Eurobank: “… συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία…” ΤΡΑΠΕΖΑ VS ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ = 0-1 !!! ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ !!! ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_nΑΛΦΕΙΟΣ: ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!! 

Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 2 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.. ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΕ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΟΠΩΣ ΕΝΤΑΛΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ…

ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΎΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉ ΌΤΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΞΈΝΟ FUNDS..

ΑΠΑΝΤΉΣΕ ΛΟΙΠΌΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΌ 9ΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΠΑΝΤΉΣΕ ΜΕ ΕΝΑ 3ΣΕΛΙΔΟ… !!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ… ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!!

…………………

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΝΤΕΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΗΣ.

ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

……………………………………………

ΕΔΩ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ…

………………………………………..

ΕΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΜΙΑ 9ΣΕΛΙΔΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ

ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ…

……………………………………….

ΕΔΩ Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟ FUND …

… ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ … ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ……ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ………………………………………………………….

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ…

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ … ΑΠΑΝΤΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ !!!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ …

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! ΑΝΤΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ !!!!……………………………………………..

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

……………………………………………..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ… «Κλείνοντας , θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τα προιόντα σας έχουν αποπληρωθεί». !!

screenshot-41

………………………………………………………………………….

ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

……………………………………………………….

Αλφειός: ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΥΠΕΣ ΒΕΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ !!! ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ !!! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΤΕ… ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ;;;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ !!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!! ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!27/10/2901(2017) βίντεο

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΘΕΣΜΟΥΣ» : ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ. Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. (πέντε ώρες βίντεο 12/5/2900)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ: ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΑΜ» ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ;;; ΠΟΙΕΣ;;; ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;;; EΛΛΗΝΑ ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ… ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n