ΔΙΟΝ 27/1/2902. Η ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ !!! ΧΙΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΜΟΝΟΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ !!! (φωτο-βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΣΤΟ ΔΙΟΝ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΤΟ – 335 Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΣΥΝΕΚΕΝΤΡΩΘΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΧΙΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΚΕΙΝΩΝ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΡΩΝΤΑΣ ΑΝΩΔΙΚΑ, ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΣΙΛΕΑ – ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΙΝΩΑ, ΤΟΝ ΜΥΣΤΗ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΣΧΙΛΙΕΤΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΙΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΡΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ!!….
Η 27Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙ’ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΙΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΟΡΚΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΚΑΤΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΦΡΑΓΙΣΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ!!….
ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΩΜΕΝΟ!!…
ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ ΕΚΕΙ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΔΡΩΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!…

ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “Ε5” ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΔΙΟΝ 27/1/2902. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε5 ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» (βίντεο)

Αφροδιτη Καρανικου Η χθεσινή μέρα, ήταν μια απ αυτές που χαράσονται στη μνήμη και δεν τις ξεχνάς ποτέ ..
Ξεκινήσαμε για τον ιερό τόπο -το Δίον- όπου πολεμιστές και μη , μικρά παιδιά , γονείς και ηλικιωμένοι ,βρεθήκαμε να συμμετέχουμε σε ένα δρώμενο, από αυτά που μόνον η Ελλήνων Συνέλευσις φέρνει , ξυπνώντας μέσα στους Έλληνες μνήμες για την ιερή καταγωγή τους και συνδέοντάς τους με το παρελθόν και τους προγόνους.
Η μέρα ,ηλιόλουστη και ζεστή, προμήνυε πως η εμπειρία θα ήταν μοναδική ! Αμέτρητοι Έλληνες κατέκλυσαν τον ιερό χώρο ….αγκαλιές , φιλιά , ελληνικοί χαιρετισμοί με σφιχτά χέρια ,γέλια , χαρούμενες φωνές , σου δημιουργούσαν μια εσωτερική χαρά , μια ευεξία ,ένα μοναδικό συναίσθημα από αυτά που μόνον οι Έλληνες στην Ελλήνων Συνέλευσις νιώθουμε ,όταν συναντιόμαστε έχοντας κοινό στόχο και σκοπό!
Ποτάμι οι Έλληνες , ξεκινήσαμε για το σημείο όπου θα λάμβανε χώρα το δρώμενο. ΟΙ κύκλοι σχηματίστηκαν γρήγορα και η φωνή του Μενεγή αντήχησε λέγοντας:
” ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ…. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ…. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!.” Τα λόγια του έφτασαν σε μένα σαν κύμα , το παρελθόν ξαφνικά συνάντησε το παρόν και μια παράξενη ανατριχίλα συγκίνησης και δέους με συνεπήρε! Στα μέσα της επίκλησης βγήκα για λίγο από τους κύκλους κι εκεί με περίμενε μια έκπληξη…. Καθώς οι δυνατές φωνές των πολεμιστών σταματούσαν από τους κύκλους , κάποιων άλλων πολεμιστών οι φωνές ακουγόταν στο βάθος αχνά…. κοίταξα τριγύρω με απορία προς το σημείο απ’ όπου ακουγόταν αυτές … οι άλλες φωνές… Ο αντίλαλος στο θεατράκι που βρισκόταν πίσω μας μιλούσε! Για μένα δεν ήταν ο αντίλαλος….ήταν οι φωνές των προγόνων μου , αυτών που πέρασαν από εκεί αιώνες πίσω…. ήταν το χθες που εκείνη τη στιγμή είχε συναντήσει και είχε γίνει ένα με το σήμερα…. ήταν το τότε που ήρθε ακριβώς στο τώρα…. είμασταν εμείς που καλούσαμε το Δίκαιο για όλους όσους αδικήθηκαν και υπήρξαν πριν από εμάς….
Οι φωνές μας χτες , καταγράφηκαν στο Σύμπαν… έφτασαν εκεί , σε εκείνες τις Δίκαιες Δυνάμεις που υπομονετικά καρτερούσαν το κάλεσμά μας για να παρέμβουν….
Ζητήσαμε Υγεία για κάθε ζωντανό πλάσμα του πλανήτη ! Ζητήσαμε Αφθονία ώστε ο φθόνος να μην έχει καμιά θέση στις ψυχές των Ανθρώπων…. Ζητήσαμε όλα να επανέλθουν στη νομοτελειακή τους θέση , το άδικο να σβήσει και η Δικαιοσύνη να τα βάλει όλα στη θέση τους…. Ζητήσαμε να απαλλαγεί αυτός ο πλανήτης από όσους και ό,τι παράγει άδικο….
Ορκιστήκαμε πως θα υπάρχουμε πλέον για να προστατεύουμε τον πλανήτη ολόκληρο και να μην επιτρέπουμε άλλο άδικο , άλλη μόλυνση και μη φυσιολογική παρέμβαση σε ζωντανούς οργανισμούς του πλανήτη μας…. Ορκιστήκαμε πως θα είμαστε οι Φύλακες της ζωής έτσι όπως την έφτιαξε ο Δημιουργός μας … Αγνή , Καθαρή και Δίκαιη , με Αφθονία κι Ελευθερία !
Ορκιστήκαμε πως δε θα ξεχάσουμε ποτέ πια , ποιοι είμαστε και για ποιον σκοπό ενσαρκωθήκαμε στον πλανήτη Γαία Δήμητρα – Άρτεμης!
ΕΙΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΒΟ!!! ΓΕΝΟΙΤΟ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΕΜΙΣΕ ΦΘΟΝΟ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΗΜΑΝΕ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ !!! ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΥΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΩΡΟ !!!

ΑΦΘΟΝΙΑ

…………………………….

ΜΗΝΩΑΣ

ΟΡΚΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

………………………………………….