ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. 27/11/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΘΑΡΣΗΣ! 27/11/2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ -ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ- ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ -ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ- ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΠΟΥ ΗΡΩΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ…

ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ, ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΥΤΗ Η ΘΕΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ; ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΕΛΛΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ. ΕΛΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΙΘΟΣ, Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ. ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ, ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΛΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ. ΘΕΟΥΣ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΘΜΙΔΕΣ! ΕΤΣΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΗΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ Ή ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΓΙ` ΑΥΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΡΑΣΗ “Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ Ή ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” .. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!! ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΘΑΡΣΗΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ή ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ! ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ! ΔΟΓΜΑΤΑ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΙΑΡΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. ΑΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΓΙ` ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ, ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ, ΘΕΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΗΡΩΩΝ, ΒΑΣΗΛΙΑΔΩΝ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ. ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ;; ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.. ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ, ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΧΟΛΕΡΑ ΤΥΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ, ΤΟΝ ΠΕΡΣΕΑ, ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ! ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ, ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!! ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ;; ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ, ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΛΟ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!

ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ!!

ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !! ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗ, ΤΗΣ 13ης ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ !! ΕΤΣΙ, ΜΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ “ΤΥΧΗ”, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΤΑ ΤΡΙΣ, ΤΑ ΤΕΤΡΑΚΙΣ, ΤΑ ΚΟΥΑΤΡΙΛΙΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΓΙ` ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ!!

ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ!! ΠΟΥ ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ, Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ”!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΝΑΙ.. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, Η ΓΝΩΣΗ .. ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΠΟΣΟ ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ; ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ!! ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΞΙΑΚΟ;; Ο ΜΗΝΩΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΞΙΑΚΟ;; ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ;; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ… ΝΑΙ, ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΗΝΩΑΣ! ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ;; ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ αω !!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 5 ΠΕΝΤΕ ΘΕΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ. ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ: ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΡΩΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΛΙΞΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ – ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΣΗ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙ`ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.

ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΠΑΝ ΚΡΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΠΑΛΗΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙ Ο Ο.Η.Ε. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ Ή ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΓΙ` ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ !! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ. ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΣΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ!!!

ΞΕΧΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΙΟ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ, ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ … ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΥΒΡΙΔΙΩΝ .. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΑΤΣΕΣ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΑΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ. ΩΡΑΙΑ..! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΟΥ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ… ΤΟΣΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ..! (ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ, Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΔΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.)

ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ !!

ΑΡΑ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΖΩΗ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΙΟ; ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΜΗ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΕΝΩ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ, Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!! Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ. ΠΟΛΛΕΣ! ΕΚΛΟΓΕΣ; Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ! ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΜΕ; ΜΕ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ; ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ!! ΤΑΧΕΙΣ ΟΛΑ, ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.

ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ!!

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ. ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ. ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΗΟ!! ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΟΤΙ ΑΔΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ, ΘΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΟΝΗ!! ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!! ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΑ!!

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ!!

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.. ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΓΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ, ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΚΙ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ, ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ, ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ;;

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ, ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ.. ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ, ΜΑΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΒΡΩΜΕΡΟ, ΜΙΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΙ;; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΙ;;

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ!!! ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ, ΣΤΑΝΗ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΣΤΟΑ, ΤΑΓΜΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΝΗΚΑΤΕ Ή ΑΝΗΚΕΤΕ Ή ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΤΕ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ! ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΔΑΧΗ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 700 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ!! ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΒΡΑΙΚΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΡΙΑΣ!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ.. ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΙΔΙΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.. Η ΕΒΡΑΙΚΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΜΕ ΠΕΛΕΚΥ, ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ, ΜΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ!! ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΓΙΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.. ΩΡΑΙΑ.

ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑ..!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΙΟ. ΕΒΡΑΙΟ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ.. ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΟΡΦΩΣΕΙΣ, ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ, ΔΙΔΑΧΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΡΥΠΑΡΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΤΑΓΜΑ, ΚΑΘΕ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΚΑΘΕ ΣΤΟΑ, ΚΑΘΕ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΥΠΑ! ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝ ΟΛΟ!! ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ… ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΕΙ “ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ” ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;; ΠΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΘΙ, ΕΓΙΝΑΝ;; ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;; ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΟΧΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.. ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!! ΓΙ` ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ .. ΓΙ`ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΙΣΤΗ..!! ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΝΑ “ΠΙΣΤΕΥΩ”, ΜΕ ΕΝΑ “ΔΕΝ ΞΕΡΩ”, “ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ”. ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ “ΠΙΣΤΕΥΩ” ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ “ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ”. ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΑΙ;; ΠΟΥ ΠΑΣ;; ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;;;

ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΜΩΣ, ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ -ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ- ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΚΛΑΒΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ.. ΤΙ;;;

ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!! Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ!!!

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ -ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ, ΘΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA!! ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ!! ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!! Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ!!! ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ, ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΕΝΑ ΦΕΚ.. ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ Ο Ο.Η.Ε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΤΟ!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.. ΕΙΝΑΙ!!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ, .. ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ, ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΦΥΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.. Η ΥΠΟΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ… ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ!! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ.. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.., ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ!!! ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ.. ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ!!!

ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ.. ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΠΕΝΤΕ; ΠΕΡΙΠΟΥ.. ΤΡΙΑ; ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΤΟΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!! ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ: ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ!!

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ! ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ!! ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!! ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!! ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΜΑΖΑ, Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΧΕΡΙΑ !!!

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!! ΟΛΑ, ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΧΘΕΙ !! ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ !! ΑΚΟΜΗ ΚΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ, ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΗΑ ΧΡΗΣΜΟ !! ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ;; ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;; ΟΤΙ ΧΡΗΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ, ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ, Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΧΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ!!!

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ , ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ !! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ!!! ΑΥΤΟ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ!!

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ: ΠΟΛΙΤΗΣ!! ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΛΙΤΗΣ!! ΟΠΛΙΣΟΥ, ΠΡΑΞΕ, ΚΑΝΤΟ, ΤΩΡΑ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΜΕ!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΑΜΕ!!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ !!!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ, ΕΛΛΑΣ !!! ΕΛ-ΛΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΑ, Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΕΒΗΛΩΣΕΙ, ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ !!!

…………………………………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΣΠΑΝΟΥ ΔΙΟΤΙΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ