ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ. 6/4/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ 6/4/2018

ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ. ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ , ΕΣΕΙΣ ΩΡΙΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η’ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΨΕΥΔΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ -ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΧΕΙΑ-ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 600 ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ 600 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΩΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ.

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΠΟΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΜΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η SITE ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΑΛΙΣ ΚΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝΕ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΡΗΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟΣ. Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ; ΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΑΝΑΛΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Η ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΒΓΑΖΑΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ.

ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΕΣΕΙΣ. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 48 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΗΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΜΑΖΕΥΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ

Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑΔΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΤΕ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΩΡΑΙΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΦΕΚ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΕΙΣ.

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ.

ΩΣΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ.

ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΟΠΟΥ ΠΑΤΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕ Η ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΓΡΑΨΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ – ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ‘ΓΡΑΨΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΩ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΒΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.

ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΙΠΑΝ

ΠΑΝΤΩΣ ΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ -ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΟΛΟΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΟΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΕ.

ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ

Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΡΕ ΖΩΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΩ ΠΑΛΙ ΖΩΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ 600 ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ…

ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΕΒΡΙΖΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΥΡΙΑ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ; ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΖΩΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ. Ε ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΝΤΟΥ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΕΚΤΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ.

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΣ. ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ Η Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ. Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΜΙΑ. ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ‘ΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΠΑΙΝΕΙ-ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ-ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ; ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΒΓΕΙΣ 50 ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ; ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ.

ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΜΕ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ‘ΡΧΕΤΑΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ‘ΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΙΚΟΣΙ ΑΓΩΓΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ; ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΑΒΟ; ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΤΟΥ ΜΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΒΓΑΛΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΒΓΑΛΤΟΥ ΕΝΑ ΕΝΤΑΛΜΑ. ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ. ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΜΕ.

ΞΕΚΙΝΑ ΣΥΝΝΕΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΞΕΚΙΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ. ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ; ΕΜ ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ; ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΣΚΙΖΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ…

ΣΚΙΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ‘ΡΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΙΔΙΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ. ΑΡΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΠΟΣΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΛΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ COPY PASTE ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΛΑ ΦΕΡΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ. ΜΑΖΕΥΤΕ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΕΙΠΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΙ; ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ;

ΠΑΠ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΝΤΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΑΤΣΙ-ΜΙΤΣΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΤΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΜΗΝΥΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝΥΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΖΩΑ ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΟΡΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΜΗΝΥΩ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΟΘΟΛΥΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΣΠΕΡΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ… ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ Ο ΧΑΖΑΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΕΝΤΙΜΩΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΤΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΤΕ ΝΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΕ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ; ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΟΣ . ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΠΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΥΡΑΔΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.