ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 28/4/2902

ΚΛΕΙΩ

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ 28/4/2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ SITE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΣΕΙ «ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ». ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ. ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ!

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ! ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΣΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.

ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ!

 ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΑΙ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ.

ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΣΑΦ! ΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ  ΜΕΜΒΡΑΝΗ.

ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ!

ΑΥΤΗ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!

ΑΝ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ   Ή ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ!

 ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙΖΑ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΙΓΟ ΨΕΜΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΛΦΕ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! Ή ΖΕΙΣ Ή ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ!

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝ ΖΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΖΕΙΣ!

Ή ΖΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΖΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ;

ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ!

ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΕΙΣ!

ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ  ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΝΟΥΣ.. ΆΡΑ ΤΟ ΘΕΙΟ! Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΥΧΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΥΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.

ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ «ΕΝΘΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ! ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ; ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ; ΠΟΥ;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!». ΜΠΡΑΒΟ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΣΑ. ΜΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΚΑΡΔΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΕΚΕΙ  ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ! ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ «ΑΓΑΠΗ» ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ! ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΤΟ «ΚΑΚΟ». ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΕΣ. Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΕΙΝΑΙ!

ΔΥΟ ΑΝΛΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ. ΟΣΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΣΑΝ ΑΝΤΛΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ.

 ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΗΣΗ. ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ.

ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ, ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ, ΟΙ ΓΗΙΝΕΣ.. ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΟΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ. ΑΛΛΟ Η ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΟ Η ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ Η ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΛΩΝ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΑ! ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΆΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΟΗΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ. ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΑΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΝΗΜΕΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ.. ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΔΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. ΤΑ ΖΩΑ! ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .. ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ, ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ;

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ… ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 7Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ….ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΟΚΗ ΝΟΗΣΗΣ, ΔΙΑΜΑΧΗΣ, ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΥ!

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΙΩΣΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΠΩΣ ΦΥΤΡΩΣΕ Ο ΦΟΒΟΣ; ΠΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ; ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΦΑΓΕΙΟ, ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ, ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ… ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟΣ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ «ΣΚΟΤΩΣΕ, ΒΙΑΣΕ, ΕΚΑΝΕ.. ΕΚΛΕΨΕ… ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΟΡΜΙΑ..» ΡΕ ΖΩΑ..ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ; ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΑΘΗΚΑΝ!

ΒΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΖΩΑ; «Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΌΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ.. ΠΩΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΠΕΣΕ…»….

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ! ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ. Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΠΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ!

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ.

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ. Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΤΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΑΡΡΕΝΕΣ; ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΣ; ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ… ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ! ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΠΕΔΙΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟ ΑΘΛΗΜΑ. Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ.. ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΕΡΑΤΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΓΜΑΤΟΣΚΥΛΟ Ή ΚΑΝΑ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.. ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

 ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΙ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΞΩ!

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν Α ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΙΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΥ!

ΘΕΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ, ΤΩΝ SOCIAL MEDIA ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟ. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ  ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΔΕΛΦΕ! ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΘΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ. ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ.

ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 280 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ 30-40 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 30΄Ή 40 ΣΕΛΙΔΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ 5-6 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟ ΓΕΙΩΣΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΕΛΑ ΠΟΥ ΚΡΥΨΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ! ΆΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΒΡΑΙΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ; ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,  ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ! ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. .ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΘΑ ΛΕΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΜΕΣΩΣ;» Ε , ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

ΌΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΗ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΑΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΑΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΌΠΟΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!

Ο ΠΛΆΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ.

ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ! ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ!

Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΕΥΓΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ! ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ!

ΕΡΧΕΤΑΙ  Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ.

 ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΑ ΔΙΠΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ. ΤΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ. ΕΝΑ ΤΣΑΦ! ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ! ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΟ ΤΣΑΦ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ!

ΑΠΟΜΑΓΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.