑΙ;; ΟΚ.  ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟ Φ.Ε.Κ. …ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ; ΠΟΙΑ ΕΔΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ; ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΩΦΕΛΗΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ!!  ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΝΟΜΟ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ!!!

ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ… ΕΙΣΤΕ ΜΕΣ’ ΤΗ ΒΟΥΛΗ… ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ… ΚΑΝΕΝΑΣ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΗΣΗ… ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 97 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΡΑΤΣΕΣ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΟΣ DNA ΑΓΝΩΣΤΟΥ!!! ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ!! Ο ΛΟΓΟΣ;;; ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΡΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ;;; ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥ 50%;;; ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ;;

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.  ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ… ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ! ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ… ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΩΞΑΝΕ… ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ!! ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ… ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ… ΤΩΡΑ… ΚΑΝΤΕ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ… ΕΣΕΙΣ… ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΤΑ ΣΙΩΝΟΣΠΟΡΑ… ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΕΠΑΝΑΚΙΑ… ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΝ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…  Ή Ο ΤΟΥΡΚΟΣ… ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ… ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.. ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΜΝΗΣΤΙΑ… ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ, ΕΤΣΙ;;; ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ;;… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.  ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΚΟΣΜΟ… Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ, ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΖΗ, ΑΠ’ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ… ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ!!… ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗ ΓΗ ΜΟΥ!!… ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…  ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΟΣΜΟ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΜΕ 50% ΑΝΕΡΓΙΑ;;;  ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑ;;;  ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ;;;  ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ.  ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ; … ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ… Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. 

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.  ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ.

ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΒΟΥΛΗ!!… ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ Φ.Ε.Κ. ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ!!… Α, ΩΡΑΙΑ! ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;; ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ!

…ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ, ΑΠΟΚΟΣΜΟ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΕΙ… ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ.  ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ, ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥΘΕΝΑ!  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! …ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΣΟΥΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ…  ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ… ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.  ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ.   ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. 

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ;; ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.  ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΜΕ;; ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ.  ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ;; ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. 

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΟΜΟ.

ΣΑΣ ΛΕΩ: ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ… ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΑ… ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ. 

ΕΑΝ ΟΧΙ, ΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΟΥ, Ή ΒΡΕΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ;.. ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!  ΟΛΟΙ!! ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.  ΜΑΘΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ… ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ.  ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ…  ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.  ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.