ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. 27/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 27-10-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΜΜΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑΤΟΥΣ!!!… ΣΤΑΤΟΥΣ!!!

ΣΤΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΟΣ, ΕΑΝ ΕΙΜΑ ΚΟΝΤΟΣ. ΕΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΨΗΛΟΣ ΘΑ ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΨΗΛΑΓΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΑ. ΕΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΞΑΝΘΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΟΠΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ.

ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;!!! ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ, ΣΤΑ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΤΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, Ή ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ… ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!! AYTOI ΞΕΡΟΥΝ!!! … ΞΕΡΟΥΝ!!! ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.

ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ… ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!!!;; ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!!;;; Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ!!!;;; ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΟΠΟΙΑ… ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!;;; ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΤΟΥΣ!!!…

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΚΤΗΡΙΣΩ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;;;!!!… ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;;;!!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;

ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ!!!

ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΛΟ… ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ;;; Ε;;; ΑΠΟ ΠΟΥ;;; ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟ;;; ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ;;; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!!;;; ΜΑΖΕΨΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ!!!;;;

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΛΟ… ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!… ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ…ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ!!!… ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ!!! ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ… ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ!!!;;; ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ…, ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗ!!!… ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΙΛΗ!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!… ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ. ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ… ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΡΑΤΑ… ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ!!!, ΣΠΙΡΤΑΔΑ!!!, ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!, ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ;;;!!!

ΒΑΛΤΕ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΤΗΝ…. ΜΕ ΤΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΜΟΥΡΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ… ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ… ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΤΟΥΣ;;;!!! ΚΟΙΤΑ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;;;!!! ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΤΟΥΣ ΒΡΕ!!! ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!! ΙΣΧΥΡΟ!!! ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ!!! ΠΑΡΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ή ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ!!!

Ο ΣΩΡΡΑΣ;;; Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ: Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ…, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΟΜΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΔΩ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΟΥ: ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΔΙΟ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΕΤΣΙ;;;

ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΙΑΝΟΥ;

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ!!! ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ!!! ΑΥΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΤΣΙ;;; ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!! ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ!!!;;;

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;!!! ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ;!!! ΦΙΛΗΣ;!!! ΠΑΓΚΑΛΟΣ;!!!…

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ!!! ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ!!! ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΗΤΑΝ ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ!!! ΠΑΝΤΟΥ!!! ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ,,,, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ;;;!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ…, ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ…, ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ, ΝΑ…, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ,,, ΦΕΥΓΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ…,,, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΑΚΑΚΙ, ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!!;;; ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,,, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!! ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ!!! ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!! ΚΑΙ ΠΟΥ… Ο ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΑΡΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ.

ΠΑΡΤΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΑΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΝΑΙ!!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ!!! Ε;;; ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!!, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ,,, ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΔΙΟΥ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΜΠ!!! ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΜΠ!!! ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΓΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΕΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΓΑΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΟΥΣ;!!!;;; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΩΡΑ;;,,, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 1.65 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ… ΚΑΙ ΑΜΑ ΦΟΡΕΣΩ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΛΤΣΑ ΠΑΩ 1.67;… ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!;;;. ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ;;;!!!

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ; ΜΠΟΥΣ;,,, ΧΙΛΑΡΥ,,, ΚΛΙΝΤΟΝ;,,, ΟΜΠΑΜΑ;,,, ΤΡΑΜΠ;,, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΟΥΣ ΡΕ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ Ε;;!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΤΟΥΣ!!!.

ΒΡΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ; ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΟΥΣ. ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ.

ΚΑΛΑ, Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!!! Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ… ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ JUMBO ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΩΝΙΑ… ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΣΙΝΤΥ! ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΙΝΤΥ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΛΕΩ. ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ; ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΗΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ;;;

ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ… ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΛΑΝΚΑΡΤ!!! ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΛΑΝΚΑΡΤ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;!!! ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΕ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ; ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ. ΠΟΙΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΤΟΥΣ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ; ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;

ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!! ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΒΡΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ; ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ. ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ; ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ; ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ; ΣΤΑΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ. ΩΡΑΙΑ! ΠΟΥΝΤΟ; ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΝΑ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΩ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΝ ΔΙΠΛΑ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ. ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ!!! ΒΑΛΤΟΝ ΜΗΤΣΩΤΑΚΗ!!! ΒΑΛΤΟΝ ΣΙΜΙΤΗ!!! ΒΑΛΤΟΝ ΣΙΜΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ.

ΠΑΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ; ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ; ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΛΥΣΗ; ΠΑΡΤΑ ΣΤΑΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΤΟΥΣ;

ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ; ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ;

ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ!

ΑΝΤΕ ΡΕ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ;;;!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ;;;!!! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ;;;!!!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΤΕ.

ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠ’ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΝΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΟΥΣ!!! ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ; ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΔΙΑΛΟΓΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ!! Β ΔΙΑΛΟΓΗ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΑΠ’ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ …ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ: ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Ο ΣΩΡΡΑΣ; ΟΧΙ!! ΕΝΩ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ;;;!!! Ε;; ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ;;; ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!

ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;!!! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;!!! Ε; Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;!!!

ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ; ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΖΟΥΝ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΠΕΝΝΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ. ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΒΡΕΣ ΤΟΝ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΔΩΣΕ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΕΝΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΝΟΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΘΡΑ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ,. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ…., ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΕ; ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ. ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΣΕΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ. ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑΤΟΥΣ. ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.

ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΣΕ ΟΔΟΥΣ, ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!.

……………………………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.