Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ 17-3-2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ 17-3-2017

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΝΗ Η ΛΑΤΣΗ. ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ EMAILS ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ esynomiko.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΛΛΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ..

ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΦΩΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ, ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ;

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «SORRAS TV» ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΝ ΛΑΤΣΗ Η ΟΠΟΙΑ … ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΑΤΕ..

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΚΙ ΑΛΛΟΙ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΚΙ ΑΛΛΟΙ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ..

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ… ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΕΚΛΗΘΗΝ ΚΑΙ ΕΚΛΗΘΗΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΩ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΗΓΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ..

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ..

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ Η ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΑ… ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ..

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤ’ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘΜΟΝ 344-345/2017 ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 4Ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ 17ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2017 ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΒΑΙΑ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ 14ΜΕΛΗ Ή ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ Ε.ΣΥ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 17Ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΙΠΟΝ.. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.

ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΖΕ ΜΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ.

ΚΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ. ΑΝΑΒΟΛΗ ΖΗΤΗΘΗΚΕ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΤΑΡΤΗ. ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΛΟΓΟ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΛΟΓΟ..

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

Φ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ. ΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ …

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ…

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΑΡΑ ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ… ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ή ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ; ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ;

ΘΕΤΩ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΘΕΤΩ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ ΚΑΙ ΥΠΕΒΑΛΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟΥ Κ. ΔΗΜΑΡΕΣΗ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΚΕΙ. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΕΠΑΞΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Ο Κ. ΣΚΟΥΡΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑ ΑΞΙΟΝ! ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΔΙΚΗ.

ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑ.. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ;

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ; ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΡΗΜΗΝ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ..

ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΩΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΩΣΗΣ.

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΩ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΤΣΙ.. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΩΣΗΣ ΕΙΧΕ ΜΗΝΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟ 2012 ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΚΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΠ’ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΡΓΗΓΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΔΩΣΗΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ; ΟΧΙ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΟΝΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ; ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

Ο ΔΩΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ: «ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΦΑΝΗΣ ΕΤΑΙΡΟΣ.κτλ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΕΠΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ. ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΔΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠ’ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΘΕΤΕ; ΟΥΔΕΙΣ!

ΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: «ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΟΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007 ΑΤΥΠΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΕ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ..» ΑΤΥΠΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ!!

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΝΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΑΤΥΠΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΛΕΕΙ… ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ..

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.. 8ΕΤΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ.. ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ « ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΔΩΣΗ ΚΙ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.». ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΛΕΙΔΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ; Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΩΣΗΣ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΙΑ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΠΟΤΕ; ΤΟ 2012. ΚΑΙ ΤΟ 2017 ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΩΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΝ Κ. ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ. ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΑΝΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΗ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΟΝΤΑΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΚΟΜΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΞΑ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ Ο ΔΩΣΗΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ.

ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Ή ΑΘΕΛΑ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ .. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ… ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ MEDIA ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΠΕΤΕΘΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΕΙΤΕ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΕΙΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ, ΜΕ ΑΜΕΛΕΙΑ. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΕΠΕΙΣΑΝ Ή ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ, ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΞΑΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ:

ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΩΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΩΣ ΜΑΡΤΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΗ ΕΚΚΡΕΜΜΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΠΑΡΕΣΤΑΘΗ ΣΑΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΟΙΝΗ ΚΑΘΕΙΡΞΕΩΣ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΜΕ ΑΤΥΠΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΟΧΙ ΤΩΡΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ, ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ- ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣΤΑ.

…………………………………………………………..
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Αφήστε μια απάντηση