ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΙΡΟΥΝ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 21/3/2902

ΚΛΕΙΩ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΙΡΟΥΝ 21/3/2018

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Η ΑΝ  ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΥΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΠΩ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ «ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΨΟΓΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΣΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ;»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ; ΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ. ΑΡΑ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΣΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!! ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΑΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΦΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ Η ΤΩΡΑ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ;

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΥΓΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΘΡΑΣΣΥΜΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΔΙΔΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ, ΜΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΕΚΦΩΝΕΙΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΟΙΟΝ; ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑΤΑ; ΠΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ;

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ

ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΩΖΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΝΩΣΗ!!! ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΗΣΤΑΣΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΑΣ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ; ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ; ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ; ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΝΩΣΗ ΘΕΛΕΤΕ; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ; ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ; ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ; ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΩΡΗΣΕΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ; ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΦΘΟΝΟ!!! ΦΘΟΝΟ!!! ΦΘΟΝΟ!!! ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ “ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ” ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΟΥΦΙΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΤΙΠΟΤΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.

ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΔΙΩΧΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ “Η Ε.ΣΥ. ΕΓΙΝΕ ΕΓΩ” ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΕΓΩ. Η Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ. ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΕΓΩ. ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. Η Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΝΩ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΡΕ; ΤΙ ΕΝΩΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΔΙΩΧΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΣΕΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΑΧΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ; ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΓΩ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΓΑΤΕ. ΕΓΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ. ΕΓΩ ΝΑΙ ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΠ. ΠΟΙΟ ΣΩΡΡΑ ΜΩΡΕ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ; ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΡΓΙΑ ΕΙΣΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΛΑΛΛΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ. ΡΕ ΑΓΓΕΛΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ COPY PASTE ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ Ή ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΑ  ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙ; ΚΑΛΑ ΛΕΣ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΟΡΙΑ; ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΜΜ!!! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΑΑΑ!!! ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΩΣΗ; ΤΙ ΕΝΩΣΗ ΘΕΛΕΤΕ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΙΛΑΤΕ;  ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΕΤΕ; ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.

ΚΑΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. Ε ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΥΝΗΣΗ ΡΕ ΚΑΖΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ; ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΣΗ. ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

ΤΑΡΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΥΝΗΣΗ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑΡΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ. ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.

ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΧΑΖΑΡΟ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΑΖΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΑΣ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η Ε.ΣΥ. ΠΟΥΘΕΝΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ; ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ; ΟΚ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ  ΑΛΛΟΥ Ε; ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ. ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΦΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΩΡΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ LIKE ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΠΗΔΗΞΑΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΛΑΝΕΥΤΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΑΝΕΥΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΡΕΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΧΑΣΑΝ.

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ ΔΟΛΟΦΩΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ. ΤΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΡΕ ΤΟΥ ΜΗ; ΤΟ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΜΗΝΩΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΥ. Ε ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ. Α Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΥ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ; ΟΤΙ Ο ΜΙΝΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΥ. Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΩΣΤΟΣΟ ΖΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΣ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ; ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.