ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. 3/3/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΧΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ

ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΗΣΟΥΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΨΙΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΨΙΦΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΙΖΩ. ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ. ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ: “ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΑΚΟ;” ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΨΙΦΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΨΙΦΗΣΕΣ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ. ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΝΟΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ IMAGE MAKER ΠΟΥ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ. ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ “ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΕΣ”.

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΑ ΕΣΥ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ. ΜΑ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ. ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΕΣ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ; ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΛΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ: “ΟΠΩΣ Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” ΑΛΗΘΕΙΑ; Η ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΑΠΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΝΟΙΑ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΛΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΙ ΣΚΛΗΡΑ ΡΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΠΕΣ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ.

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΑΞΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΟΡΙΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ; ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟ “ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ”. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΩΝΗΜΑ ΧΑΜΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. ΦΡΟΝΗΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΖΩΟΥ Ή ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Ή ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ;

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ. Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΡΓΑΤΗΚΟΤΗΤΑ; ΜΙΛΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ; ΠΟΙΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ DELLIVERY; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ; ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ; ΝΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ; ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ; ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ; ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΟ; ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ; ΠΟΥ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; Ή ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΩΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΕΣ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ; ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΣΕΙΣ ΩΣ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΟΜΟ; Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ. ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ; Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ; ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ 18 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ. ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΟΥΜΕ

ΠΡΟΚΟΠΗ, Ε ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΛΕΞΗ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Α ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΠΗ. ΠΡΙΝ ΚΟΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΡΟΚΟΨΑΜΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ; ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΨΑΜΕ. ΤΙ ΚΟΨΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΨΟΥΜΕ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΟΒΕΙ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ Ε ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΚΟΒΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΒΑΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΣ ΨΗΦΟ; ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; ΚΑΙ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΑ; ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ; ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΞΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΧΑΜΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΧΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΑΞΙΕΣ; ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΩΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ; ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΙ.

ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΝΛΟΓΟ ΟΝ. ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΕΤΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΩΝΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ; ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ; ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΟΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΟΛΙΟ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΜΨΥΧΟΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ. ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

……………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.