Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30/12/2901. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΡΗΣΕ ΚΑΙ ΡΙΓΗΣΕ ΣΥΓΚΟΡΜΗ !!! (φωτογραφίες-βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΝΑ ΜΑΣ !!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!! ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ !!! ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΜΑΤΙΖΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΙ ΑΠΛΩΣΕ ΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!! 

ΨΥΧΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ… 

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΓΜΟ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ !!! 

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΡΗΣΕ ΚΑΙ ΡΙΓΗΣΕ ΣΥΓΚΟΡΜΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΠΛΑΝΤΑΞΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΦΩΝΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΝΟΙΩΘΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Basilis Drosos Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 30 – 12 – 2017, ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!
Η ΠΟΛΙΣ ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΗΣΤΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΘΕΣΕΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

…………………………………………………………ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

…………………………………………………………

………….

https://www.facebook.com/alexia.koyziaki/videos/vb.1394347796/10211496416111422/?type=2&video_source=user_video_tab

https://www.facebook.com/alexia.koyziaki/videos/vb.1394347796/10211496509633760/?type=2&video_source=user_video_tab

https://www.facebook.com/alexia.koyziaki/videos/vb.1394347796/10211496569875266/?type=2&video_source=user_video_tab

https://www.facebook.com/alexia.koyziaki/videos/vb.1394347796/10211504168385224/?type=2&video_source=user_video_tab

https://www.facebook.com/alexia.koyziaki/videos/10211496416111422/?hc_ref=ARQmZu8XmCYpktcog-g464RZhaUckcBc3-8JXGc_uaR6N5Ly5qT3C6jk6RAKBYbnOoA&pnref=story

………………………..

Αφήστε μια απάντηση