ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ. 18/3/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ 18.3.3018

ΟΣΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΝ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ. ΡΩΤΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ “ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ;” ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Η ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ο,ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΙΤΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ Ή ΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ Ή ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΨΑΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΜΕΝΑ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ. ΘΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΘΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ. ΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΟΙ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΡΑ ΤΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ. ΑΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΨΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ

ΟΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΛΟΚ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΨΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ. ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΛΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΩΡΙΜΑΖΕΤΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε.. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΗ. ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ

ΑΡΑ “ΤΟ TOUCH” ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΝΩ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

Η ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΜΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ “ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ”. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΚΟΝΤΑ “ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΥ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ” ΕΝΩ ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΤΟΣΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΚΟΥΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΛΕΣ; ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΦΑΤΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟΙ. ΞΕΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΣΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΙΔΙΑ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΧΙ Η ΦΗΜΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΣΤΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΑΣ. ΝΑ ΤΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΖΩΕΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΚΟ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΦΥΡΗΛΑΤΕΙ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΑΙΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΣΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΕΓΩ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ. ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΩΡΑ. ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΜΩΡΕ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΡΑΠ ΧΡΑΠ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΜΑΣ. ΟΛΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΓΚΟΡΜΟ ΚΑΤΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΠΥΡΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ. ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΩ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

……………………………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.