ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. 30/12/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 30-12-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΜΦΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ή ΣΤΟ Δ.Σ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΩΝ. ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΙ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΜΦΗ ΑΜΕΣΩΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ή ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΕΡΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ: «ΚΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ; ΚΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;» «ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ..». ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ 400 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ..ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΑ..

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΙΧΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΩΡΑ. ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ..ΤΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!

ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ 3-4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ; ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ Ο ΛΕΚΑΝΑΣ; ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΡΡΑ…ΓΙΑ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ.. ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.. ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ…ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ..

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΚΑΘΑΡΙΣΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ!

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ.. Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΣΩΖΟΣ, Η ΒΙΚΥ Η ΣΩΖΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ. ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΑΞΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ..

ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΑΜΕΣΩΣ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΗ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΗΔΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ! ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.. ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΖΑΜΙΑΣ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, Η ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑ, Η ΜΑΡΙΑ Η ΤΣΑΚΙΡΗ ΕΧΩ 6-7 ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΠΩ.. Η ΒΙΚΥ, Ο ΒΑΣΙΛΗΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ..ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ… ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ…ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ… ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ; ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΑΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ.. ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ! ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΑ. ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ; ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΡΗ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ.. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ.. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.. ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΖΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ; ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΛΕΕΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΖΕΙ. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, … Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ. ΧΩΡΙΣ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ; ΓΙΑ ΑΞΙΑΚΟ; ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ; ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ;

ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΥΤΕ ΒΑΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΗ. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ Ή ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ‘ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ». ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 10 ΦΟΡΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Η ΒΙΚΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ: «ΕΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΟΥΕ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ή ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ Ν Α ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΔΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΘΡΕΨΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ..ΣΚΥΛΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΑ;

ΒΙΚΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΧΑΜΕΝΗ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΧΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΧΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ: ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΧΙΑ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ, ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΝΗΡΟ ΑΤΟΜΟ, ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. ΤΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΜΙΔΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.. ΒΙΚΟΥΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ EVENT ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ.. ΠΟΡΝΕΣ.. ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ…ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ.. ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ… ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ. ΔΕΝ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ;.. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ: « ΑΧ ΜΩΡΕ..ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ….ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ.. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ…» ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΣΩΖΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 40-45 ΧΡΟΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ ΝΑ ΞΕΜΟΛΟΓΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΜΕ ΣΥΖΥΓΟ.. ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ.. Ε, ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..

Ο ΠΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΣ, ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΗΤΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.. ΜΕΧΡΙ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. Ε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ .. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ..

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΡΕ ΠΑΝΟ.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ..ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ… ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ. ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ; ΜΕ ΓΚΑΡΙΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ! ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΑΒΕ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Ε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ..

ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ, ΑΥΤΗ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΣΥ ΤΡΑΒΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ..

ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.. ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩ.. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΨΥΧΗ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΩΡΑΙΑ. ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ… ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ, ΤΟΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ..

ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ; «ΑΥΤΟΣ» ΜΟΥ ΛΕΕΙ «ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΑΙΜΑ..» ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩ! ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. .Ε, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΠΑΝΟΥΛΗ ΣΕ ΕΦΑΓΕ..

ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ…ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ;

ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΣ.. ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΦΡΕΝΟ.. ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.. Ε, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ..ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ..ΤΕΛΟΣ. Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ή ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ..

ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ; ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.. Η ΜΑΓΚΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.. ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ..

ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ: «ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ.. ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ..». ΑΠΟ ΠΗΓΑΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ; ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ, ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; ΠΟΙΟΣ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑ ΕΓΩ; ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΓΑΤΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΓΑΜΟΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ,… ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ «ΑΑ….». ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η ΣΩΖΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙΤΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΖΑΒΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ..ΤΟ ΑΛΛΟ ΖΑΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..

Η ΒΙΚΥ ΕΙΔΙΚΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ..ΉΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ. ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΕΙ. ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

ΤΩΡΑ ΒΙΚΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.. ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΚΙΖΕΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ.. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ; ΡΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.. ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΤΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ 3-4 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ… ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ.. ΡΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ…ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ε, ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΠΟΤΕ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ… ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ.. ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΗ ΧΟΝΤΡΗ.. ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.. ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΗ.. ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΕΓΩ.. .ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΤΕ Ε; ΩΡΑΙΑ!

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΣΩ ΤΩΡΑ. ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ…ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.. ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ.. ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ… ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗ. ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ. ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΑΜΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ. ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ! ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.. ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ..

ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ..ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ…

ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.