ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ 28/4/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  28-4-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ:  ΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!  ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.., ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΙΟΛΑΣ!!!  ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!!! ΛΕΕΙ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ‘ΣΩΤΗΡΑΣ’ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.  ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.  ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ.  ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.  ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ, ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΛΑ Η ΣΩΤΗΡΟΣ.  ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΤΗΡΟΣ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ;  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ, ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.  ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ, ΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!  ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.  Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!  ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;;;

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΘΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ: Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΣΗ.  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΑΣΤΗΚΑΜΕ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΑΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ.  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΛΑΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ.  ΕΝΑΜΙΣΙ ΖΩΟ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΛΟΤΗΤΑ.  ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΑ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ.  ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΣΗ.  ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΑΖΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.  ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΘΝΟΣ;;; ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΑΣΟΝΟΙ.  ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ, Ή ΑΔΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΑΣΟΝΟΙ.  ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ, ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ,  ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!  ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ!!!  ΒΡΕ ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ!!! ΖΩΑ!!! ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! Ε ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΛΟΙ!!! ΔΟΓΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.  ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΘΑ ΠΩ, ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΡΩΠΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ.  ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑΝΗΣΑ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!!!  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.  ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ, ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.  ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΕΚΕΙ, ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ.  ΟΧΙ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ.

ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.  ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΑΡΧΙΚΗ.  Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.., ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ; ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ Ή ΕΓΩ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΟΜΟΥΣ.  ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΟΙ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ.  ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.  ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΟΥΝ, ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.   ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ, Ή Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.  ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ, ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ.  ΟΧΙ.   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ.

ΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΙΛΑΝΕ, ΚΑΚΩΣ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.  ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΙΛΩ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.  ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ, ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!!!!  ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΛΩ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ;  ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ;;; ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΛΑ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ, ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.  ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;; ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ;;; Ή ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ;;;  ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΤΕ , ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.   ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΘΝΟΣΥΛΕΥΣΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.  ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.  ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΓΓΛΕΖΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑ.  ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ, ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ, ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ.  ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑΡΔΙΛΑ.  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΑΛΛΙΑ, ΓΑΛΛΟΣ;;; ΠΟΙΟΣ ΓΑΛΛΟΣ;;; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΓΑΛΛΟΣ, ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ!!! ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ.  ΟΤΙ, ΡΑΤΣΑ ΘΕΛΕΙΣ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, ΕΤΣΙ;;; ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΝ! ΚΑΝ! ΚΑΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ!  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΘΝΗ ΜΙΛΑΜΕ;

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ, Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ.  ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ.  ΟΤΙ ΝΟΜΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.  ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ.  ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΜΟΙ.  ΕΠΕΙΤΑ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ.  ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.  ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΜΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΟΤΕ ΒΓΑΛΕΤΕ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΟΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ.  ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΝΟΜΟ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΝΕΝΟΣ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.  ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ.  ΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.  ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ, ΕΧΩ ΠΕΙ:  ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΚΙΩΝ, ΣΤΟΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,

ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.  Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.  ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

……………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.