ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ (20/2/2902 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 20-2-2018

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ..

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΥΤΕ «ΕΠΙΚΛΗΣΗ» ΚΑΙ ΗΔΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ…

ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

«ΕΠΙΚΛΗΣΗ» ΜΑΛΙΣΤΑ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΩ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ…

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΛΗΣΗ! (ΚΛΙΣΗ)

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΛΙΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΗΣΗ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΛΗΣΗ (ΚΛΙΣΗ) ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΚΛΗΣΗ (ΚΛΙΣΗ), ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ, ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ, ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΜΕ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΖΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ, ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ, ΤΟ ΔΟΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΜΙΑΡΟ. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ, ΕΧΕΙΣ ΚΛΗΣΗ…ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΙΕΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΥ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ‘ΕΠΙΚΛΗΣΗ» ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΚΛΗΣΗ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…

ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΕΙΩΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΙΞΑΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΤΕ; ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΓΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ; ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ…ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ,..,. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ!!

Η ΓΗ ΕΙΧΕ ΚΑΚΟΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΑΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ, ΠΟΥΛΙΑ, ΕΡΠΕΤΑ, ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ.. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ Ο,ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ; ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ; ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ; ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΟΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ Φ, Χ, ΣΤΟ Ψ ΚΑΙ ΣΤΟ Ω. ΟΛΑ ΚΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ! ΤΕΛΕΙΑ! ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΠΙΚΛΗΣΗ». ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣ «ΔΟΞΑΣΙΑ» ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ; ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΓΑΜΟΔΑΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΣΜΗ;

ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ; ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ; ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΛΗΣΗ, ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ: «ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ…ΚΟΙΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ, ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ!»

ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ.,. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ; ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ… Ή ΣΤΟΝ ΜΥΚΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΥ Ή ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΧΑΡΗ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ;

ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.. Ε, ΑΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ! ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΡΙΝΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ! ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΒΟΥΝΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ. ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΛΗΣΗ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ..

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ «ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΜΩΡΕ…ΑΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΤΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΕΛΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΥΛΙ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΡΑΣΟ, ΜΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ… ΦΤΑΝΕΙ ΑΔΕΡΦΕ… ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!

ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΥΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ. ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΛΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗ!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ..

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΗΔΗ! ΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΣΤΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΒΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΖΩΗ. ΞΕΧΝΑ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΣΕΝΑ.

ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟ. ΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΕΙΡΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟ ΕΞΩ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΡΑΤΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ; ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ; ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Η ΝΑΣΑ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟ.

ΤΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΟΤΕ!! Η ΝΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ! ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ!

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ! ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ. ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

ΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΙΡΑ!

ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ!

ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΗΔΗ ΤΙΜΩΡΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΔΑΝΕ, ΤΑ ΛΙΩΝΟΥΝ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ…

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΙΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΑΠΕΙΡΑ ΜΟΡΙΑ, ΑΠΕΙΡΑ ΑΤΟΜΑ, ΕΝΑΣ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΣΟ ΖΕΙΣ –ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΕΝΝΙΩΝΤΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ-

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, Ή ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΝΕΑ ΚΥΤΤΑΡΑ…. ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΟ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,

ΓΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΩΝΤΑΙ ΝΕΑ!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΠΡΟΣΕΞΕ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΑΥΤΗ Η ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΑΡΚΙΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ…

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΩΝΤΑΙ ΔΥΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ.. ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΣΟΥ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΩΝΤΑΙ ΔΥΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΡΑΣ!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ… ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΑΫΛΟΣ»…. ΚΑΛΑ, ΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ…

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ «ΑΫΛΟΣ» ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΫΛΟ. ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΤΟ ΑΫΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΛΗ! ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ «ΑΫΛΟ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΛΗ.

ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ «ΑΫΛΟ» ΚΟΣΜΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΛΗ!

ΕΧΕΙ ΥΛΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΑΫΛΟ»!

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ –ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ- ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΝΕΦΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, Ή ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ DNA, ΜΝΗΜΕΣ, ΜΙΞΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ. ΜΕ ΚΟΥΑΤΡΙΛΙΟΝ, ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ.

ΑΡΑ ΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΙΡΟΣ… ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ…ΒΑΛΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ… ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΜΙΞΕΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΑ!

ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΟ, Ή ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑΧ Ή ΕΝΑΝ ΜΩΑΜΕΘ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΙ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΓΜΑΤΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΙΣΤΆ Ή ΠΙΣΤΕΣ Ή ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ;

ΩΣΤΟΣΟ, ΟΜΩΣ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ…ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ!

ΑΥΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΓΑΜΩΤΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ. ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΕΙΡΟ. ΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΕΙΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ…

ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ… ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ…ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ.

ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ. Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΠΕΙΡΑ.

ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΗ! ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ , ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ.

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΙΣΗ. ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ..ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΛΟΧΕΡΑ!

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!! ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΩΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΡΑΩ ΕΝΑ ΚΡΕΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ.. ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ. ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ, ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΔΩ, ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ! ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ! ΠΑΛΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! ΤΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ. ΣΤΑΔΙΟ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΑΔΙΟ; ΕΣΥ ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑΔΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ… ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΓΛΕΖΟΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ; ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΒΡΕ! ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ..ΤΟΣΑ ΜΕΤΡΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΠΗΧΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΥΤΑ ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ;

ΑΡΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ «ΜΕΤΡΟ», ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ «ΣΤΑΔΙΑ» ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ…… ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ. Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΛΕΞΗ ΣΕ ΛΕΞΗ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΜΗ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΤΗΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ. ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ Ή ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΤΥΠΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ… ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ… ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ… ΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΕΜΑΤΑ ΤΟΝΟΥΣ ΔΑΣΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΧΑΖΑΡΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΚΙ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ. ΠΑΙΔΙΑ, ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΡΧΑΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ.. ΕΛΛΗΝΙΚΑ.. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΣΑΚΑΤΑΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ! ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΙΡΑ. ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΓΕΛΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ; ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ; ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ή ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ; ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ: «ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ, ΕΙΠΑ ΕΚΕΙΝΟ»;

ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΣ;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΡΑΠΤΟ, ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! ΤΕΛΟΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΚΕΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΘΕΩΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΗ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΣΙΝΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΝΑΟΙ. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΗΛΙΟ. Η ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ, ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΜΕ ΝΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΙ. ΙΕΡΟΙ! ΣΤΑΘΕΡΟΙ!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΠΕΙΡΟ!

ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΙΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΙΑΣΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΕΙΡΟΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ. ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

………………………………………………………………
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.