ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ. 1/2/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1-2-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ. ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΣΑΙ. ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΕΘΟΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ.

ΚΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.. ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ «ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ». ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ EMAIL ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΣΕ EMAIL ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΣΤΟ TWITTER ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA. ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ.. ΠΟΙΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ; ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΝΕΝΑ FACEBOOK, ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA, ΚΑΝΕΝΑ GOOGLE, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΜΑΔΙΚΑ EMAIL. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 EMAIL ΣΕ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.. ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ 1.000.000 EMAIL ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΠΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ… ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!!

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΑΝΩ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ.. ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

ΚΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ , ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!

ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ .. ΑΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ… ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ Ο,ΤΙ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ Ή ΚΟΜΜΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΟΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.