ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 9-12-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ο,ΤΙ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΚΙ Ο,ΤΙ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΝΕΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΗΔΗ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΡΤΕΣ, ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ… ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.. ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΕΚΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΥΡΕΣ ΕΧΘΡΕΣ ΑΔΙΚΕΣ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΕ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ… ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ Ή ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΩΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΞΕΡΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ. ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ. ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Ή ΓΕΛΟΙΟ.

ΚΑΤΑ 95% ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ Ο,ΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΚΙ Ο,ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 300-500 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ «ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ».

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..» ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΣΥ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.. ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ; ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ; Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΟΥ.

ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΕΠΑΡΣΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ.

ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 600 ΜΕΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ. ΕΧΕΤΕ 500-600 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Ή ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ… -ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ.

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΩ Ο, ΤΙ ΝΙΩΘΕΤΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ, ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.. ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ‘ΣΟΥ’ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΕΙ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΥ! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΗΣΟΥΝ. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Μ ΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΡΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝΖ ΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.. ΖΕΙΤΕ ΖΕΙΤΕ ΖΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΖΗΣΕΣ;

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ; ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, Ο ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 99 ΝΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ 100Η ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ 99 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 99 ΝΙΚΕΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ!

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΜΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ! ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΣΑ! ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ! ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΕΝΩ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑ; ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΕΣ, ΑΔΕΙΑΣΤΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ; ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ; ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΠΙ 30.000 ΦΟΡΕΣ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΡΑΤΙΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ; ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ; ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Ή ΜΟΝΗ ΣΟΥ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΙ Ο,ΤΙ ΛΕΩ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ. ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΤΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ PROSPECTUS ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΡΩΤΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ. ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ «ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ». ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ» ΤΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΘΑΡΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

ΑΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ. ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΙΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΩ ΕΠΙ 4. ΕΝΑΣ ΕΠΙ 4 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 5 ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΑΣ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ. ΚΤΙΣΤΕ ΤΗ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΩ ΣΚΛΗΡΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΚΠΤΩΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ;

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΟΠΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΙΣΙΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΚΠΤΩΣΗ; ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΠΡΙΖΩ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ. ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΡΩΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ; ΘΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΣΩ; ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ Ή ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ; ΩΡΑΙΑ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟ. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ. Ο,ΤΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Κ ΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΜΟΝΟ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΞΕΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ. Ή ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ Ή ΦΕΥΓΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΕΙΟΥΣ ΘΕΙΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ. ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ Ο,ΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΟΧΙ ΟΛΟΙ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Ή ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ.

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ! ΠΑΝΤΟΥ! ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΥ Ο ΑΔΡΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΕΣΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ. ΑΡΑ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

……………………………………………………………..
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Αφήστε μια απάντηση