Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΖΑΝΤΑ 26/4/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΖΑΝΤΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  26-4-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΗΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΙΣΘΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΠΛΑΝΗ, ΑΠΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ, ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ.

ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ:  ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.., ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΝΑΙ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ.  ΓΙΑ! ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ!!  ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.  ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙ.  ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.  ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΛΟΓΟ ΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΖΩΟ.  ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, Ή ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ, ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.  Μ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.  ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

ΟΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ… ΕΛΛΗΝΑΣ;; ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ;; ΤΥΠΟΣ;; ΤΥΠΑΚΙ;; ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.  ΛΟΙΠΟΝ:  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.  ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ.

ΟΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΜ 20.000, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΟΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΣ.

ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ 20;  ΘΑ ΕΙΝΑΙ.., ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ΤΑ 20. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ 20.  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ. ΠΩΣ ΜΕ 20 ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΜΕ 40 ΜΕ 50 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ.  ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.  ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ.

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ 20.  ΩΡΑΙΑ.  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ 20, ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ.  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΗ, Ή ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.  Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ:  ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ;  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ 20!!!  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ 50 ΤΟΥ 60 ΤΟΥ 80% ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ!!!  ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ, ΕΜΦΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΛΕΤΗ, ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ.  ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ! ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΒΑΡΗ. ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ 20, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!  ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΧΕΡΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.  ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΕΛΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ;  ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ.  ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.., ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΔΕΛΦΕ.  ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.  ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.  ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.  ΕΣΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.  ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΟΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ 20, ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ.  ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.  ΟΣΤΟΣΟ ΟΛΑ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ.  ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ.

ΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.  ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.  ΕΛΑΤΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ, ΕΛΑΤΕ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ.  ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑ. ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΖΑΝΤΑ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΓΟΥΡΑ.  ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.  ΦΙΓΟΥΡΑ;  ΕΛΑΤΕ!! ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΟΥΜΕ ΤΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.  ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΕΜΕΙΣ ΣΥΝ-ΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!   ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝ-ΧΩΡΑΜΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

……………………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ