ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΛΕΜΕ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ. ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ. 1/1/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

1-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΝΕΡΟ, ΔΕΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΝΑΚΟΠΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.. «ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ..» ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ. ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ «ΣΤΟ ΕΔΩΣΑ ΑΔΕΡΦΕ.. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΑ..»

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ..ΩΡΑΙΑ..

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΗ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΞΕ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ. ΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΛΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΩΣΤΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΕΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΛΕΜΕ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤ ΑΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΕΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ

ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ. ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ; ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ή ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ; ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ! ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΟΠΗ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ «ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ…». ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! ΕΝΤΑΞΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ.

Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΟ.

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ. ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Ν Α ΕΡΘΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑ ΟΛΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ. ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ.

ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΕΡΕΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

…………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Αφήστε μια απάντηση