ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 13/2/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

Α.ΣΩΡΡΑΣ

ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 13.2.2018

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓΟΝ.ΕΙΝΑΙ S.O.S. ΟΛΟΙ ΟΙ EΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕ EΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ EΛΛΗΝAΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ. ΓΙΑ TA ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ. ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ. ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

Η ΟΥΝΕΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΜΙΑ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ. Η ΟΥΝΕΣΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ. ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΘΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΗΤΙΑΚΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩ. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΟΝΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΟΗΕ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΟΗΕ; ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ «ΝΑΙ ΔΩΣΤΟΥΣ Ή ΔΕΝ ΔΩΣΤΟΥΣ»; ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΛΑΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΧΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΦΩΣ ΟΜΩΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ S.O.S .ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

ΠΕΡΠΕΙ ΝΑ ΣΑ ΔΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΝΑΙ 7 ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝ 27 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ; ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ; ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ; ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ; Ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ; ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΡΑ !!! ΚΑΝΤΕ ΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ Ο Ο.Η.Ε. ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ. ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛΟ. ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ; ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ. ΟΠΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ. ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΛΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ.

ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ

ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΥΘΙΣΜΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ. ΕΛΛΗΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε.. ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΤΙ; ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ; ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟ; ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ; ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ; ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ. ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕΡΧΙ ΜΙΑ. ΕΙΤΕ ΠΛΟΥΤΟ ΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ. Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΩΝΙΚΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ. ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ