ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. 27/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 27 10 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΧΩ ΒΑΘΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ. ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ. ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΚΡΑΤΑΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΑΝ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ 10 ΓΡΑΦΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, Ή ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ, ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ… ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΟΥ ΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ, ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ. ΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.

ΟΠΟΤΕ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΛΛΟΣ ΟΥΤΕ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ. ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΑΜΕΡΙΚΗ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ 3.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ.

ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΠΙΟ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΕΧΕΙ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ… ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ, ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΘΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜE ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΩΣΑΪΚΟ… ΕΝΑ ΜΩΣΑΪΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ, ΕΧΩ REGISTER ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ!!

ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ MEMBER, ΜΕ REGISTER ΣΤΟΝ ΟΗΕ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ… MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ. ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΝΑ TEAM ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΟΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΡΗ.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΕΡΗ.

ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Η ΑΓΓΛΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ… ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, Η ΚΥΠΡΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΩ, ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΕΑΜ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΙΞΑΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΔΕΣΑΝΕ…. ΩΡΑΙΑ!

ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΛΛΙΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΑ….ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΙΡΜΙΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΛΛΙΡΕΙΣ. ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ; ΧΑΖΑΡΙΚΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΝ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΓΚΟΘ … ΓΚΟΘ. ΟΤΙ ΓΚΟΘ… Ο,ΤΙ ΓΚΟΘ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΘ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΝΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΗΔΗ ΕΙΧΑ 5 ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ… ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ… ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ!!!.

ΕΔΩ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΝ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΕ ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ. ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΩ ΛΕΕΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. 52 ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ… ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΧΟΥΝ.

ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΟΒΑΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ… ΔΗΛΑΔΗ… ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ… ΟΧΙ!!!…ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΟΣΣΟΒΟ!!! Ε ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΓΗ!!!. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ 5 ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΥΠΕΙΡΩΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗ ΛΕΝΕ ΑΛΒΑΝΙΑ. Η ΑΛΒΑΝΙΑ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΩ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΕΗ, ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ… ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ… ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΩ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΠΙΣΤΡΑΝΑ… ΝΑΙ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ. ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ή ΗΡΩΩΝ…!!! ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!!.

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΟΓΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΧΟΤΖΑΣ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΚΡΕΜΜΙΣΕΙ ΟΛΑ. ΟΠΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΥΤΟΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ …ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ!!!.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!.

Η ΑΛΒΑΝΙΑ… ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ… ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΕΧΟΥΜΕ 1.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! 1.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ, ΤΙ ΗΡΘΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΑ; ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ!!! ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!.

ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ 4.000.000 – 5.000.000 ΚΟΣΜΟ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ!! ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ!!!. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!.

ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΔΕΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!. ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ!!! .

ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΑΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!

ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ;!!!.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΤΩΡΑ…. ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΕΙ!!! …ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ… ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ RAMEN;!!! ΤΟΝ RAMEN, ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ;!!! ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ! ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΑΚΟ!!! ΚΑΙ ΜΟΛΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, Η CIA ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ!!!. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΟΤΕ… ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΜΕΙΣ; ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ; – ΝΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΗ ΩΡΑ. ΚΛΕΙΣΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ! ΤΟΥ ΛΕΕΙ. ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ RAMEN ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΡΘΕ. ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ; ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.

ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο GEORGE SORROS ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΛΕΙ….

.ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ; ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΙΟΣ; Ο ΟΗΕ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ; Η UNICEF; Ή Η ΚΑΛΗ ΠΡΕΣΒΥΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ; ΠΟΙΑ ΠΡΕΣΒΥΡΑ ΜΩΡΕ; ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ;

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ. ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΗ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ 10 ΓΡΑΦΕΙΑ. ΤΑ 5 ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ 5. ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΓΡΗΓΟΡΑ!!!.

ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΛΟΙ ΔΙΨΑΝΕ… ΟΛΟΙ ΔΙΨΑΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ;… ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ!!!…ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΕΤΕ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΜΕΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΣΤΑ ΘΝΗΤΑ. ΣΤΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ… ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ… ΣΟΥ ΕΙΠΑ.. ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ… ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ… ΣΟΥ ΕΙΠΑ… ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΕ ΡΕ. ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΣΥΝΑΜΑ, ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ… Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΗΚΟΟΣ;!!! ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ. ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΣΕΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΗΔΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ. ΕΕΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΑΝΩ ΜΩΡΕ; ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ; ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ;

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ DEBATE ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!. ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΚΡΥΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ 100-200 ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ!!!.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ… ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ: ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΒΕ Ο ΑΛΛΟΣ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕ: ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥ ΒΟΥΔΑ, Ή ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ!!!.

ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ. ΠΟΙΑ; ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ ΡΥΠΑΡΗ, ΣΚΑΤΟΥΛΑ.

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;. ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ. ΑΜΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ DNA ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.. ΑΠΟ ΤΟ 10% ΣΤΙΣ 10 ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ… ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ.

ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΙΖΗΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΒΑΛΕΙ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΤΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ!!!. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!! ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ!!!.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

……………………………………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ