ΤΩΡΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ 17/5/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

 

ΤΩΡΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 17-5-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ, Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ.  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΡΕΥΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΒΟΥΛΗ, ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΠΟΤΕ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ.  ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.  ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ.  ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ.

ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ:  ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ, ΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ; 

ΕΑΝ ΟΧΙ, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ.  ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ;; 

ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ, ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.  ΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΟ, ΝΑ  ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΚΡΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΩΡΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.  ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΤΕ.  ΟΥΤΕ ΓΚΕΥ, ΟΥΤΕ ΜΠΑΪ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΦΟΡΑ.  ‘ΓΚΕΥ’, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ, ΠΑΙΔΙΑ.   ΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ, ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΗ ΔΕΚΤΩ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ‘ΓΚΕΥ..  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. 

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ.., ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΞΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ.  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ.  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ, ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.  ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΑΤΩΝ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ. 

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:  ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ.., ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΙ, ΕΧΕΙ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ, ΦΟΡΑΕΙ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.., ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.., ΦΟΡΕΣΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ..,  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΗΖΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑ…  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ, ΟΤΙ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ.  ΚΑΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ, ΘΑ ΠΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΚΑΚΙΑ ΛΕΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ.  ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ.  ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ, ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.  Η ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ.., ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΥΣΙΕΣ.  ΟΙ ΔΥΟ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ.  ΤΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ;; ΤΙ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟ.  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ, ΜΕ ΝΟΜΟ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΘΕΟΙ.  Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.  ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΘΕΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ. 

ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΟΜΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΟ, Ή ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ: ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΟ, Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.  ΕΓΩ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΩ, ΩΣ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ, ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΘΗΛΥ;;;

ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ;;  ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ, ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ!!  ΕΑΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ!! ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΕΙΣ.  ΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΓΑΜΩΤΟ.

ΑΡΑ, ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΓΙΑ, ΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΩΣ ΑΤΕΛΕΙΑ;; ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.  ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΝΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ.   ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Σ’ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ, ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ.., ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ.  ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ, ΟΤΙ ΠΙΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΧΡΟΙΕΣ, Ή ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ.  ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ.., ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.  ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ, ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.  ΩΡΑΙΑ.  ΒΓΑΛΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ.  ΤΟΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ 167, 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.  ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ.  ΕΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ.

ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΑ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ.  ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΗ. 

ΕΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ, ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.  ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΙ;;

ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΖΕΥΓΑΡΙ… ΑΚΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙ;;  ΔΗΛΑΔΗ ΖΕΥΓΑΡΙ.  ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ, ΖΕΥΓΑΡΙ, ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.  ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΜΒΙΩΣΗ;; ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ;; ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ;; ΚΑΛΑ ΜΑΣΑΤΕ;;  ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ;;        ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.  ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΤΕΙ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΑ;; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ;; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΗΛΥ;;  ΘΗΛΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.  ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ;;

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ;;  ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΕΛΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!  ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ, ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.  ΟΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΚΡΑΓΜΕΝΟΙ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΩΜΑΛΗ ΒΙΖΙΤΑ.  ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ;;  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,  ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΖΑΝΤΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ;;;

ΚΑΙ ΟΤΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΙΔΟΣ.  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.   ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;;  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ;;  ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙ;; ΤΑ ΦΩΤΑ, ΠΟΙΑΝΟΥ;;  ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ;; ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;; ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ;; ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ;; ΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ;;  ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ;;  ΟΠΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;; ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;; ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;; ΤΙ ΟΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;;  ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ;;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΟΛΟΣ.  ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ.  ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ…, ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ:  ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΣΤΟΕΣ, ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ.., ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ, ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ, Ή ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ.  ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΛΕΝΕ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.  ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ.  ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΣΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ.  ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΣΤΗ, ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΕΣΒΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.  Ε, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΑΔΕΡΦΕΣ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΜΕ ΜΑΝΑΔΕΣ, ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΑΝΗΨΙΟΥΣ.  ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ:  ‘ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΙΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ’; ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΝΤΥΘΕΙ ΕΥΤΕΡΠΗ.  ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΙΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟ.  ΟΛΟΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.  ΟΛΟΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΨΙΟΥΣ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;; ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ, ΕΓΙΝΕ ΖΗΝΑ;;

ΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΩ.  ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ, Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΔΩ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.

ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΩ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΟΤΙ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΧΑΝΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.  ΟΛΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΣΗΡΙΑΛ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΩΜΑΛΙΑ.  ΜΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ, ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΕ: ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΨΑΞΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ  ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.  ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΝΗ Η ΚΟΠΕΛΑ, Ή ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.  Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.  Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΣΟΝΟΣ.  ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙΝΟ.  ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ, ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.  ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΛΕΝΤΑ, ΦΩΝΕΣ.  ΑΝ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ, ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ, ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΝΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ.  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.  Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ;  Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ;  ΨΑΞΤΕ ΤΟ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ.  ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ, ΕΚΕΙ ΕΞΩ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ;;  ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.., ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ.

ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΜΕΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ.  ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.  ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ.  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ;;  Ε, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ.  ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΙ;; ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.., Ο ΝΕΟΣ;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΕΘΙΣΤΕΙ Ο ΝΕΟΣ;; ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ;; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ;; ΑΠΟ ΠΟΥ;;  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΝΑ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.  ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ.  ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΗΔΗ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ..,  Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.  ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ, ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΛΕΣ, ΕΨΑΞΑ ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ.., ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.  ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ.

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.  ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.., ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.  ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ.  ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ. 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.  ΩΡΑΙΑ.  ΚΟΙΤΑΞΤΕ, ΕΛΕΓΞΤΕ, ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.  ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ.  ΟΤΙ ΨΑΞΑΤΕ, ΕΛΕΓΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΦΕΚ.  ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ.

ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ.  ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ, «ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΕΙ, ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΦΕΚ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ.., ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΦΕΚ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΑ, ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΑ, ΑΥΤΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΦΕΚ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟ.  ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ.., ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ.  ΕΤΣΙ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ..», ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.  ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ, ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.  ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΩΜΕΝΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ. 

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.  ΚΑΜΙΑΣ ΣΤΟΑΣ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.  ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ, ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ.  ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ.  ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΜΕ: ΕΛΑ ΕΔΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.  ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.  ΜΠΡΑΒΟ.  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ:  ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΜΠΡΑΒΟ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ.  ΕΨΑΞΑ ΕΚΕΙ, ΕΨΑΞΑ ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.  ΕΣΥ ΣΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;  ΝΑΙ.  ΕΨΑΞΑ ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;  ΩΡΑΙΑ.  ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΜΕΤΑ.

ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ.  ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ.  ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΠΑ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.

ΗΔΗ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.  ΝΑΙ, Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.  ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.  Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.   ΠΙΕΣΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.  ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΣ.  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ,  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΩΣ ΑΡΧΗ ΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΕΚ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ.   ΑΣΕ ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ;  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. 

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ.  ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ.  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.  ΑΜ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ 110;;  ΑΜ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ;;  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.  ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.  ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.  ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.  ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΠΑΝΤΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.  ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ.  ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.  ΝΑΙ;  ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ;;  ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΩΝΕΤΕ.  ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ;  ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ;; ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟ, ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ;;  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ;;  ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ;;   Ε;;; 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.  ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ;;  ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;;

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΝΑΙ.  ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.  ΟΠΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ.  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.  Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.  

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.  ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ Ν’ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ.  ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΣΕ 10 ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ 100 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ. 

ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.  ΟΤΙ ΖΩΟ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ. 

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.  ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ. 

ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

…………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.