ΑΓΡΙΝΙΟ 20/1/2902 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ !!! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ !!!! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ !!! ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΣ !!!! ΕΛΛΗΝΕΕΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΥΣ !!!!

ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ !!!!!!! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ !!! ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΣ !!!!!!!!!!! 

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΕΕΣ !!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ !!!! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ !!! Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ !!!! ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑ ΕΛΑΤΕ !!!!

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 /1/2902(2018) (φωτο-βίντεο)