ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2016. “ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ” (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2016 (δημοσίευση 21/9/2017)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΡΙΣΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΤΕ Ή ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΕΓΩ ΜΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ; ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΝΝΩΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΒΙΚΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ. ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ Ε.ΣΥ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΕ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΠΕΛΕΞΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΛΟΙ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ; ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΝΕΑ 9 ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Ε-END ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ Ε-END ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΠΟΥ. ΑΝΟΙΞΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕ Η Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΙΝ Η Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ E-END. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΡΙΣΑ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΟΜΙΛΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΟΣΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ Ή ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ E-END. ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΒΙΚΥ ΠΑΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙ E-END ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ 50. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΓΙΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Ή Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ή Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ.

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ; ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ; ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΩ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΑΠΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΜΕΤΡΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2 Ή 3 ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 2-3 ΑΤΟΜΑ 4-5 ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ Α.Φ.Μ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΣΑΣ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ 9. ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

500+1 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500 +1 ΓΡΑΦΕΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 910 ΟΠΟΤΕ ΜΕ 501 510 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΗΕΝΟ ΜΕ ΜΕΛΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΙΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΑ ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ; ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΡΙΣΚΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. 21 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 44 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΜΙΧΑΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ; ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΚΑΝΑ ΜΥΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΑΛΕΣΑΙ.

ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ Α.Φ.Μ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΗΜΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ; ΝΑΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΩ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΟΞΥΜΩΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΗ.

ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ

ΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΤΙΠΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΛΛΗ. ΕΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΞΕΡΕΤΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΦΥΓΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΑ 1.000 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ. ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ 50 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ή ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΛΕΩ ΑΗΔΙΕΣ. ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΩ. ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΟΦΩΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΕΝΩΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΛΛΕΓΙΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΛΙΚΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΛΗΣ. ΑΦΕΛΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΑΣ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΓΩ.

………………………………………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.