ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ 16/5/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 16-5-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ.

ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ, ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.  ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.  ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΤΙ, ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:  ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΔΕΗ, ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟ ΔΗΜΟ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΞΟΦΛΑΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ.  ΟΤΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.  ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.  ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ, Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΜΟΝΟ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ.  ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΑΣ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ, ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.  ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.   ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΑΣ.  ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ.

ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.  ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ.  ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΟΥΠΟ.  ΠΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.  ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ:  ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ.  ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ, ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ;  ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΟΤΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ, ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ: ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.  ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΕΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΠΩΛΗΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.  ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.  ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ.

ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ.  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ.

ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΑΤΕ ΑΠΑΝΩ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΠΟΣΟ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.  ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΛΗΘΙΝΕΣ Ή ΨΕΥΤΙΚΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ 600ΔΙΣ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.  ΕΚΕΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.  ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.  ΑΑΑΑ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.   ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ:  ΕΝΑΣ ΓΑΤΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΦΥΙΑ.  ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΦΥΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ.  ΛΕΕΙ:  ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ.  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;  ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.  ΠΟΥ ΕΓΩ ΥΠΟΓΡΑΦΩ, Ή ΕΓΩ, Ή ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ.  ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΩΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ.,  Ή ΑΠΟ ΕΝΑ, ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ, ΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΩ, ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ.  ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ;  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ:  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.  ΒΕΒΑΙΑ, ΑΜΑ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.  ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ:  ΔΩΣΕ ΜΟΥ 200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΑΝΕΙΟ, ΚΡΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΑ 100, ΔΩΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 100, ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΛΑΚΑΣ.  ΛΕΦΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ.  ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΩ;  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ.  ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΩ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ.  ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΝΝΕ, ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΑΝ ΔΑΝΕΙΑ, ΜΙΣΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΜΙΣΑ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ, Ο ΣΩΡΡΑΣ.   ΝΑΙ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.  ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.  ΠΟΛΛΟΙ, ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΦΕΡΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ 600 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ.  ΠΡΟΣΕΞΕ:  ΕΦΟΣΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.., ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ.  ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ;

ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ: ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ.  ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ.., ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ  ΟΧΙ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.  ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΙ ΧΩΡΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ, ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΚΡΑΤΟΥΣ, Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΕΛΟΣ.  ΚΟΒΕΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑ.  ΚΟΒΕΙΣ ΧΡΗΜΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.  ΤΩΡΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΗΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ:  ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ.  ΕΕ, ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ.  ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 4 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΚ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΩΡΕΙΑ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΟΜΩΝ, ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ, ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, 4 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ 10 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΠΟΥ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 20, 30, 50, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ.  ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΕΤΣΙ;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΡΩ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.  ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΤΗΡΩ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ, ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΩ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ.  ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΔΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.

ΟΠΟΤΕ, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΦΟ.  ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.  ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ.  ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.  ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;  ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΜΕ 10 ΝΟΜΟΥΣ, ΜΕ 4 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥ ΚΟΠΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.  ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.  ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ;;  ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ.   ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 50%.

ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΕΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΟΤΙ: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 1.000.000 ΕΥΡΩ, Ή ΔΟΛΑΡΙΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.  ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.  ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΟΛΑ, ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ 1.000.000 ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ:  ΤΟ 1.000.000 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ.  ΕΠΡΕΠΕ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.  ΟΠΟΤΕ, ΥΠΟΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.  ΕΔΙΝΕ 330.000 ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ, 330.000 ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, 330.000 ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ.  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ.  ΩΣΤΟΣΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΔΕ, ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ.   Ο ΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΟΠΟΥ:  ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 20% ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΚΟ, ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ.  ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.  ΑΛΛΙΩΣ; ΛΟΙΠΟΝ, ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΑ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ.  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.  Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.  ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΠΡΙΤΡΑΖ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΟ.  ΑΜΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΞΩ, ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ.  ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΟ.  ΔΙΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΛΕΕΙ: ΠΩΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ;  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.  ΑΡΑ, ΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΠΙΤΡΑΖ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΓΑΘΑ.  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΜΠΡΟΚΕΡ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟΙ, ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ.

ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΑ ΖΩΑ.  ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.  ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.  ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: …ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ,  ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 50 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.  ΚΑΙ Ο ΒΑΡΥΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΤΑ ΕΚΑΝΕ 100.  ΤΙ ΛΕΣ;;  ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΖΟΥΜΕ;;  ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;  ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΤΣΙ;;; ΚΟΙΤΑ, ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΞΩ.  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΞΩ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΥΣΤΡΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΤΩΡΑ.  ΟΧΙ.  ΧΘΕΣ.  ΤΟ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑ ΑΡΓΑ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ.  ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.  ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ, ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.  ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.., ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.  ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΛΕΣ, ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ, ΛΕΩ ΘΕΩΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ.  ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ.  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ.  ΑΝ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ.  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ;; ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΟΜΟΥΣ;;  ΘΑ ΣΑΣ ΓΔΑΡΩ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.  ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.  ΚΡΥΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.  ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.  ΑΝ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΟΡΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.  ΤΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΩ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.  ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΛΑ ΠΑΛΙΑ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΕ, ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ.  ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΤΟΚΟΥΣ.  ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ; ΦΥΓΕ.  ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ.  ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ.  ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ.  ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.  ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ.  ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.  ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ 4.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ, Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ.

ΟΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.  ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ.  ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟ ΣΩΡΡΑ.  ΝΑΙ.

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ή ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΕΠΑΝΩ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ.  ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΧΡΕΩΝΕΤΕ.

ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΟΜΩΣ, ΕΚΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ.  ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΑΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΔΟΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ, ΔΩΡΕΑΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ ΑΞΙΑΣ 10.000.  ΜΑ ΤΑ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ.  ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΜΑΧΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ 10.000.  ΤΩΝ 100 ΘΑ ΕΙΝΑΙ.  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΩΝ 100, ΤΩΝ 200, ΤΩΝ 300, ΤΩΝ 500 ΚΑΙ ΤΩΝ 1000.  ΑΥΓΟΜΑΤΑ ΠΑΣ Σ’ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.  ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 5 ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΞΩΤΡΑΠΕΖΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.  ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ.  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ.  ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ.

ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ.  ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΗΜΕΡΟ, ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ 10.000 ΣΕ ΤΕΜΑΧΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ,  ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΕ 4 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ.., ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ 10ΧΙΛΙΑΡΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 30 ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΡΙΣΕΙ.  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΠΤΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.  ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ.  ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.  ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΜΟ, ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ.  ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ;  ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ;  ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΑ.

ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ;  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.  ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ.  ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟ.  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ.  ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.  ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ;  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.  ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΟΡΑ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ.

Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΜΕΣΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΙ ΜΗΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.  ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.  ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ.  ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΠΑ, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.  ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ.  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ 2.000, ΜΕ 5.000, ΜΕ 20.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ 100, ΜΕ 500.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ, ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ, 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΣΕ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΞΙΜΑ.  ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.  ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.  ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.  ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΑΝΕΙΟ.  ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.  ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΕΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ 10ΧΙΛΙΑΡΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΟ 10ΧΙΛΙΑΡΟ.  ΑΛΛΟ ΕΝΑ 10ΧΙΛΙΑΡΟ.  ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΤΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΩ.  ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΩ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.  ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΚΑΣΩ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΥΛΟΠΙΤΟΥΡΑ, ΑΝ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 600, ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 500 ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, Ή ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, Ή ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ;  ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ!  ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.  ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΘΑ ΒΑΛΩ, ΝΑ ΣΤΗΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ.  ΜΑ ΑΡΓΟΥΜΕ…, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.  ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.  ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ;  ΚΑΛΩΣ ΕΙΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΘΕΛΕΙΣ ΠΛΟΥΤΟ;;  ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ.  ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.., ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.  ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ,  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ.  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ.  ΜΟΡΦΗ ΕΝΝΟΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΙΟ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ.  ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.  ΘΑ ΤΟΥΣ  ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.  ΘΑ ΓΟΝΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.  ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΣΥ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΣ.  ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΛΟΓΟ:  ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.  ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙΣ;;  ΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;  ΓΙΑΤΙ;  ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ.  ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.  ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ.  ΕΛΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ.  ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΟΙ.  ΚΑΤΣΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΠΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.  ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.  ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΣΕΝΑ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ-ΔΥ0-ΠΕΝΗΝΤΑ;  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΕΓΩ ΣΗΜΑΔΕΥΩ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ…, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΩ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.  ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ;; ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ;; ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΩ.  ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΩ;  ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.  ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ;  ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.  ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ, ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ 200 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ.  ΛΕΖΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕΣ.  ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΠΗΡΕΣ.  ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕΣ.  ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΡΘΕ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.  ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;; ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΑΣ;; ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ; ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ.  ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑ ΕΓΩ.  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ, ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ.  ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.  ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;;  ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ;;  ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ;;  ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ;; ΕΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΩΣΩ, ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ.  ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ, Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.  ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΕΛΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.  ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΟ.  ΕΙΝΑΙ.  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ.  ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.  ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ.  ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΤΩΡΑ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ.  ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ.  ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΟ.  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ.

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙ.  ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ.  ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.  ΑΡΑ, Ή ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΝ, Ή ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.  FUCK OFF ΟΛΟΙ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΛΕΩ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.  ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.., ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ, ΝΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝΕ.  ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ,  ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΟΛΟΙ, ΝΑΙ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.  ΒΕΒΑΙΑ. ΑΥΤΟΣ;;  ΑΣΤΟΝ ΜΩΡΕ!!

ΕΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.  ΑΥΤΟ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.  ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΤΡΑ, ΠΑΤΡΑ.   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

ΕΝΩΣΟΥ.  ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ, ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΣΟΥ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.  ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ.  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΩΘΕΙ, ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΓΑΛΟΤΣΑ.  ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.   ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΠΡΙΝ.  ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.  Ο ΠΛΟΥΤΟΣ;  ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ.  ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ.  ΕΝΩΘΕΙΤΕ.  ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ.  ΚΑΙ ΠΩΣ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.  ΜΟΝΟ ΕΝΩΣΟΥ, ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ.   ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ, ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΦΕΡΕΙΣ, ΑΛΛΟΥΣ 10, ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ 10ΡΙΚΟ ΔΩΡΟ.  ΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ 10, ΠΑΛΙ 10.  ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΑΤΟΜΑ.  ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ 40.  ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ, ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ, ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.  ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΙΜΑ.  ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.  ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ.  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.  ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.  ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΕΛΑΤΕ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.  ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ.  Ή ΜΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, Ή ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.  ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΑΥΤΑ.  ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ.  ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ.  ΤΩΡΑ;  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΕΣΥ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ.  ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΣΟΥ.  ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.  ΕΝΩΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ.  ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.

ΕΓΩ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.  ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ;;  ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ.  ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ;;

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ:  Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.  Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.  ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ.  ΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.