ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 21/3/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 21-3-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ 14 ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ! ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΈΤΣΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ.

ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ! ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΩΣ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ…ΕΙΔΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΑ; ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ;

ΕΙΔΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΦΕΚ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΟΤΙ ΞΕΝΑ FUND, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ή ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.. ΝΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΦΟΣΟΝ ΙΔΡΥΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

ΆΡΑ ΚΑΘΕ 15-20 ΑΤΟΜΑ ΩΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ… 50 ΕΥΡΩ, 30 ΕΥΡΩ Ή 20 ΕΥΡΩ.. Ε, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ, ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ! Ή ΤΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Ή ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ.

ΤΩΡΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ.. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 7 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΣΩΝΕΙΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.. Ή ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ!

Ή ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.

ΡΩΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΩΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!

ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟ 5% ΚΑΙ ΣΤΟ 10% ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Ελλάδα, ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Ο ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ.

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΣ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ WASHIGTON D.C. ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΜΕΣΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ Τ.Χ.Σ.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ …ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΣΤΗΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ. ΟΠΩΣ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΩ 200 ΧΡΟΝΙΑ…

ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟ…ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ!! ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΔΑΡΩ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ… ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ… ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΡΕ…ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!

ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΑΝ ΜΙΑ… ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΕ ΦΤΗΝΟ ΕΝΟΙΚΙΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΤΕ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΕΙΣ.. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΛΑ…

ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑ ΦΤΗΝΑ.. ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ .. ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.. ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.. ΤΟ ΣΦΑΛΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ- ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ- ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ… Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ… Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Η ΓΕΝΕΥΗ ΚΑΤΙ ΨΗΝΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ.. ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ…

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ «ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ». ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΓΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ Ή ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.

ΆΡΑ, Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ, Ο,ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.. ΟΧΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ FUND ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΩ ΈΤΣΙ.. ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΜΠΑΤΙΡΙΚΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΨΩΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ… ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ή Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Η ΚΑΘΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΑΕΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ 10 ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ..

ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ 500 ΠΥΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ 500 ΕΣΤΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ.. ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Μ Ε ΤΟ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ .

ΚΑΙ ΔΗ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ!

ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΑΛΛΟΣ ΚΟΥΝΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΧΑΖΑΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΥΒΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ DNA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΤΟ ΚΑΘΕ ΥΒΡΙΔΙΟ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ… ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑ ΑΞΙΩΜΑ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΞΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ! Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗ, Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ!

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ! ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΥΑ! ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ. ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ..ΓΕΙΑ ΣΑΣ….ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΟΦΟ.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΦΤΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Ελλάδα. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ; ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ! ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ! ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ! ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΟΛΑ ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΔΕΡΦΕ! ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΕΝΩΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ! ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ DNA ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

……………………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.