ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1/4/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1/4/2018

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΥΛΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 190 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 190 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο AΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΥΠΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ HOLLYWOOD. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ HOLLYWOOD ΤΩΡΑ.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ

ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΤΣΙ; ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΟΛΟΥΣ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ; ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ «ΓΕΙΑ ΣΑΣ» ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΩ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ SITE ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.

ΑΝ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΘΕΣΤΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ

ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ Α.Φ.Μ. ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ή ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑ.

ΘΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ

ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ. Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ. ΕΑΝ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΘΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ «ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ». Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ.

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑ; ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΜΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ Α.Φ.Μ. ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ. ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥ; ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ή ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΑΠ’ ΕΞΩ. “ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ” “ΚΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ” ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ” “ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ” ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ, ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΣΠΑΣΕΙ 190 ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΩΡΑΙΑ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΞΑΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΙΝΑΙ 190 ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ. ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΤ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.