ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 18/4//2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

 

 ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 18-4-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.

ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018.

ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.  ΘΑ ΠΩ,» Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ.  ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΕΚ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΑ ΟΛΑ.

ΟΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», Ή ΤΗ ΛΕΞΗ «ΒΟΥΛΗ»!!!  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΕΚ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ.  ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ». 

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΟΤΙ ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΕΙΟΣ ΓΙΑ 4.000.000 ΩΦΕΙΛΕΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΗΜΙΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.   ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

«…ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΜΑΙΟΥ». 

ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ Η 1Η ΜΑΙΟΥ.  ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.  Δ-ΟΥ-Λ-ΕΙ-Α.  ΔΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ.  ΚΟΙΤΑΝΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΕΝΤΩΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,  ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ.  Ή ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.  ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ.  ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ,  ΠΑΝΤΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΟΛΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.  ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, ΕΧΩ ΠΕΙ, ΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.., ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;  ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΤΩΝ ΖΩΩΝ;  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ;

ΟΛΟΙ, ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.  ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΦΟΡΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ 102ΔΙΣ!!  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.  102ΔΙΣ, ΧΡΩΣΤΑΝΕ 4.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΩΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ 102ΔΙΣ.  ΦΤΑΝΟΥΝ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ.

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1Η ΜΑΙΟΥ, ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΩΦΕΙΛΕΣ ΣΑΣ.

ΕΤΣΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΕΧΩ ΠΕΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑΚΟΣ, ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ, ΛΕΜΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.  ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.  ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. 

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.  ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΕΣ, ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ.  ΝΕΡΟ, ΔΕΗ.

ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ, ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ 1Η ΜΑΙΟΥ, ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.  ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ.  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. 

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ.  ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ.

ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ., ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΥΤΟ.  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ 1Η ΜΑΙΟΥ, ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.  ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.  ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.  ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.  

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ.  ΕΛΑΤΕ. 

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.  ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.