ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 3/1/2902

ΚΛΕΙΩ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 3/1/2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΑ.

ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ..ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ; ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ «Η ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ». ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ. ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ, ΕΙΔΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΟΝΕΣΕΣ ΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΝΑΝΣΥ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΩΣ ΦΩΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΝΑΝΣΥ ΚΑΤΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ «ΑΡΤΕΜΗ» ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ «ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΥ», ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥ ΚΤΗΤΙΚΟ ΤΟ «ΜΟΥ». ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ..»Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ».

ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ

ΒΡΕ ΝΑΝΣΥ, ΔΕΝ  ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΕΣΥ ΩΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΠΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. Η ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΚΑΛΗ Ή ΚΑΚΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ. Η ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ. Η ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ Ή ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.

ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 30 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Ή 30 ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΊΝΑΙ ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ. ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  ΕΧΕΙΣ 30 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 30 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ 30 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ «ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ», ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΥΛΕΣ.. ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ «ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΥ» ΜΟΥ; ΑΧ ΡΕ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΜΟΥ» ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΦΟΡΑΔΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ…

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ 30 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ..ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ… ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ..ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ..

ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ή ΌΧΙ. ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΗΓΕΣ. ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…,

ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ… ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ  ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ..»ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΠΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ…. ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ,

ΚΟΙΤΑ,, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ..

ΠΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ… ΔΙΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ..ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ..

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΙΔΡΥΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  Ή ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΡΥΤΙΚΑ 5 -10 ΑΤΟΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΟΙΚΕΙ.

ΑΡΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ; ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ..» ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΩΣ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 5 ΑΤΟΜΩΝ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΕΣ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΑΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΥΓΚΑΛΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΛΕΩ.. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΔΥΟ.

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΑΛΛΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ; ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ 6 ΜΗΝΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΑ ΔΙΩΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΝΩ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΩ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ! ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ, ΟΣΟ ΑΠΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ!

ΑΡΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ». ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΡΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΙΔΡΥΤΙΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΙΔΡΥΤΙΚΑ; ΑΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ «ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ..». ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΘΕΛΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΕΓΩ. ΟΧΙ ΕΣΥ ΡΕ ΝΑΝΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΚΟΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΕΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ  ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΤΕ; ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ…ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ;  ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ.

ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 3 ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ 2 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΑΠΟ ΙΔΡΥΤΙΚΑ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΞΩ..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ..

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ  ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΙ ΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΞΟΥΝ. ΟΥΤΕ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΕΚΕΙ ΧΑΜΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΥΤΕ Ο ΜΙΜΙΙΔΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΑΛΟΓΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ…

ΤΩΡΑ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΚΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΛΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ; ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ  ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΚΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ  « ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΩ» ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ.. «ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ..ΑΣΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ..ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ» ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.. ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΥ; ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΟΤΑΝ ΡΕ ΝΑΝΣΥ ΤΩΡΑ.. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΕΓΩ… ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΧΕΙΣ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ…ΕΙΝΑΙ 10 ΜΥΡΙΑ… ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΕΙΝΑΙ 24… ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ…ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ 24 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ..ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ 24 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ; ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΤΑ 13 ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ 24 … ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑς. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 24 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ..ΔΑΚΤΥΛΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ..ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΣ..ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ.. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ 24 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ. ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ; ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΟΛΙΑ. ΔΟΛΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑΚΙ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕ 24 ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ «ΕΓΩ ΠΤΩΧΕΥΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΑΡΑ ΤΑ 24 ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΚΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΩΣ ΧΡΩΣΤΑΣ 24. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ «ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ..» Ε, ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΛΕΩ… ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΓΚΥΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΤΑ 10 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ 24 ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΥΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ ΣΤΟΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΛΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΓΕΙΟ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ. ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 24 ΑΛΛΑ ΕΣΥ..’ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ». ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΚΟΜΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ.

ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ..ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΦΩΝΗ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ; ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ; ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΟΥ; ΓΙΝΕΤΑΙ; ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ…

ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΒΟΛΙΚΑ ΗΤΑΝ; ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ.. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΟΥ…ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ.. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΑΥΡΗ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ; ΒΛΕΠΕΙΣ; ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΩΣΕΙΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΓΡΑΠΤΗ. ΘΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ Η ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΑ ΔΕ ΚΑΙ ΤΑΔΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ. ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΙΚΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ; ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕΣ; ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙΣ. ΕΣΥ.. Η ΒΙΚΥ ..ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΑΛΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ… ΤΙ ΒΛΑΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ; ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ…

ΣΕ ΠΗΡΕ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ; ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΗΣ; ΤΙ; ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Μ ΙΑ ΒΛΑΜΕΝΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ; ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ; ΣΕ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ!

Η ΣΩΖΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΙΣ ΛΕΤΕ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΦΩΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ; ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ; ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΜΑΖΙ  ΜΑΣ; Ή ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;

ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥΘΕΝΑ Ή ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;  ΤΣΑΚΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ..ΜΑΖΕΥΕΣΑΙ..ΣΤΑΜΑΤΑΣ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ ΟΛΟΥΣ.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ. ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ….ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΖΕΙΤΕ…ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ..ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΤΣΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΓΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΑΡΑ ΤΑ 24 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ…ΤΟ ΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ 24 ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΟ; ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΩ ΝΑΝΣΥ.. ΘΑ ΣΟΥ ΑΚΥΡΩΣΩ Ο ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ., ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Ο,ΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΚΑΝΩ. \

ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΗΓΕΣ Ή ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ. «ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΟΙΒΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ» ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ..ΜΠΡΑΒΟ..Ε, ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ… ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ..ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙ..ΕΛΑ…ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ; ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ; ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ. ΓΙΑΤΙ; ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ…ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ..ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ;..ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.. «ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΑΡΤΕΜΗ,….» ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ… ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΜΠΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΑΕΙ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ… ΟΧΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ. ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ Η ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΟΤΙ ΔΙΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ; ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ; ΕΓΩ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ. Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΒΙΚΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ. ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΒΙΚΥ…ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ..ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΥΤΟ; ΠΟΣΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΓΩ ΑΡΤΕΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ; ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ. ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΕΔΙΔΕΣ ΑΥΤΑ! ΚΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ: « ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ. Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΒΙΚΥ. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ» ΑΡΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΩ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ; ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ  ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ; ΚΟΣΜΟ; ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΠΟΥ; ΣΥΝΕΧΙΖΩ… «ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ…» ΝΑ ΜΠΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ; ΜΑΖΕΨΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ..ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ… «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΩ»,  ΟΧΙ, ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΘΕΛΩ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ….ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΥ..ΠΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ… ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ..ΔΙΑΣΠΑΩ..ΔΙΑΣΠΑΩ….ΔΕΝ ΣΠΑΩ.. ΔΙΑΣΠΑΩ…ΠΑΩ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ…ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ…ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ… «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ» ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΗ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΒΑΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩΝΤΑΒΟ ΡΕ; ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ…ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ… «ΑΡΤΕΜΗ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ…» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΘΕΑΤΟ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΧΑΖΟ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΑΣΗ…ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ. ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ. Ο ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΕΑΤΟΣ… «ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΕΓΩ ΉΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ…ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ..» ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ; ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΧΑΜΩ  ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ; ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΤΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ..ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΗΘΕΛΕΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ; ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ ΕΓΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ. ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ! ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΤΩΡΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ..ΤΗΓΑΝΗΤΗ, ΒΡΑΣΤΗ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ…

ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΩ. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΑΝΕΙ ΚΟΒΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΙΕΙ..ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΤΕ… ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΑΡΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΑΙ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,. ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΕΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕΙ Κ ΑΘΟΛΟΥ.

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ! ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.

ΛΕΣ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ «ΘΑ ΚΑΝΩ DNA»…ΡΕ ΣΥ Ν ΑΝΣΥ… ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ DNA ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ..ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ..ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ DNA ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ DNA ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΑΝ ΠΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ…ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ DNA ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ., ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ  DNA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ DNA. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣΩΜΑΤΑ. ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΡΑ DNA ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΩ ΤΟ DNA ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ AIDS, ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΌΤΙ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΑΡΑ Ο ΕΛΛΗΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΠΟ DNA; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ DNA  ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΕΝΑ.

ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΤΟ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ DNA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΘΥΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Σ ΕΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ DNA ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΕΣΩΚΛΕΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ..ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟ… ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ, ΑΝΤΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ… ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ; ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ; ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΑ; ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΥ..ΑΥΤΟΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ, ΤΑ ΠΗΡΑ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΧΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ,  Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΧΗΜΑΤΑ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΙ ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ…ΦΥΓΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ… ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΤΕ… Ή ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ Ν Α ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ..ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΗΝΟΠΟΙΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ. ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ..ΕΥΡΕΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΤΟ ΛΕΝΕ ΙΟΥΔΑΙΟΙ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΙ Ο ΔΙΑΣ. ΔΙΑΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ..Δ… ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΣΤΟ ΛΕΝΕ.. Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ,. ΑΡΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ Θ ΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ-  Ή ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΙ Ή ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ Ν ΑΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΟΠΟΤΕ  ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΛΛΑΝΙΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΣΕΙ  ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΦΕΡΕΣΑΙ, ΤΟ ΕΘΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ.. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ Ή ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ ΓΙΑ  ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ.. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ. ΑΡΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΜΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ.. ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ  ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ Ή ΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ; ΠΑΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ;  ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΦΩΝΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ,.

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ  ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΠΕΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΑΠΕΞΩ ΟΛΟΥΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΕΜΑΣ.

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΙΛΑΩ ΣΤΗΝ ΝΑΝΣΥ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ! ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΧΤΩ ΟΛΕΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.