ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. 27/4/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 27-4-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ 93 ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 144 ΤΟΥ 1984 ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ, ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΆΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.

ΆΡΑ, ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΈΤΣΙ!

Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΑΡΘΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.

ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

«..ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ..»

ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΟΜΗ, ΠΡΩΤΗ, ΔΕΥΤΕΡΗ, ΤΡΙΤΗ.

«ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΟΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ …»

ΆΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ.. .ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Η SINGULAR. ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

«Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ..»

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΟΜΗ. ΆΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

ΩΡΑΙΑ!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΆΡΑ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!

«Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ»

ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΟΡΕΑ Ή ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ή Ο ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ. ΆΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

«ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ…|

ΕΝΤΑΞΕΙ..ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΆΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΗΓΗΣΑΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ.

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΚ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΕΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΗ!!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ! ΚΙ Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΖΙ! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΆΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…

ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΚΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 15-1-2015 ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ; ΠΟΙΟΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ! ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΕΚ. ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ Ν Α ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΑΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ. ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ! ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ.

ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.. .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΟΦΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΛΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ Ή ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ!

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ,

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ! ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ Ή ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ. ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ! ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ!

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΙ.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΤΗΣ ΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΚΥΡΩΣΗΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΧΕΙΑ.. ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΙΝΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.

ΑΝΤΕ ΤΑ ΕΚΑΨΕΣ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ. ΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΨΕΣ Ή ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΨΕΣ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.. ΚΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ!

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ.. Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ «ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΑΔΕ…ΆΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ…»

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Ή ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ! ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ! ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΣΗ. ΝΑ ΞΕΣΚΑΛΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ; ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ; Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΑΣ; Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; Η ΖΩΗ ΣΑΣ; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!

…………………………………………………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.