ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 31/3/2902

ΚΛΕΙΩ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ 31.3.2018

ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΕΧΕΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ. ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ «ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ». ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΛΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΗ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, Ε ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΕΛΟΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΣΑΣ. ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΟΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟ ΟΜΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΙΜΗΖΑΝΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΔΙΑΚΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ  ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ MAKEDONIA ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΓΕΛΑΓΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ; ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΠΟΥ;

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ KAΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΑΡΑ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΕΙΛΕ ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΙΣ. ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ. ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ; ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΝΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΩΗΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 5.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΧΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ STATUS ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ STATUS ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ STATUS ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΩΡΕ ΕΓΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ STATUS. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΞΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΔΟΜΕΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΜΩΡΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ STATUS ΜΩΡΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ STATUS. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ STATUS ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ; ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΒΓΑΛΤΕ ΜΩΡΕ ΤΟ STATUS ΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ STATUS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ STATUS ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ STATUS ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ STATUS ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ STATUS. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΤΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ.

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΩΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ. ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ. ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε.. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ…. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΑΝ ΚΡΙΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΩΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.  ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ. ΒΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ FAN. ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΤΑ FAN ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΓΔΑΡΩ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ. ΠΟΙΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ. ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΡΑΠΟΡΤ ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΦΡΑΠΟΡΤ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΑΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ ΤΩΡΑ .ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΕΝΑΝ. ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ. ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΤΥΘΕΙΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΣΥΣΡΑΤΕΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.