Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΝ 5/2/2902(2018) ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ, ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΕΥΒΟΙΑΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΝ 5/2/2018 ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ, ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΕΥΒΟΙΑΣ !!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΛΩΝΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΔΙΨΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ !!! ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ !!! ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ !!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ Ο ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΧΑΡΑΚΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ !!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ !!! 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ <> ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ