ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. 18/1/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 18-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΣΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ..ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ.. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ή ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ… ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΤΟΜΑ. ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΕΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΔΙΟΙΚΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ 100%.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΓΞΕΙ; ΕΙΝΑΙ 5 ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΒΓΑΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ… ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ…ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΦΗΚΑΝ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!

ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩ. ΚΙ ΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΖΑΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ!

ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ Ή ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΡΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ;

ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΤΕ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΑ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕΣΑ Ή ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥΘΑ ΔΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΗΔΗ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ, ΝΑ ΛΗΞΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ Ή ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ… ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ…

ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4-5 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ COPY PASTE ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ. ΑΥΤΟ ΣΑΦΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ…

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ …ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΗΧΗΤΙΚΑ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΥΤΗΚΑΤΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ Ή ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΠΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΒΙΚΥ.. ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΒΙΚΥ; Η ΒΙΚΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΑΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΑΝΑΚΑΛΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΙΚΗ ΣΙΜΟΓΛΟΥ. Η ΝΙΚΗ ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ 15.000 ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ. ΕΔΩΣΕ Η ΝΙΚΗ 15.000 ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ 15.000 ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΝΙΚΗ ΕΝΩ Η ΝΙΚΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΝΙΚΗ ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑΧΙΣΤΑ. ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ Ή ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ; ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ. ΓΕΛΟΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ, ΓΕΛΟΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΛΕΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ. ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ; ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ.

ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ: «¨ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ: ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΜΩΡΕ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ; ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ: «ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΩΡΑ..»..ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΗΛΙΓΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΤΙ ΗΧΗΤΙΚΑ «ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ» ΚΑΙ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΧΗΤΙΚΟ!»

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ – ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ- ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙ «ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ».. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ..ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ.. ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΕΣΥ; ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ; ΛΕΖΑΝΤΑ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΓΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΨΥΧΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΞΕΡΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΗΔΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΕ ΔΙΑΒΟΛΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ;

ΞΕΚΙΝΑΩ ΛΟΙΠΟΝ.. ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΧΟΥΝ COPY PASTE ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΖΩΑΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟΝ; ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ, ΤΟΝ ΜΙΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ;

ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ; ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΚΙ ΕΔΙΩΞΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΕΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ…ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.. ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ; ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ;

ΕΣΥ ΡΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΓΑΒΑΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΤΡΑΒΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΩΡΕΣ…

ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΗΣΟΥΝ.. ΄Η ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΌ Ή ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΡΕ ΓΑΒΑΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..

ΘΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, Ή ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩ, ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ, ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΤΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΧΗΤΙΚΟ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΑΝΕΧΘΩ.. ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ…ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ..

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..

ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ. ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩ ΕΓΩ, ΞΕΣΚΟΥΜΠΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΧΑΜΩ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΩΝ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΗΣ ΣΩΖΟΥ. ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.. ΑΡΧΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ..ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ… ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΡΧΕΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΕΣΥ;

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ… ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ «ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ» ΘΑ ΛΙΩΣΤΕ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΟΜΠΙ… ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ… ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ COPY PASTE.

ΞΕΚΙΝΑΩ, ΜΕΓΑΡΑ. ΕΣΥ ΜΕΓΑΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ. ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΝΟΜΙΜΟΣ. Η ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ. ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΩΧΝΩ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ; ΣΟΥ ΕΙΠΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΩΞΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! ΜΑΘΕ ΤΟ! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝ ΔΙΩΞΩ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ; ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ; ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ ΓΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ; ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΑΣΧΗΜΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ! ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.. ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ! ΤΕΛΟΣ! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..ΚΑΖΑΜΙΑΣ..ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΔΙΩΞΕΙ, ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ή ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΡΑΣΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΟΜΙΚΑ. Ή ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ Ή ΦΥΓΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΒΕΡΟΙΑΣ. Ε.ΣΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΚΑΙ ΠΟΙΟ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΔΙΟΙΚΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΦΥΓΕ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΩ. ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΩΡΑΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΟΥ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ..ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ.

ΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ. ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΘΑ ΦΕΡΩ 5 ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ 10 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.

ΑΛΛΟ; ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΩΡΑΙΑ, ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΕΓΩ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ. ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ… ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ… ΟΤΙ «ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΚΑΤ’ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ…»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤ’ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ. ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΙΑΣΩ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤ’ΙΔΙΑΝ; ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ.

ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΡΑ. ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΔΙΔΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ; ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε4. Ε, ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η Ε4. ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΑΖΙ.

ΕΓΙΝΕ Ο Ε5 ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΕΝΩ … ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε4 ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙ.. ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ.. ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ..ΤΟ ΖΩΟ! ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.. ΩΡΑΙΑ. ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ε4. ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ;

ΑΝΟΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ. ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ; ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ.. ΑΝΟΙΞΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ… ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ Ε4.. ΑΝΤΕ ΝΑ.. ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ..ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ…ΒΕΡΟΙΑ.. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΛΩΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ…

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΔΙΩΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ;

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΚΤΙΚΟ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΩΤΗ ΤΣΙΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ… ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ.. .ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ. ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ..ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΑ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ, ΝΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ.. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ; ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ…ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ. ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ..ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ; ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΟΥ; ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ; ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..

ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΣΥ… ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ; ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ. ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΚΟ Κ ΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ: Ή ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ..ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Μ ΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΧΕΙΣ ΕΔΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ..Σ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.. ΛΟΙΠΟΝ.. ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΝΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ … ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΑΝΤΩΝΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΘΑ ΜΕ ΛΥΠΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑ ΑΝΤΩΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΟΥΣ. ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΩΡΕΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑΒΑΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΔΡΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΜΙΔΗ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΥΤΟ ΧΑΖΑΡΑΝΘΡΩΠΑΚΟ… ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ… ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ.. ΞΕΧΑΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.. Ε ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΝΑΙ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΔΥΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΛΑΜΠΡΟ.

ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ..ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΨΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.. ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ; ΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Ε, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..Σ ΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ, ΕΚΑΝΕ, ΕΡΑΝΕ.. Ή ΕΚΛΕΨΕ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ… ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΗ; ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΝΑ ΔΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

ΣΑΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.. ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΟ ΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ; ΟΧΙ! ΛΟΙΠΟΝ;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΑΦΝΙ ΟΛΑ; ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ … ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.. ΑΝΤΩΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑΩ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΑΝΤΩΝΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ.. ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΩ! ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΕΣΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑΙ, ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ή ΜΑΖΙ ΜΑΣ; ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΩΝΗ. ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΙ; ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΤΟΝ ΜΙΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ; Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΖΑΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ; ΕΙΠΑ, ΘΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΤΕ ΠΙΣΩ. ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΤΕ ΠΙΣΩ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ. ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ..ΝΑ ΤΡΩΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΖΗΣΕΣ ΜΩΡΕ ΑΥΤΟ;

ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΙΜΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΠΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΡΤΙΑ.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! ΩΡΑΙΑ.. ΑΝ ΣΕ ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΕΘΙΣΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ…ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ; ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ΑΝΤΩΝΗ..

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΠΟΤΕ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΔΥΝΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΙ Ο,ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΝΤΩΝΗ Ή ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ…ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΩ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ Η ΟΥΡΑ ΣΑΣ.. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΟΥ ΡΕ; ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΟΥ; ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ .. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ.. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ …

Η ΠΥΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟ. ΠΥΛΑΙΑ ΤΣΑΚΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΡΓΗΣΕΙ.

ΑΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΩ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ Η ΧΟΝΤΡΕΛΩ ΚΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΥΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3 ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ..ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΥΤΑ.

ΑΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΩ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΒΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΟΡΕΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ;

ΣΥΝΕΧΙΖΩ… ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Η ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ; ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.

ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ, ΤΟ ΠΑΛΙΑΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ… ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΚΕΛΕΣΙΔΗ.

ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ. ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ. ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΙ ΑΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΕΙΠΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΥΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΖΙ!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΉΔΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν Α ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.

ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ; ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ; ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ; ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ Η ΒΙΚΥ ΚΙ Η ΑΛΛΗ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ; ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟ! ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.

ΓΑΒΑΛΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΒΛΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΗΧΗΤΙΚΑ, ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΣΑΙ ΤΩΡΑ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΑΥΤΗ ΑΥΤΗ Η ΜΠΟΧΑ… ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΕ ΘΕΛΩ…ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ…ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΣΥ;

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΦΥΓΕΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ; ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ –ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ- Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ..

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ; ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;

Ή ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΕΝΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ; ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ! ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ;

ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ;

ΟΚ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΔΙΩΞΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ; ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ, ΠΑΝΟ ΣΩΖΟ, ΒΙΚΥ ΣΩΖΟΥ, ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑ, ΜΑΥΡΙΔΗ ΚΑΖΑΜΙΑ, ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΒΙΚΥ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ – ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ- ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ! ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ.. ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ!

ΑΝ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ; ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ; Ε, ΤΡΑΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΦΙΛΙΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΩΠΙΚΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΦΑΠΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.

ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ, ΘΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΑΝ ΣΦΙΓΓΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ; Ή ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΒΑΓΓΕΛΗ Ή ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΩ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΛΛΟΥ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΣΑΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 7. ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΩ…ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΩΡΑ.. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΗΣΟΥΝ.. ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ..ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΝΟΗΤΟ ΜΥΑΛΟ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΠΩΘΕΙ..

ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ. Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΙ 15.000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ.

Η ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΣΙΜΟΓΛΟΥ, ΟΜΩΣ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 15 Ή 50 Ή 60 ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ή Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ.

ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ..

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ…ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΜΟΓΛΟΥ.. ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΛΑ.. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.. ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ… ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΩ… ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ..ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ;

ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 15.000 ΤΗΣ ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ; ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΕ; ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ; ΜΠΡΑΒΟ.. ΩΡΑΙΑ, ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑΝ Ο,ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥ… ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ..ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ…ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ..

ΩΣΤΟΣΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ..ΛΕΓΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..ΛΕΓΕ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΟ.. ΜΟΥ ΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΥΟ… ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΠΡΟΧΩΡΑ…

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ Ή ΚΛΕΙΝΟΥΝ Ή ΦΕΥΓΟΥΝ Ή ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ, ΞΑΝΑΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΩ.

ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ; ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ.. ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΡΕ;

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΗΣΥΧΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ Ή ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ..Δ.ΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ; ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΜΕ ΕΣΑΣ; ΜΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ!

ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ; ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑ ΚΑΤΙ; ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑ ΘΕΣΗ; ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑ ΤΙ; ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ. ΘΑ ΠΡΑΞΩ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΩ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ. ΦΥΓΕΤΕ Ή ΜΕΙΝΕΤΕ. ΑΝ ΜΕΙΝΕΤΕ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΑΝ ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΟΧΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΘΕΛΗΣΗ. Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΩ Ή ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.