ΓΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROL ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 18/5/2902

ΚΛΕΙΩ

ΓΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROL ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 18.5.2018

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ CAPITAL CONTROL ΔΕΝ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL CONTROL. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ CAPITAL CONTROL ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ CAPITAL CONTROL ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ή ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ CAPITAL CONTROL ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥ CAPITAL CONTROL

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL CONTROL ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΩΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΕΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ CAPITAL CONTROL ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΤΟΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ CAPITAL. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΡΑ  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL CONTROL ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΑΝ «ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ CAPITAL CONTROL» ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ. CAPITAL CONTROL ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑ ΔΩΣ ΜΟΥ 4% 5% 3% 2% ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ. ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 40 ΕΥΡΩ 50 ΕΥΡΩ 150 ΕΥΡΩ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ. ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL CONTROL ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΕΣ ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL CONTROL. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΕΣ. ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΤΕ ΡΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ  CAPITAL CONTROL ΚΑΙ CAPITAL CONTROL ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΩΛΥΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΝΟΜΟ; ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΔΕΙΧΤΕ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΟ CAPITAL CONTROL ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΝΩΜΕΝΑ; ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΕΝΩΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΕΝΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ. ΕΝΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΥΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ CAPITAL CONTROL ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ, ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΧΝΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ. ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΥΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝΕ ΠΟΤΕ. ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ  ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΜΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙ; ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ; ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ; ΚΟΙΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΝΟΜΟ CAPITAL CONTROL !!!!! ΕΙΧΑΝΕ; ΠΟΥΝΤΟΣ; ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ CAPITAL CONTROL.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΠΕΡΙΕΠΑΙΖΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ CAPITAL CONTROL ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΚΑΝΕΙ CAPITAL. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ CAPITAL CONTROL ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ. ΩΣΤΟΣΟ ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΠΕΡΝΟΥΝ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ !!!

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΑ CAPITAL CONTROL. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΒΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΒΛΑΒΗ Ή ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΜΕ CAPITAL. ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΙΣ CAPITAL; ΝΑΙ, ΝΑΙ. ΠΟΥΝΤΟ; ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ CAPITAL. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ CAPITAL ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ CAPITAL ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΩΝΗΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ;

ΚΑΝΕΝΑ Μ.Μ.Ε.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ CAPITAL ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΑ ΖΩΑ. ΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ; ΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ε; ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ. ΣΕ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.