ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ… ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΟΥ… ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΑΥΡΙΟ; ( 9/12/2901 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ )

ΚΛΕΙΩ

ΜΑΡΤΥΡΕΣ-ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 9-12-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΔΟΓΜΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ, ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΟΜΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ! Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ Ο,ΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Ή ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙ «ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ» ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΕΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙ «ΚΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ» ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΥΡΕΩΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΠΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΝΑΣ ΠΟΙΟΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ.

ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΜΑΣΟΝΙΑ, ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑΣ” ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ‘ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ». ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥ ΟΠΟΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΧΕΙ. ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. «ΜΟΥ ΕΙΠΕ!» «ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ;». «ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ…».

ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ή ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ!

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ. ΜΑΖΕΨΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΛΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ: «ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΦΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ…

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: «ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ, ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ.. ΕΙΔΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟ…» ΟΛΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Ο ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ. ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΛΕΕΙ! ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ; ΕΚΑΝΕ ΜΑΡΤΥΡΙΟ; ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΕΚΑΝΕ;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ… ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ «Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ..» Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΣΠΑΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ Η ΣΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ: «ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ! ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!» ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΟΤΕ!

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΜΑΡΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΝ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ… ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

«ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑ…» ΛΕΣ «ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ..» Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ Ή ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ, ΨΕΥΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΒΙΟ ΜΑΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΟΛΟΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ

ΘΕΛΏ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΜΕ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ‘ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ;» ΘΑ ΠΕΙΣ «ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ.. Ή ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ, ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ…» ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΣΟΥ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ.. ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: «ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ.. ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ…».

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ. Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ. Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟ, ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ. ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ Μ ΑΣΟΝΙΚΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ή ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ. ΟΧΙ ΟΛΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΕΡΧΕΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΓΕΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ Ή ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ Ή ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ.

ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΛΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΉ Ή ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΌ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ SHERFING ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ; ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ! ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΡΧΕΣΑΙ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ;

ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ. ΚΡΥΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΜΕ, ΚΡΥΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΚΡΥΨΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ… ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΠΟΡΟΣ ΑΛΛΟΥΝΟΥ; ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ; ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΙΘΑΓΕΝΗΣ» ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΠΕΛΟ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΘΛΟ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΛΑ! ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΤΑ ΕΙΠΕΣ! ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ; ΝΑΙ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ;

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΜΦΕΣ «ΔΕΚΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ». ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΜΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΜΟΜΦΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΜΑΖΕΨΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΩΝ 10-20 ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. «ΜΑ ΕΧΩ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.. ΜΟΥ ΕΙΠΕ». ΝΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ «ΕΓΩ ΑΡΧΗΓΕ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ»; ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΙ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΕΙΔΕΣ; ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ; ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟ ΦΩΣ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ; ΤΟΤΕ; ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ; ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙ; ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ! ΤΕΡΜΑ ΣΟΥ ´ΠΑ ΜΟΥ ´ΠΕΣ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΕΡΜΑ ΟΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ! ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ. ΚΑΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Η ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΡΑΦΕ. ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ! ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΙΠΟΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΜΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;

ΑΠΛΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ.. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΩ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ; ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΗΘΕΛΑ Ή ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ; Ή ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ; ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ…

ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!

ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΟΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ. Ή ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ! ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΚΑΘΑΡΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ!

ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ. ΑΡΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΑΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ. Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ, ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; ΕΝΩΘΗΚΕΣ; ΟΧΙ!

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΟΥΖΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΑ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΑΔΕΡΦΟ; ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΖΟΥΛΗΣ! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ! ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.. ΡΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ! ΑΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΠΟΤΕ! ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ. ΘΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΠΙΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ..

ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ! ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΥ; ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΔΡΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ…. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΑ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΑΝΕΥΤΗΚΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.

ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ: «ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ… ΒΕΒΑΙΑ ΦΟΡΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ AIDS Ή ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

ΟΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ!

ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ, ΑΔΥΝΑΜΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΑ ΜΥΑΛΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ. ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΗΤΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΘΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΙΔΙΑ ΚΙ ΩΣ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΧΥΔΑΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ; ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΤΕ Ή ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΩ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ..

ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.. .ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 5-10 ΑΝΘΡΩΠΟΙ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ. ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ…

ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ; ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΜΩΡΕ; ΒΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΟΥΝ! ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΑ ΣΑΣ… ΣΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΘΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΙΔΙΑ ΚΙ ΩΣ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ; ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ; ΜΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ.. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ.. ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ COPY PASTE. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ: «ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕΣ, ΜΑΣ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙΣ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ..

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ.. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ; ΠΟΥ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ; ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ: «ΡΕ.. ΜΗΝ ΠΗΔΑΣ! ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ! ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!» «ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΗΔΗΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΣΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΗΔΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!».

ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ. ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟ;

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΟΛΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ; ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ! ΚΑΤΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 10-5-9-8 ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΕΞΩ. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ!

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ… ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΟΥ… ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΑΥΡΙΟ;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΑΥΡΙΟ; «‘ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗ…». ΜΠΡΑΒΟ.. ΠΗΓΑΙΝΕ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΔΡΑΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ.. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ! ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΜΙΔΗΣ; Ο ΜΙΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.. ΠΑΕΙ… ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ.. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΕΡΩΤΕΣ.

ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΙΜΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ.. ΠΗΓΑΙΝΕ…

Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.

ΠΗΓΑΙΝΕ.. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ; ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ; ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ; ΩΡΑΙΑ! ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑ; ΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΔΙΟΤΙ ΔΙΕΣΥΡΕΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ; ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; ΟΠΟΥ ΚΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; ΚΙ ΟΤΑΝ Η ΚΡΗΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.. ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΞΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ… ΑΣΤΟΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ…. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ.

ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑΣΤΗ.. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΒΙ.. ΜΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΦΕΡΑ. ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ;

ΕΧΩ ΧΑΡΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΕΦΕΡΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: «ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΊΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ»

ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ή ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΡΕΙΑ Ή ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΨΗΝΕΙ ΟΛΟΥΣ «ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ. ..ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ.. ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ.. ΘΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…» ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ.. ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ… ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΝΙΚΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ.. ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ. ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΜΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΣ ΓΕΡΑ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΣΑΝ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΜΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΣ ΓΕΡΑ. ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΣΑΝ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΑΚΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΡΩΤΑΤΕ ΑΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ. ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ! ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΗ; ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΚΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΥΤΟΙ.

ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΕΣΕΙΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ. ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑΝΟΥΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΛΟΓΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΠΛΑΝΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Ή ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΗΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ, ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΣΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣ; ΤΌΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ … ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; 2 Ή 5 ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 10 ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ; ΕΠΑΡΣΗ.. ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ; ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ; ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ.. ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ.. ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ; ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ;

ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ… ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ… Η ΕΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ; ΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ..

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΖΛ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ; ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΩΣΗ. ΑΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΩΣΗ. ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩΣΗ. ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ: «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ…». ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΠΗΓΕ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ; ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Ή ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ Ή ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

ΑΥΤΑ ΩΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ. Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ; ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ; ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΟ «ΟΛΟΙ΄» ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ! ΑΡΑ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Αφήστε μια απάντηση