ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ. 11/1/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 11-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ… ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.. ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.. ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙΡΙΔΗ. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ, ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙΡΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ.

ΒΛΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν. Δ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ -ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!! ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ- ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ; ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΙΟ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!! ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ. ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ « Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ Α –ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΩΝ ΑΛΦΑ- ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ Ν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.. ΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΡΕ ΖΩΟ; ΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ, ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΣΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ;

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΔΥΟ ΓΡΑΦΕΙΑ Ή ΤΡΙΑ; ΑΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ. ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΕΙΧΕ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΕΣ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΤΙ. ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ; ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ!

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΤΟΣΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΝΑΣ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ; ΚΑΠΟΙΟΣ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ..ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ. ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΖΩΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΗΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ.

ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΔΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΑΘΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ! ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ!

ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΡΚΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΜΑΣ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ 123 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ «ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ». Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 123 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΕΣ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΖΕΥΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ; ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΕ, ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΟΡΝΟ ΠΕΤΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 72 ΓΕΝΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ. ΤΟΣΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 202 ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΝΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΚΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ; ΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ; ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.. Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝΣ ΤΑ 70 ΚΑΙ ΣΤΑ 80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΘΜΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΟΥ ΨΕΥΤΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ.

ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ, ΜΙΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΩΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ; ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤ ΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙ; ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ, ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.. ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ..ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ, ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ: «ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ». ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΔΙΚΑ ΜΑΣ» ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ!! Ε, ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ..

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΝΩ.. ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ! ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΙΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ.. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ RESTART Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΩΜΗ..ΟΧΙ ΕΓΙΝΕ.. ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ! ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΩΡΕ Η ΡΩΜΗ; Η ΡΩΜΗ ΦΥΛΑΓΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ!

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ; ΜΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΕΔΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΛΥΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΤΟΥ.

ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ, ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ, ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΡΑ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΚΑΝΕΣ; ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ..

ΑΡΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕ.. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ 123 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΕΣ ΚΑΙ 1622 ΠΟΛΕΙΣ! ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο,ΤΙ ΞΕΡΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ; ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ; ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ.. ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.. ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΑΡΑΞΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ; ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΝΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΩΣ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑ-ΣΠΑΣΗ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΕΣΑ. ΛΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΝΟΗΣΗ». ΕΜΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ, ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΩΣ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΑ ΩΣ ΕΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΣΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΡΩΜΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΡΩΜΗ.

Η ΤΡΙΤΗ ΡΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΡΩΜΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.

ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΕΙΧΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΒΡΩΜΟΛΥΜΑ Ο,ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΧΡΥΣΟ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ; ΤΟΣΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΟΡΝΟ ΠΕΤΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΤΟΝΟΙ! ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ. ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΟΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ!! ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΩΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΣΚΟΠΙΑ» Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ… ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΩΝΕΤΑΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ. ΑΥΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ. ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΙΣΧΥ ΠΛΟΥΤΟ. ΣΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΑ ΦΡΕΝΟ.

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΑΡΑ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.

ΟΛΟΙ ΣΥΣΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΜΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.

ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ. Ο ΟΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΕΛΕΥΣΗ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ. ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ, ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ; ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ; ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΥΣΗ, ΟΛΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΜΕ! ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΣΩΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΗ. ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ! ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ! ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ! ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΥΣΗ. ΗΡΘΑΤΕ…ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΕΤΣΙ, ΕΔΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ, ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ! ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ! ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ., ΟΛΟΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΣΗ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

…………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.