ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. 26/1/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 26-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ Ή ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ. ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΕΣΥ» ΕΙΠΕ, «ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ». ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΑΞΕΙ.

ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΞΕΣΤΟΜΙΣΤΗΚΑΝ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ, ΟΠΩΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ». ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΤΡΑ. ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΜΙΛΗΣΕ ΚΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΘΑΜΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ Ή ΛΕΙΨΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΕΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΕΣ.

ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ. ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ. ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ «ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΞΙΕΣ!». ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ, ΖΩΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ!

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ. ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΑΚΟ. ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ., ΤΟ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΑΚΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.

ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΟΟΙ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.

ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ! ΣΑΣ! ΑΥΤΕΣ, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩ. ΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΩΡΕ ΕΧΕΤΕ; ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ; 2,5 ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΠΗΓΑΖΟΥΝ; ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΖΩΑ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ, ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΛΑΟ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ, ΠΕΤΡΕΣ..ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ «ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ».

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ! ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ; ΜΑΣΟΝΟΙ..ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΟΥΛΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ..ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ.. ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ…ΜΟΝΟ ΜΑΣΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ! ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ, ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΩ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΝΟΗΣΗ ΤΟΥ.

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ! ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΛΕΤΕ! ΚΛΕΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΕΣ; ΟΙ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ; ΒΓΑΛΤΕ ΜΩΡΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ. ΖΩΑ …

ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ..ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ! ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; ΑΛΗΘΕΙΑ; ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ; ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ HOMOSAPIENS ΚΑΙ HOMONEADERDAL; ΟΤΙ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ;

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ.. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΣΘΕ..ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ!!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ..ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΩΣ ΚΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΤΕ. Ο,ΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ, ΚΛΕΨΑΤΕ! Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ, ΚΑΝΑΤΕ! Ο,ΤΙ ΨΕΥΔΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ! ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΡΥΨΑΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, Η Ν.Α.Σ.Α, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΥΠΟΚΥΨΑΤΕ ΣΕ ΣΚΙΕΣ, ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.

ΤΩΡΑ ΒΡΕ ΖΩΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο,ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ! ΉΣΑΣΤΑΝ 5 ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙΤ ΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΛΩΣ! ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;

ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ; Α, ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΗΡΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΣΤΗΝ ΓΗ, ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ Ε; ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ Ν ΕΡΟ ΚΑΙ ΚΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ..ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΥΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΜΥΚΗΤΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΜΥΚΗΤΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε; ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ; ΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, Ή ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ D.C. ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΤΩΡΑ! ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ.

ΚΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…ΩΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ.. ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ; ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΤΩΜΟΣ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ;

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΕΚΕΙ Ο..ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ!

ΑΝΟΗΤΟΙ!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ! ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ! ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ. ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ .. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ: ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!

ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΙΟ ΕΞΩ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ, ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ.. ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΑΣΤΟ, ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ… ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΑΝ ΕΙΝΑ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.. ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ Ή ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ Ή ΤΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ!

ΣΟΒΑΡΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ! ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ. ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.