ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΡΝΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιωαννης Τσερνος ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΣΤΙΣ 7/11/2017 ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΟΥ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΚΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 24/11/2011 ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 172 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3845/2010 ΕΚΧΩΡΗΣΑΤΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 63 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 4/2012 ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΕΝΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΗΣΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΝΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΑΥΤΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΞΑΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ.

Η ΜΗΝΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΟΣΜΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΣΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ.ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ ΑΔΙΚΑ, ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΡΝΟΣ ΑΔ.Χ439007 ΚΑΙ ΑΦΜ 114403233

……………………………………………………………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση