ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 17/2/2902 (απομαγνηοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ.

https://www.aitherikigrafi.gr/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 17-2-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ: «ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ;» ΚΑΙ «ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ».

ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΣΦΑΧΤΕΣ ΜΑΣ!

ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ, ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΗ, ΥΠΑΡΚΤΗ. Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ… ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.

ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑ», ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ, Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ….Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.. ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ..ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ.. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ. ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΡΟΜΒΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, Ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 9 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΤΑΙ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ.. Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΙΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΥΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ.. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ..

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ.. ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ξ (ΞΙ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΞΕΝΩΜΕΝΟ, ΣΑΝ ΤΡΙΑ ΞΥΛΑ ΚΑΠΟΥ, ΤΡΙΑ ΣΠΙΡΤΟΞΥΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ…ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ.

ΤΟ F (ΔΙΓΑΜΜΑ) ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,

ΤΟ [ (ΤΟ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ), ΤΟ ; (ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ) …ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ.

ΤΟ ;,[, F ..ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΩΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ. ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ 0 (ΜΗΔΕΝ) ΠΟΥ ΤΟ 0 ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΜΠΥΛΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ…ΤΟ Ι, ΤΟ ; ΚΑΙ ΤΟ [ ..ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΠΠΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ..ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ…

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ…

ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΙΡΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΑΝΕΛΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ… ΠΗΓΕ ΕΝΑΣ ΧΑΖΑΡΟΣ,…. -ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ- ΚΑΙ ΣΚΑΛΙΣΕ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ; ΟΧΙ! ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ.

ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ 27 ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ αω ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΩ. ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΗ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΝΕΟΦΕΡΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, 100 ΕΤΩΝ, 50 ΕΤΩΝ… ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΑΦΩΝΑ ΚΙΟΛΑΣ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΛΩΣΣΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ!.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΧΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΩΣ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ..

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 27 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ:

α Β γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι ; [ F Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ ω

ΤΟ γ (ΓΑΜΜΑ) ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΜΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ Γ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗΣ ΤΟ ΓΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΑΝ ΑΓΓΙΣΤΡΑΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ…

ΤΟ Θ ΘΗΤΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ Χ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ..ΚΑΙ ΤΟ Χ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ …ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑΣΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Θ ΣΤΑ 4 /4 ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ.

ΤΟ Ι ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ; (ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ), ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΙ Ι. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ;. ΤΟ ; ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ Ι ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΕΑΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ Α.

ΤΟ [ (ΤΟ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΥΛΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ;. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ,

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ, ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΓΡΑΦΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ; ΓΙΑΤΙ Η ΓΡΑΦΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ..ΑΦΟΥ Η ΓΡΑΦΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΦΗ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΟΔΗ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…

ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ….

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ.. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΟΥ… ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ…

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΙΩΤΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΙΧΘΥΟΣΑΥΡΙΚΟ… ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΘΥΟΣΑΥΡΙΚΟΣ!!

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΙΩΤΑ… Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΟΠΟΥ ΤΟ ΙΩΤΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ «ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ», ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ…ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΗΔΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΟ α (ΑΛΦΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΩΜΕΓΑ ω ΚΛΕΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ.. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ (ΩΜΕΓΑ) ω ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΤΟ α (ΑΛΦΑ) ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΕΝΝΕΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ Ο ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΝΕΑΔΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ; ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΑΡΑ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ 13, ΤΟ 13 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ 1 ΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 13.

ΑΡΑ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΤΟ 13 ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ [ (ΤΟ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΓΡΑΦΗ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!

ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΓΡΑΦΗ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΑΝΕΛΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ..ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.. ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ..

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ.. ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΝΕΛΙΞΗ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ

Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ, ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΣ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ, ΠΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ … ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ή ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ.. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ.

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΑΝΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ. ΑΡΑ ΕΣΥ ΚΑΛΩΣ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΑΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ [ ( ΤΟ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ) ΚΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ Π ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΓΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΛΗ, ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ [ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ [ (ΤΟ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ). ΚΑΙ ΤΟ [ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ;, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ Ι, Ε, Η.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ;. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΙΗΣΗ.. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ [ ΚΑΙ ΤΟ ; ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΗΣΗ;[. ΜΕΤΑ ΤΟ ;. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ [ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ;.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ Ε, Ή Ι Ή Α ! ΤΙΠΟΤΑ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ; ΑΠΟ ΤΟ [ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΒΑΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ Ο ΚΑΙ Ι ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ. ;ΚΟγΕΝΕΙα. Ή ;ΚΟΣ. ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ;. ΠΟΣΟ ΧΑΖΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ Ο ΚΑΙ ΤΟ Ι. ΘΑ ΠΕΙΣ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ! ΣΥΜΦΩΝΩ. ΝΑ ΞΕΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ 100.000 ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΚΟΜΜΑΤΑ. Ε, ΝΑ ΞΕΜΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΞΕΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ… ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ; ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; Ή ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ; ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΗΤΑ Θ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ. Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΕΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΧΙΑ ΩΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΙΔΙΟΥ, ΣΑΥΡΑΣ, ΠΙΘΗΚΟΥ, ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ.

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ «ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ» ΓΡΑΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ –ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ- ΚΥΡΙΟΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΣΑΞΩ.. ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΑΙΘΕΡΙΚΗ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ.. ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΘΕΣΕΙ, ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΡΟΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙ.

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ!

ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΚΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙ..!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ… ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ!!

ΜΑΘΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ… ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!! ΤΙ; ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΗ; ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!! ΞΕΧΑΣΕΣ ΔΑΣΕΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ; ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ; ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ;

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΒΑΖΑΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. ΖΩΝΤΟΒΟΛΑΑΑ…ΖΩΑ.. ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ…ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΩΡΑ….ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΕΤΣΙ; ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ! «ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…» ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ…»ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ..» ΠΕΤΑΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ… ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ… ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ…

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ F (ΤΟ ΔΙΓΑΜΜΑ) ΚΙ ΟΧΙ ΕΦ.. ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΦ.. ΜΑ ΤΟ ΔΙΓΑΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΟ ΓΡΑΜΜΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΓΑΜΜΑ F ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ! ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ, ΕΝΑ ΔΙΓΑΜΜΑ F ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ F ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦ, ΤΟΥ ΦΟΥΤ, ΟΥΤΕ ΦΙΚ, ΟΥΤΕ ΦΑΚ… ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΥ ΧΑΖΑΡΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΓΑΜΜΑ F ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ… ΣΥFΡαΦΕαΣ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑΣ Ο,ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΙ Ο,ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ… Ή ΚΑΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ, ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΙΒΛΙΟ. ΒΡΕ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΘΕΛΕΙΣ .. ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!..

Ο ΣΥFΡαΦΕαΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΩΜΑΛΕ Ή ΠΛΑΝΕΜΕΝΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ.., ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ… ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ.. Ή ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.. ΟΧΙ.. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ.. ΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝ ΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΡΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Ή ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ!!

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕFΡαΦΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΟ ΕFΡαΦΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Ή ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ Ή ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΕFΡαΦΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΓΑΜΜΑ, ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΓΑΜΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ.. ΤΟ ΓΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΡΑ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΓΑΜΜΑ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΑΜΜΑ ΓΑΜΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΕFΡαΦΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΓΑΜΜΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜαγΚαΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΑΝΕΙΑ; ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΧΗΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΑΜΟΜΑΓΚΑΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΓΑΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ «ΓΚ» ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ; Ο ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΝΑ ΠΕΙ «ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ»… Ο ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΑΝΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ; ΛΩΠΟΔΥΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΨΕΥΤΙΕΣ ΛΕΕΙ, ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΑΝΕΙΕΣ.

ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΔΙΓΑΜΜΑ F Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕFΡαΦΟΥ .. ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ..

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕFΡαΦα ! ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΕFΡαΦα ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΜΕΝΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥΛΑΝΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΛΕΕΙ ΕΓΩ.. ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕFΡαΦΟ KAI ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΓΑΜΜΑ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΓΑΜΜΑ… ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ, ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΙΣΩ…ΤΟ 1940 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΝΟΡΜΑΝΔΙΚΑ…ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ.. ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΟ 1915…

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.. ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ‘ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ..». ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΛΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΒΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ: «ΤΙ ΛΕΤΕ; ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ! ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ; ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΧΕΤΕ;» ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ.. ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΛΑΒΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ.. ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ, Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ, Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ..

ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ; ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΖΩΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ…

ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΣΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ, ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ.. «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ…» ¨ΟΥΪ» (OUI) ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ.. ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ; ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ… ΜΠΡΑΒΟ..ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΣ…ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΟΝ!

Α, ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΣ! ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΑ…

ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Κ ΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΔΑ. ΚΑΙ ΣΜΙΞΑΝΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΖΟΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΛΩΣΣΑ;

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑTE..’ΤΟ ΕΜΑΘΑ…».. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ..

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ; ΠΙΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ; ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ; ΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΣΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ! ΑΥΤΑ ΠΟΝΑΝΕΙ! ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ; ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100.000 ΧΑΚΕΡΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ; ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ; ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! ΩΡΑΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΜΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ; ΘΑ ΣΤΟ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.. ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΡΑΦΗΣ. Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΜΗ, ΚΥΚΛΙΚΗ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ, ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΗ, ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ.. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑ.. ΤΟ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ; ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ…

ΚΙ ΟΣΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΙ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ή ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ Ή ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ.

ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΚΡΙΚΓΚΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ; ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΤΙ;

ΚΑΙ ΠΩΣ; ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΙΩΤΑ ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ.. ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΣΕΙ ΤΟ ΗΤΑ.. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΙΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Ή ΤΙ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Ή ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ή ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ Ή ΚΟΜΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟ, Ή ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΑΤΙΚΟ Ή ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ; ΤΙ ΕΠΑΘΕ;

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ COME ΤΟ ΕΡΧΕΣΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ «COME» ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ COME BAZEI « Ι COME..», Ή ΤΟ YOU COME ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΑΙ. ΕΝΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΥΜΙΑ. ΜΕ ΤΟ «ΕΡΧΟΜΑΙ» ΝΑΙ, ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΩ «ΕΡΧΕΣΑΙ»¨Ή «ΕΡΧΕΤΑΙ». ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ; ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ.. Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ..ΖΩΟ! ΤΟΣΟ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΓΩ» ΜΠΡΟΣΤΑ; ΓΙΑΤΙ; ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΥ;

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ. ΠΗΡΑΝ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΩ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΙΑ. ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΕΙΤΕ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΕΙΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΛΕΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ..

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΣΙΓΟΥΡΟ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ Ή ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ. ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΥΛΟΥΣ. ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 100% ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΟΥ.

Ή ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ 100% ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ; ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΕΙΣ

; ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΕΝΑ; ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ . ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑΣ, ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟ.. ΜΙΚΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ, ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ. ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΩ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΜΙΚΡΑ! ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ! ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ.. ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΟΝΤΑΙ. ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

ΔΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Μ ΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ. ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ; ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ; ΑΣ ΕΡΘΕΙ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.